»» ««

Halálos cápatámadás Queenslandben

Külföld

Egy 21 éves nő alig derékig érő vízben úszott, amikor egy, még nem azonosított fajú cápa megtámadta. Bár a mentőhelikopter még életben vitte be a kórházba, súlyos sérüléseit nem élte túl.

A támadás után több strandot is lezártak az eset helyszíne (North Stradbroke Island) közelében. Az áldozat segítségére a környéken levő emberek siettek a támadás után, amiért az első feltételezések szerint bikacápák lehetnek a felelősek.

A kórházban a rengeteg vért vesztett áldozatnak mind a két karját amputálni kellett, de a gyors orvosi segítség sem volt képes megmenteni az életét, ugyanis teste többi részén és lábain is súlyos sérülések érték. A szakértők szerint nem is egy, hanem legalább három cápa támadta meg a nőt. A helyi rendőrség hajtóvadászatot indított a cápák után. A tervek szerint továbbfejlesztik a cápavédő hálók rendszerét is.

[ Underwatertimes ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Quais (Mhal Hal)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája nagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés