»» ««
VasMacska hozzászólásai:

  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 A búvár
167. VasMacska Ugrás 2007 dec 16. 00:30  
Ez a kép még a halrajos  versenyben is megállta volna a helyét.
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-06-24 Anubis-Deepdreams együttműködés
62. VasMacska Ugrás 2007 dec 15. 20:51  
jön valaki, mond valamit, más meg olvassa és reagál rá.
Én olvastam és reagáltam rá. A jogász szemével, mert olyat hordok.
Ennyi és nem több.
Ha valaki csak annyit jegyez meg belőle, hogy bárhol, bármikor ott helyben jelezze, ha valami nem tetszik neki, már jó.
Csak célravezető az életünket általános jogelvek mentén intézni, mert azokat az elveket a vitás kérdések rendezése érdekében alkották meg.
Azt hiszem a bázis is többet tudott volna kezdeni egy olyan panasszal, hogy 2007. ...hó....-tól ...-ig ezt és ezt tapasztaltam itt és itt.  És nem kell ehhez se név, se cím, se e-mail cím, se igazolvány szám, se adószám. Csak puszta tények. Meg időpont, hogy akit illet, utána tudjon nézni, és intézkedni tudjon, felelősségre vonja akit kell, hogy máskor ne fordulhasson elő. A jogász szemével, ez így kéne, hogy menjen.:)
60. VasMacska Ugrás 2007 dec 15. 20:16  
La Palman személyesen akartuk elmondani a kifogásaink azon részét, amit már akkor tudtunk, (már azokon túl, amit menet közben nem sikerült tisztázni) de sajnos a bázison nem volt olyan személy, akinez ez címezhető lett volna. A tulajdonos hazarepült Németországba, a másik dm merülésen volt, a bázison csak a magyar származású bázis-kisegítő maradt, és persze neki elmondtuk, ő egyet is értett, de ennyi volt és nem több, a részéről nyújtható segítség. Aztán amikor itthon kiderült, hogy még a merülések árával is átvert a dm, amikor számlázott, na ekkor készült az a bizonyos levél, amit kommandante említ.
Ezzel csak azt akarom itt is kifejezni, hogy ha bajom van, akkor ott szólok helyben. Hátha azonnal orvosolható, vagy hajlandóak változtatni azon, ami nekem annyira nem tetszik, vagy legalább szóltam, hogy  nem vagyok elégedett.
Mint bizonyára mindannyian olvastátok már az apró betűs Utazási  Általános Szerződési Feltételekben: ott kiköti és le is írja az utazási iroda, hogy ha bajod van, ott szólj azonnal, a telepített idegenvezetőnek vetess fel vele jkv-et, írasd alá vele stb. stb. Ebből szerintem az alkalmazandó minden vitás esetre, hogy szóljon a kedves vendég azonnal, ha baja van. Vagy legalább a bázisra való visszatértekor: kérem nekem ez és ez volt a problémám.  Vagy hazaérve, e-mailben, közvetlenül a bázis vezetőjének címezve, pontos időponttal közölve a reklamációt.
De így, egy fórumon, időpont megjelölés, konkrét tények megjelölése nélkül....  ez jogi kategóriában kifejezve: a személyiségi jogok megsértése körében, a jó hírnévhez való jog megsértése.
Nagy nyilvánosság előtt.
Persze az is lehet, hogy a panasz jogos, de a bizonyítás kötelezettsége azé, akinek az érdekében áll az általa állítottak valódikénti elfogadása, azaz annak kell bizonyítani, aki állít valamit.  Tények megjelölése, és bizonyítás nélkül, ahogy a nagyanyám mondotta volt: messziről jött ember azt mond, amit akar...
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
3468. VasMacska Ugrás 2007 dec 13. 17:49  
Ha megtörténne a csere, azonnal indulna a világkörüli filmkészítő hajós túra, teljes személyzettel, filmesekkel, személyi titkárostól, mindenkit kivennék a munkából és vendégeim lennétek.....
3464. VasMacska Ugrás 2007 dec 13. 17:23  
Én jobban szeretném, ha nem a "személyigazolvány képét", hanem a pénztárcáját, meg a bankszámláját cserélné el vele. Az lenne az igazi!
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2957. VasMacska Ugrás 2007 dec 12. 00:45  
Csak vigyázz! A legutóbbi (magyarhonban székelő) szenteket is kátrányba és tollba hempergetve görgették le, az utóbb róla elnevezett hegyről. Igaz, mégutóbb, felkapott egy hely lett ugyanabból a hegyből.:)
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 A búvár
56. VasMacska Ugrás 2007 dec 11. 22:30  
Hát jól látod a hasonlóságot! Valóban Násfay Béla, mint a magyar búvárkodás, és búvárfotózás köztünk élő alapítója volt a logó mintája. Többet róla itt tudhatsz meg.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2951. VasMacska Ugrás 2007 dec 11. 22:15  
Szhellyel szemben, a másik oldalon.:)

  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 A búvár
49. VasMacska Ugrás 2007 dec 11. 18:38  
Persze, a szabadtüdős kategóriában verhetetlen lesz. Mint tudjuk a búvárt nem az teszi, mint a rendőrkutyát
(elhivatottság, vagy vállap :) hanem az a puszta tény, hogy lemegy a víz alá. Namármost az, hogy legyen rajta búvár felszerelés nem elengedhetetlen peremfeltétel, hiszen vannak szabadtüdős búvárok, könnyűbúvárok, mélytengeri búvárok, technikai búvárok, kedvtelési búvárok ... most nem is jut eszembe több szókapcsolat.
Tehát, ha a kutya lemerül a víz alá, akkor búvár. Szabadtüdős búvárkutya. És ebben lehet kategória győztes.
Javaslom, hogy a helyezéseknél alakítson ki a t. szerk.biz. kategóriákat: víz alatti, parti, hajós, szabadtüdős, könnyű, technikai  egy búvárso, két búváros csoportos búváros meg ilyesmi kategóriákat, és ott rendezzen szavazást.DD Már csakhogy mindenki nyerhessen.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2946. VasMacska Ugrás 2007 dec 11. 18:24  
Jó hogy szólsz! Uis nem én mosom őket. Sőt , R. most el is vitte a teljes cuccot magával Db-be, azzal, hogy majd ott jó kis speciális neopren mosó samponnal kimossa, és megszárítja őket.
Tehát  válasz a 2944. hozzászólásra:
Akkor most rákérdezek: Ki vannak már mosva a ruhák, csizmák??
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 A búvár
15. VasMacska Ugrás 2007 dec 10. 21:34  
Luci! Mindig tudtam, hogy te egy gentlemanusz vagy! :)
13. VasMacska Ugrás 2007 dec 10. 20:45  
Most  látom csak, hogy főszerkesztőből nincs hiány:) De ez a félbe vágott, derékba tört, legalább stabilan áll a lábán. (A másik főszerkesztő meg csak úgy felszállt:)
A lefejezett búvár meg a gyermekem. Szóval ez itten egy családi(as) fotó. Hát most láthatja, hogy ha nem tanul rendesen,  mit tesz vele a gonosz anyja, (nem csak ígérgeti: Letépem a fejed:)))
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
3399. VasMacska Ugrás 2007 dec 08. 20:38  
Ott helyben akarod? Na jó, nem bánom... De hogy bővül a staff?! Figyelitek?  Egy jól felkészült szafari már elképzelhetetlen anélkul, hogy az ember magával vigye az ügyvédjét. De sajna, ezért felárat kell felszámolnom, tudod, tartós-, időszakra szóló megbízás, székhelyen kívül végzett munka, utazással töltött idő, költségtérítés, napidíj, meg ilyesmi. És ha szabadna kérnem, a feleséged  egy jóképű, intelligens, szórakoztató ügyvéd urat válasszon és hozzon magával, hogymi ketten ne unatkozzunk amíg a munka dandárjára kerül a sor.( már hogy "ki nevet a végén"-t legyen kivel játszani addig is.:)
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-12-01 A halrajok bajnoka
30. VasMacska Ugrás 2007 dec 03. 20:21  
Hahahahaaaa... nagyon vicces.:) Majd meglatjatok, csak menjek haza....:) De nem igyekszem egyaltalan, itt uis  20 fok most este is,  lagy szello lengedez, hallom az ocean morajlasat, es ha befejezem a hsz-t, akkor megyek sangriat inni. Eredetit. (kacskaringos szivoszallal):)
26. VasMacska Ugrás 2007 dec 03. 13:25  
Azt hihetnetek nem gondolok Ratok. Pedig dehogynem, INNEN naggyon szivesen gondolok Ratok... es udvozlok mindenkit La Palma-rol, amit a vajtfulu zeneszeretok csak La Isla Bonita neven megenekelt szigetkent ismernek.

Es na nezd mar! Bedugom ide az orrom messzi tavolbol, es mit latok? emlitett fotom van a fotos versenyben? Gratulalok minden ram szavazonak a jo izlesehez! ( Garf igy kell csinalni? en is akarok Gazmacska lenni, tessek engem felvenni kisinasnak:)
Szoval koszonom emberek, jol esett. En ugyanis csak az indulok szamanak gyarapitasa celjebol indultam, es tessek, kupalodik a csapat izlese:))

  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
3132. VasMacska Ugrás 2007 nov 26. 19:01  
Isten éltessen sokáig! Neked is sütöttem tortát. :)  Íme:
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2800. VasMacska Ugrás 2007 nov 26. 14:05  
Na, éppen erről szól a film.  Begyorsultunk, és rohanunk.
Hova is?
Vissza a barlangrajzok szintjére.
Volt egy időszak, amikor sokat gondolkoztam azon, hogy mivé lennénk elektromos áram nélkül, robbanómotorok nélkül, elméleti fizikusok nélkül, kémiai laboratóriumok, gyárak és késztermékek orvosi eszközök, lézer kések, fertőtlenített műtők stb. szóval a civilizáció nélkül.
Hisz én már szappant főzni se tudnék, pedig nagyanyámat még láttam, hogy hogyan csinálja. Nekünk most a kenyérsütés is  abból áll, hogy a szárított élesztőt, meg a lisztet, vizet, aszkorbin savat, sót, sukrot  stb. megveszzük a boltba, ezeket a dolgokat beletesszük a kenyérsütő gépbe, és bekapcsoljuk. Ha hirtelen megszűnne a civilizáció és valami fura ok miatt véletlenül  életben maradnánk, menthetetlenül éhenhalnánk, és megenne bennünket a kosz. Két három nemzedéknyi idő elegendő lenne, hogy ugyanabba a tudatlanságba és nélkülözésbe süllyedjünk vissza, mint több száz évvel ezelőtt volt az emberiség. Gondoljuk végig, mire tudnánk mi a saját kútfőnkre, emlékeinkre támaszkodva megtanítani a gyerekeinket? Hát nem sokra. Legalábbis ami az életbenmaradáshoz szükséges tudást illeti. Ha meg is maradnának pl. a könyvek, ki tudná pl. három nenmzedéknyi idő múlva, hogy az űrrepülőgépről szóló feljegyzések nem egy őrült fantaszta látomásai voltak, hanem a valóság. ( ld.  pl. india rajzok, és  történetek,melyeken asztronautáknak látszó embereket ábrázoltak, és mindenféle égi szekerek küzdöttek egymással, fényes villámlások között) Szóval bizony jó lenne vigyázni...
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
3088. VasMacska Ugrás 2007 nov 20. 22:00  
nem emlékszel? beázott a tokja...elúsztak a képei. Vagy csak übereled magad?:)
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Halraj
114. VasMacska Ugrás 2007 nov 20. 21:55  
Ok hozom három pohárral. Egy neked, egy mne-nek egy nekem.:)
112. VasMacska Ugrás 2007 nov 20. 21:38  
Vaku?  Halrajjal szemben? Hogy halálra ijedjenek? No nem. Én is utálom, ha belevinntanak a szemembe.
(Meg hogy élvezhetetlen legyen a kép? uis a víz nem volt kristálytiszta... egyénbként is csak belső vakuval rendelkezem.)
Legjobb emlékezetem szerint vágva meg talán nincs is, télleg  szinte benne voltam a halrajban...
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
3030. VasMacska Ugrás 2007 nov 19. 16:08  
szigorú betűrend semmi más: D E F G. Fontolgattam, hogy a Stefi-vel előbbre kerülhetsz-e, de sajna azzal se.
3024. VasMacska Ugrás 2007 nov 19. 14:47  
Nem is rossz ötlet! nincs nekik hadseregük, a svájci gárdát se otthon tartják, de ha mégis legyőznek bennünket, hát akkor majd jól  megsegélyeznek bennünket.
Kedves Thomasbuvar, elnézést, hogy elfeledkeztem rólad, Vanek, írja:  
Pótlás:
biztonsági főnök (kalóztámadások elhárítása, kémek kiiktatása, hivatlan személyek távoltartása stb.):
Thomasbuvar

Démon: téged ismerlek, nem kell semmiről másolat, itt nem a papír dönt, hanem a rátemettség;megfeleltél:)
Különös tekintettel személyem kényelmét, javát és kénye kedvét  szolgáló észrevételed miatt is.

Jules: milyen dolog már a békés világot atomzsarolással fenyegetni??
Csináltál filmet a DC -s videós versenyre? Ugyehogy nem! Nahát akkor! Majd ha csinálsz, akkor be leszel válogatva a veretes csapatba. Nekem bizonyíték kell nem ígéret. Az meg, hogy máshol díjakat nyersz, meg minden,... aaaz nem számít. Itthon kell helytállni. :) Egyébként is  nemzetközi ügybonyolítónak jelentkeztél:)))

és nincs még zenei szerkesztőnk, vagy legalábbis házi zeneszerzőnk..
3013. VasMacska Ugrás 2007 nov 19. 12:41  
Rendben, Önt kinevezem valóságos és titkos belső magántitkárrá. ( csak mert ez olyan jól és rejtősen hangzik:) Tehát magántitkár úr jegyezze:
az ötletgazda és nagy kombinátoron kívül - aki jómagam- van
három filmes: Dupla, elce, Garf,
egy szállodás: azarabdémon,
egy biológus: Luciferin,
egy sajtófőnök: Zook
egy hivatásos vitatkozó aki egyben stábfotós is:Darth-Digilog,
valóságos titkos belő magántitkár: Vanek
nemzetközi vitás ügyek békés megoldásáért felelős ellentengernagy: Jules (Atyaisten, akkkor még hadat is kell üzennem valakinek? Rémísztő mennyi dologgal jár egy ilyen filmezés!DD) na jó, békében a nemzetközi vizek felügyeletét elláthatod :)
aztán kell még itthon maradó kapcsolattartó, kijáró ember,aki a szponzoroknak magyarázkodik, és  aki egyben megjelenteti kalandjainkat, távfelügyeletet gyakorol számítógépeink felett: bunny rád gondoltam:) - ennek fejében neked nem kell akkora befektető szponzort felhajtanod, csak a felét, mint a többieknek...

Lassan stáb értekezletet, és túramegbeszélést kéne tartani...

Hogy álltok a szponzorok felkutatásával? Megadnám a bankszámlaszámomat, ahove el lehetne kezdeni utalni a lét.

Csókoltat benneteket: anyátok,aki  amúgy az ötletgazda és nagy kombinátor egyben: Osztap Bender, aki még egyébként VasMacska
2992. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 21:12  
Hát legyen! Tehát:  az ötletgazdán kívül, van három filmes, egy szállodás, egy biológus, egy sajtófőnök egy hivatásos vitatkozó aki egyben stábfotós is.. Rendben. Halad ez.
A befektetők felkutatása több szálon indulhat.
Ja, és vegyetek lottót is.
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-11-18 Amit soha nem mertél megkérdezni...
3. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 20:31  
könyörgöm, _egy_ lifetime fogsort.... de az, ha lehetne a sajátom legyen.
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
2989. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 20:14  
Meg még egy.
Tehát:  az ötletgazdán kívül, van három filmes, egy szállodás, egy biológus, egy sajtófőnök. Rendben.
Kezdhetitek felhajtani a befektetőket.
2988. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 20:11  
Rendben, + 2 fő listába be.
2987. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 20:09  
nem osztogatnak, hanem fosztogatnak....:)

  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2578. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 09:13  
szerintem meg is nyithatod a galériát...tied a dicsőség:)
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
2978. VasMacska Ugrás 2007 nov 18. 09:08  
Ha jól emlékszem, ilyen esetekben az szokott a sikeres kibúvó lenni, hogy a gazdasági vállalkozások szükségszerű üzleti kockázata  hogyan hasonlítható össze a törvényi tényállás elemeivel. Azaz a körülmények kedvező állása esetén lehetett volna-e teljesíteni a vállalt szolgáltatást. Ilyenkor ált. csalást csak akkor állapítanak meg, ha pl. egy utazási iroda csak beszedi a pénzt, de pl. repülőt már az első alkalommal se bérel, hanem lelép a pénzzel. De ez világos, célzatos, utolérhető.
Mint pl. ha én azt mondanám, hogy csinálok egy nagy játkfilmet, befektetők, adjatok 100 milliót. Az még hagyján, hogy én nem tudok filmet csinálni, de ha nem is keresek olyan üzleti partnereket, akik konyítanak a filmezéshez, és lelépekt a lével, na az csalás. De ha bevonom pl. elche-t, téged, meg Garfot, elkezditek csinálni a filmet, én koordinálok, látványoskodok, szervezek, aztán mégse jött össze, hát az már bizonyos szintig üzleti kockázat. Széttárom a karjaimat, elfogyott a pénz, rosszul szerveztem, becsaptak a kollegák, felvették a pénzt, aztán nem csináltak semmit, vagy rossz volt a nyersanyag, amire forgattak, mégcsak felmutatni se tudok semmit, csak a nyersanyag számlát... hát így jártak a befektetők. ( az persze más kérdés, ha a pénzt kölcsön kértem...) Azmeg, hogy én, meg ti, pompásan megéltünk a 100 millából egy jó darabig, utazagattunk búvárkodtunk, anyagot gyüjtöttünk, hát istenem, mi mindent megtettük a vállalkozás sikeréért.Rendesen és keményen dolgoztunk. Csak a fránya körülmények...
Tehát visszatérve: az, hogy egy folyamat közben elfogyott a pénze, lehet hibás üzleti döntés, vis maior, vagy akármi. Nincs igazán definiálható határvonal a csalás és az ésszerű üzelti kockázat között. Mint tudjuk a "hazardőrök" tudnak nagyot kaszálni egy kockázatos üzlet sikeres lebonyolításával, vagy nagyot bukni. Ilyenkor azt szokták vizsgálni, hogy hol volt az a pont, amikor már a cégvezető tudta, vagy  kellő odafigyyelés mellett tudnia kellet volna, hogy  nincs reális esély arra, hogy a vállalt dolgot teljesítani tudja.
Hát tessék, így kora reggelre...

Jut eszembe: befektetőket keresek A világ tengereinek élővilága, és tengerparti luxus szállodáinak belterjes világa, különös tekintettel a környezetvédelemre munkacímű 52 részes, 90 perc/rész hosszúságú filmfolyam  elkészítséhez. Stáb megvan. elkészülési hi: 2017 év eleje. :)
2976. VasMacska Ugrás 2007 nov 17. 17:45  
Az illetékes hivatalok mindaddig, ameddig hozzájuk szabályos be- vagy feljelentés nem érkekik, nem tesznek semmit. Az kevés, ha néhány száz ember békétlenkedik egy internetes fórumon. Ez egy ilyen berendezkedésű rendszer. Ameddig a bíróságokon megtörténik, hogy a bíró nem él szignalizációs jogával, ha bűncselekmény elkövetéséről szerez tudomást egy- egy eljárásban, akkor egy hivatal se mozdul arra, ha a közvéleményt néhány ilyen bűncselekmény gyanús történés borzolja. Sajnos.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2567. VasMacska Ugrás 2007 nov 17. 16:09  
Jé, ezt én fotóztam a Traunfallnál.
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Halraj
61. VasMacska Ugrás 2007 nov 17. 16:03  
Lehet itt is be kéne vezetni: a legjobb és legrosszabb fotót, mint a két szélsőséget :) kihagyni és úgy megállapítani a helyezéseket. Hmmm?! mondaná Emese, ha itt volna...
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2554. VasMacska Ugrás 2007 nov 17. 09:16  
Nekem  nem szokott köszönni.
2551. VasMacska Ugrás 2007 nov 16. 21:30  
Na, akkor most fogja kérni a 10.000 feltüntetését a neve mögött. Mostmár mindenki tudni fogja, hogy ez az IQ-ja.:)
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-11-16 Az újdonságok bűvöletében
4. VasMacska Ugrás 2007 nov 16. 10:44  
Ebben is lesz sebváltó olaj, meg szűrő? És mi van a kötelező szervíz idejével? hány km. után kell majd ? És persze akkor kell km számláló is....
Sztem (és Murphy szerint is) : ami elromolhat, el is romlik.  Maradok a jól bevált klaszzikus usznyomnál. Nyílván nem véletlenül az eddig túrűáim során a legtöbb DM olyan uszonyt használt, mint én. ( Kivéve talán Grand Canáriáén Dave, mert ő hasítottal szelte a habokat)
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Halraj
53. VasMacska Ugrás 2007 nov 16. 10:40  
Ugye nem azt akarod mondani, hogy nem küldtél? :(
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2534. VasMacska Ugrás 2007 nov 16. 10:36  
Ahova megyünk ott nem fagy be fenékig a tenger. De nem is lesz annyira hullámos, mint egyeseknek a jó meleg vörös. Vagy ha mégis, akkor se annyira gáz, mert egy La Isla Bonita mégse ficánkol annyira a habokon, mint egy lélekvesztő.D ( Ha meg igen, akkor már  úgyis mindegy...:)
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Halraj
46. VasMacska Ugrás 2007 nov 15. 19:52  
Nem az én tisztem a figyelemfelhívás, de: Búvártársaim! Ma éjfélkor lejár a Halraj kép  beküldési határidő! Vannak még, akik  beküldhetnének egypár jó fotót!?!
Szóval, én szóótam...:)
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
2914. VasMacska Ugrás 2007 nov 14. 17:22  
Kezdjek csomagolni?
(Nem fog sokáig tartani, mert én a nyaralós holmikat  hazatérés, mosás után gondosan visszahelyeztem az utazótáskába, így csak egy neszeszert kell beletenni, és indulhatunk.)
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Halraj
43. VasMacska Ugrás 2007 nov 13. 23:04  
Nos Seri, akkor itt,  ezt meg úgy kell mondani, hogy "ezt a kiváló felvételt egy technikailag alapfokú géppel, ámde zseniális tehetséggel készítettem el." :)
Mint tudjuk, a profi a középre komponált képével formabontó újat alkot, és a képnek külön mondanivalója van, míg ha ezt egy kezdő teszi, akkor az csak egy pancser, aki még azt sem tudja, hogy nem a fénykép közepére tesszük a témát:)  
A svéd film jut eszembe Picasso-ról amikor a fiatal Picasso kedves papája  a képeiket nézve és hasonlítgatva ordítja a fia fülébe, hogy:  du ist henial! ich pfhueeee. Tehát ne kételkedj magadban, mindanyiunkban ott lappang a zseni. ( csak lehet, hogy nincs, aki a fülünkbe ordítsa:)
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
2868. VasMacska Ugrás 2007 nov 13. 09:35  
Vagy csak egy parti fürdőző bikinéjét akarták megnézni, és a delfin nem látta jól. ( én eddig úgy gondoltam, hogy a cápa, a delfin csúcsragadozó. De úgy látszik a bálna is csúcs, sőt, nagyobb csúcs. És a nagyobb csúcs megeszi a kisebb csúcsot.)
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-11-13 Még mindig a tenger az úr...
3. VasMacska Ugrás 2007 nov 13. 09:29  
miért érdekel, hogy hány éves a kapitány?:) Engem nem nyugtatna meg az sem, ha maga a főpilótákat oktató vinné is a repülőt. Mint emlékzetes éppen ilyen oktató pilóta  okozta minden idők legsúlyosabb balesetét a Kanári szigeteken( már ha jól emlékszem a helyre)
És mit ért a kérdésed, és a tiltakozásod az éjszakai hajózás ellen?

Egyébként figyeld csak, nem jobban hangzik?" A hajón meg nem rikta, amikor a kapitány főz...:)

Persze, igazad van, de az élethez szerencse is kell.( ld. Edka és a márványasztal-lap esete)
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-11-12 Vízálló aranyóra a tenger fenekén
12. VasMacska Ugrás 2007 nov 12. 22:06  
meg ezt,
meg ezt.
11. VasMacska Ugrás 2007 nov 12. 21:51  
Itt  találtam azért érdekes, ajándéknak valót.
10. VasMacska Ugrás 2007 nov 12. 21:17  
Mondjuk, egy autó már inkább, de legyen rajta búvár matrica:)
9. VasMacska Ugrás 2007 nov 12. 20:40  
Igazad lehet, annál is inkább, mert évek óta nem is viselek órát, a múltkor találtam meg a cartier-met a könyvespolcon. Betettem szegényt, leporolás után a széfbe.
Sőt, ez meg nem is felel meg maradéktalanul a karácsonyi ajándék két kritériumának: q...a nagy legyen és q...a drága.
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Halraj
36. VasMacska Ugrás 2007 nov 12. 20:13  
Vigyed csak máskor is ezt a gépet!
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-11-12 Vízálló aranyóra a tenger fenekén
7. VasMacska Ugrás 2007 nov 12. 20:10  
És aztán jó tengerész szokás szerint a tengerbe temetik őket...:)
Egyébként egy aranyóra karácsonyra,  hmm, nem is rossz ötlet. No nem bánom, ha nem lesz vízálló azt sem, jöhet!
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
2496. VasMacska Ugrás 2007 nov 07. 22:39  
Csak óvatosan a kívánságokkal! Kérdezd csak Bunnyt az elhamarkodott kívánságokról meg az azok teljesülési faktoráról?!
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Vaageli Faru Thila

Maldives

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 28m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágcápa nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés