»» ««
hopposztkopp hozzászólásai:

  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13359. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 17:23  
(( hmmm hmmm , hiába no a Vanek az egy Úr.))
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
34676. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 12:23  
A búvártechnika fejlődése nem állhat meg. Természetesen a természetvédelem elsőhelyre helyezésével megszűnnek a csúnya, gusztustalan és valjuk be otromba szájbavehető reduktorok. A jövő az orroktopusz. Orrlyukunkból van kettő ( a választás szabadsága jobbosoknak és balosoknak külön)  - tehát ott szívjuk ahol akarjuk és ott is fújjuk ki. Nem kötelező.
Rendes búvár ezután a  úgy merül: metán a gyomrában , nitró a jobb, hidrogén a bal orrlukon - gázkeverékképzés a pofazacskóban mélységnek, hangulatnak, íznek  megfelelően - koszigént nem viszünk, mert minek méreg van bennünk annélkül is.
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13356. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 11:43  
(legalább a kereke már fekete.)
13354. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 10:21  
 ezen hol fér el egy barbi baba?
Ja és nem. Mert már most több eszük van, mint Phill bácsi kedvence fiúcskáknak!
13352. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 10:09  
Ne visszafelé olvassd! A medve is tud bukfencezni, mégsem a fején jár.
13350. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 09:49  
Na, mert ezt még nem is láttam: Mi az, hogy a gyerek sérül? Nem sérül. Tapasztalatot szerez! Mert a gyerek akkor jó, ha rossz. Amennyiben nem rossz, akkor beteg! Akkor viszont orvos kell neki nem az anyja.

(magunk közt szólva - bár fájdalom - a gyerekek gyerekek közt érzik jól magukat. A szülő csak segédeszköz a boldoguláshoz.)
13348. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 28. 09:12  
Csak kedveskedni akartam. Ma már a sárkányok megítélése is más mint régen. Gondolj bele, nekünk még volt hét levágott fejű, aztán jött a SÜSÜ, a sárkánymese stb.  Kína meg a spájban, szobában, hűtőben, stb.
Mindenki csendben hátralép és jöjjenek a fiatalok, mert már lassan dínókat megszégyenítő korúak leszünk. (nagyrészt agyban)
Nos szívesen hallgatnám mit művelnek az ifjú titánok  -mégha látszólag lánynak is születtek. Aki motorozik az már fiú, mindegy minek öltözteti a háziboszi.
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
34669. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 18:02  
Persze.,persze a hangsúly az egy bankon, volt, ahol ismerték és ott is rögtön hátra...
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13320. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 18:00  
Nem, csak simán sárkányos.
 
13317. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 16:58  
Már látom kínai festőművésszel foglak megfesteni a dolgozómba.
 
_mert volt már itt egy gumisrádli vs spenitér menet_
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
34667. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 16:50  
Mentségedre - mert mégiscsak lyány vagy - ez nem bukósisak. Ez egy tökfödö és v.mi munkavédelmi szemüvegnek látszó akármi ( a piros színszűrő miatt) magas gallérral. Azt is ferdén tették rá- mert az álca alatt is egy másik lányt láthatunk!
_férfi csak a zöld színszűrőt a polárszűrőt és a látásra gyengébbek a kék szűrőt ismeri - minden más kizárt_
(Barátom egy bankba és mindig így mert az arca  nem volt "szalonképes"  - betegség miatt.)
34665. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 11:39  
Volt egy haverom, az így közlekedett az utcán. A bankban egyszer rászóltak, hogy.... már másodszor jöhetett így is.
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13306. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 11:35  
Az a skíró?  Nem venni kell, hanem apával csináltatni és minél nagyobb kerékkel! Ja... és a fütyinél magasabban legyen a kormány. ( az élet csupa fájdalom! is.)
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-23 Fiatal búvár balesete
6. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 27. 11:27  
Persze. Csupán az egészből az életszerűtlenség üt át. Lehet, ezt a süket dumát elbírja a papír - de az UFÓ fénylényekről is beszélhetnénk már alfa szinten mint képzett pszihotronikusok.
4. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 24. 17:10  
Nos egy harmincon pánikoló búvár önmagában életveszély. Igaz, mi ketten hoztunk fel egy pánikoló nőt úgy huszonötről, később, máshol -  negyvenről indult meg fel a társam mint a golyó, de mindkét helyzetben az volt a közös, hogy nyilvánvalóan ezt nem lehet megoldani a mélyben. Fellőttünk, kis pihi és vissza, már nyugodtan.
Elengedni? Nincs a szájában reduktor?  Süllyed?  Ajjaaaj....
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-17 Búváradó
2. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 21. 10:37  
A jégolvadásra szeretnék adót bevezetni. Leginkább a tavaszi időszakban, mert a befolyó pénz 10%-át naptakarásra, 5% kommunikációra, a maradékot magamnak....
Célom: mindenki lássa milyen sérülékeny a jég. Temészetvédelem felső fokon, hogy küzdök a nyári jég megmaradásáért!
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-16 A legsúlyosabb büntetés
40. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 21. 09:51  
Csak néha megyek merülni. A víz nagyooon jóó. Fenn volt már húsz fokos is.
Az a bizonyos rezgés, meg az, hogy nem vagyunk ám mindig intelligensek. Kis csapat kis gond. Érthetőbben: mindegy milyen vagy, úgy vagy és kész.  Nekem jó.  Azokról az áldott jó emberekről, akikre "felnézhetnénk" - tudok annyi rosszat, hogy inkább hallgatok. Örökre.
29. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 17. 17:25  
mottó: a Teremtő sem ítélkezik felettünk, az Ítelet napja előtt. (ateistáknak: minden bűnben benne van a büntetés. Mohó mohó lesz - irigy irígy lesz, így tovább..)

Tehát szagos kis vakarcsok révén azért igyekszünk minnél kevesebbet "bűnözni", hogy ezáltal ne büntessük magunkat.


Lucinak: nem sokáig kell élni, hanem jól ! - mondta a csigaszedő és megmurgelt. Milyen jól tette!  ☻ (szigorúan természetvédelmi okokból kif....)
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-13 Lezárt merülőhelyek
13. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 17. 09:25  
Egyszerűbben is megoldhatnánk ezt a természetvédelmet. A kedves vendéglátó áll a tengerparton egy kis kapu előtt és szedi a belépőket. A tengerbe csak ezeken a kiskapukon keresztül lehet be és kijárni. Gyalog. (nincs más ott csak kiskapu, jobbra-balra homok) Fegyelmezett(képzett) búvár odacígolja a felszerelését - hátán, tevén, hordárral  - és bemegy a tengerbe. Ameddig csak akar.  Merül, összepakol, kijön. Kifelé is csak a kapun jön vissza. Nincs hajó, wc, víz - csak a búvár és a tenger.
Nuku civilizáció, maximális cooltúra.  


Szerinted hányan lennének?  


Addig minden ilyen törekvés csupán képmutatás, álszenteskedés. Szállodák? Hajók? Gáld? Elsősegély? Dekókamra? Sisaszoba?    


Semmi. Csak a természet!
  fórumok / Szakmai fórumok / Általános szakmai kérdezz-felelek fórum
777. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 14:23  
Még azt is megmondom milyen lesz. Mint az ukrán húsbolt. Beléptünk és körülnéztünk a teljesen üres bolton. Csak a csupasz húskampók voltak a boltban. Persze volt egy fülke és ott ült a pénztárosnő a pénztárgéppel. Nem tudom mit csinált, de mire felfogtuk volna, egyszercsak jött két öltönyös ember és közölte velünk: nekik jár tíz százalék. Barátom: mire? (olajütő üzemet szerettünk volna...) Az minket nem érdekel, de a plogármester - mint helyi Don - küldött minket és kéri a tíz százalékot! Nem érdekli, hogy mi ott mit fogunk csinálni, viszont a tíz százalék az nekik most kell.
A fene sem gondolta volna akkor, hogy néhány év és már mi is itt tartunk.  

Jön a turista bárki: kérek egy doboz cigit! Előbb fizezsse ki a tíz százalékot. Aztán örüljön, hogy nem kap semmit mert itt tilos dohányozni, most szórták fel kerozinnal a repteret -ha mégis rágyújtana akkor harmincezer forintra büntetnék!  +csekkadó, ha rögtön vagy átutalási illeték ha később fizetné be. Úuugye, hogy jól van ez!
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-16 A legsúlyosabb büntetés
19. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 13:30  
Bocsi: a nő verte szét a lakást is és a papát is!
16. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 13:27  
Ezt csak Neked mondom  -más ne is figyeljen, mert hosszú. Előző este, a fenti szomszéd ember kicsit beba. Az asszony meg bútorokat borítva tört zúzott a lakásban. A dögölj, pusztulj, anyád mint.. között egyszercsak felordít a szomszéd ember: te hűűűlye eltörted a lábam!  és a műsor ment tova. Reggel, a liftben a zasszony meg mint az áldott jóemberről -  úgy beszélt róla. Mint itt.
12. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 12:27  
Neeem-nem. Nem azt mondjuk, amit gondolunk. Nem akarunk nagyon vaddisznónak (elnézést a malacoktól!) látszani.

Pedig még tudnánk mindezt fokozni is!
9. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 12:12  
Ja, röviden: na bumm! Nálunk ez elképzelhetetlen. ( más, hogy néhány nálunk "sokat merülő kedvtelési búvár", azért rendesen lerabolja a horgásztavak készletét. Amikor éppen nem Ausztriában lop v.mi mást. Esetleg az adriai hajókra esténként fellopózva tulajdonít el v.mit) Sajnáljam?
  fórumok / Szakmai fórumok / Általános szakmai kérdezz-felelek fórum
772. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 11:38  
Régen volt erre egy ember: a hordár. Ma már ő sem kap ezért fizetést. Pedig jó, "borravalós" szakma.
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-16 A legsúlyosabb büntetés
7. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 11:04  
Nem ítélkezünk, véleményünket formáljuk meg. Az meg van. Itt elmondhatjuk.
Akkor pedig: egy ember nem több a családban mint a házimacska.  (mind természetében, mind gondolkodásában) Éppen fog egy-két egeret (hoz egy kis pénzt), már hasznos. A családban van egy anya, annak vannak gyerekei és az ő feladata, hogy megoldja miként tarja el őket. Ez kilőve.
Meghalt. Tragédia. A vasazó szerencsétlent sem sokan sajnálják mikor kábellopás közben megcirógatja a magasfeszültség. ( ja a gyerek otthon éhezik, de kifogásnak ez is jó)
Harmadikként Kedves: Nő vagy, érző és vérzőszívű. Biztosan szívesen etetnéd a cocát és kefélgetnéd a szőrét, hogy kedvében járj. Jön a karácsony és le kell vágni (szíven kell szúrni, hogy...) Potyogó könnyekkel nehéz.
Mi önzők vagyunk. Már azok is maradunk. Véleményünk van és elfogadom, hogy mást gondolsz. A jog melettem, az igazság meletted. Esélyed sincs.
Vigasz: Szeretünk!  
2. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 16. 10:01  
Engem a cikkíró visszafogottsága ragadt meg. Példa. A szomszéd felesége mondja: Jaj az uram nem tud vigyázni az unokára, mert bejelentkezett a fodrászhoz. (Szombat délelőtt kilencóra.) Egy szóval nem  mondaná: az a büdör alkoholista, akinek este eltörtem a lábát - ennyire sem megbízható, mert már a kocsmában van jelenése.
Nekem ez is u.ez.☻
  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárbalesetek -események és tanulságok
4994. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 13. 15:51  
Erről jut eszembe: mikor felvételiztetik az új tengerészeket. Na fiam ússzon le 200 métert gyorsan! Ugyan már főtörzs. Ez a medence nincs is olyan mély!
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13259. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 10. 09:40  
Mikor a vízhez érnek: Júújj -Jaaajj. Mondtál v.mit?  Jutka?
  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárbalesetek -események és tanulságok
4983. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 10. 09:33  
Természetesen tudjuk, ezért nincs nyomtatott verzió sem, 3d-s cd okítás.Csak és szigorúan felügyelet mellett végzett tisztes búvároktatásos tengeri merülés a Vakanyádon.
4978. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 09. 18:23  
Van itt egy lyányka aki keresi a zásóját. ő aztán nadon-nad csontvadász!
4976. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 09. 18:12  
Jól látom? Fegyelmezetlen búvárok jelöletlen sírt kapnak? A felszerelés meg marad cabcara?
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13247. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 09. 18:05  
Keresen azt a kedves és szeretni való "bárónő lelkű" doktornőt, aki megsértődött, mert az x5-ös béemvéjét letraktoroztuk !

Biztosan nem hallotta már meg, hogy mi azért szeretjük. Mert minden új "ember" először  csak kap ami belefér, de pont a visszautasíthatatlan szeretetünk elől már menekülőre fogta.
Ezt elkeffintettük.
  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárbalesetek -események és tanulságok
4974. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 09. 17:55  
Önvédelem: önmentés. Kellenek a storik. Mert a nagykönyv rosszul van megírva. Alapesetben elmondja és tanítja mit kell tenni. Kész. Ennyi. Egy-egy példát mond ugyan arra, hogy esetleg így vagy úgy. Kevés.
Tanítani úgy is lehet: rendben, ezt nem így,  akkor számolj ezzel. Azt pedig másképpen, akkor úgy jársz. Mert az eredmény legtöbbször baleset és halál - mindenképpen elgondolkodik - ha csak nem eleve töltöttzokni.
Mikor (katonás szóval élve) ráböbben arra, hogy amit csinál az nem VICC, mégcsak fele sem tréfa és bizony másokkal is esett már meg nagyobb gond, akkor talán tovább marad köztünk mint búvár.
Úsztam áramlásban (no nem a Nyéki tóban) - mindig menekülőre vettem. Egyszer meg dekóbóján vitettem magam. Emlékeimben az él: egy gyönge kis áramlás és volt csapat, aztán meg nincs sehol senki. ☻  
Kerüld az áramlást mint a mozdonyszőkék a nyeles dolgokat.
4971. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 09. 10:43  
Kössz.szépen! Bárcsak olvasná a kedves merülőtársam is, aki egy 15-ös palackot szívott nullra tíz perc alatt, mert megszokta, hogy ő erős, nagy és akaratos. 
A víz meg csak jön és jön.☺
4963. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 08. 10:38  
Azért tanulság képpen csak kérdezem a macsekot, hogy anno annál az áramlásos merülésnél: mi történt? Hányan kezdtek el lapátolni a vízzel szemben, hányan próbáltak elmenni jobbra-balra, ki próbált lejjebb és ki felljebb úszni? Egyáltalán mennyien érezték ezt viccesnek és hányan veszélyesnek? Maradtatok egyben vagy ki merre lát? (fenn az is van, hogy tanulságok)
Mert bár akinek valóban szüksége lenne a segítségre - akár ötlet szintjén is - azt biztosan nem érdekli, de mi nem ilyenek vagyunk. Nekem bitosan eszembe jut majd, hogy a Macsek mint nagy .... ezt hogy oldotta meg. Mert a szerencse az ma van, holnap meg nincs. Nem barátom.
Példa: megfulladt egy kedves ismerősöm, mert hányás közben levegőt vett. Azóta csak egyszer volt hasonló, de rögtön tudtam - kibírom levegő nélkül.

Okuljunk.  
4952. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 07. 10:22  
Értelmes ember nem mondja: meghalt a hülyéje mert bagós, túlsúlyos volt. Értelmes bázis nem mondja: történt ami történt: sub roza.
Van kollektív felellősség! Itt aztán van! Amikor nincs infó, az is infó.
4951. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 07. 10:12  
Időnként. Elszörnyedem, mikor látom, milyen apró és elkerülhető dolog miatt halt meg számtalan ember. Talán nálunk még a cocializmus átkaként lebeg az, hogy bármi történt felelős az sohasem volt. Ma sincs.
A ma életfilozófiája: légy önmagad. Mindegy milyen trágya vagy, neveletlen tapló, idióta hisztérika -  légy az.  Pedig járunk iskolába, próbálnak nevelni, talán körül is nézhetnénk példaképekre vadászva.  
Nem fogják fel az emberek: tízest lőni egy céltáblán csak úgy lehet, ha !!! Búvárkodni  - bármit csinálni  - úgy szabana, hogy ... Persze a türelmesebbje mondja: bízzuk ezt a jóistenre. Nos én ezt nem rá bíznám. Mi dolgunk, mi gondunk - mi oldjuk meg. Segít már az is, hogy beszélünk róla. Ne én aggodalmaskodjam. Rettegjenek a "felelőtlen laza fazonok".

4943. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 07. 09:08  
Közhely: aki hazudik, az lop is. Aki lop az....
Ami engem bánt az ilyen dolgokban mégis az "egy ember".  Ez az ember v.ki fia volt, esetleg v.ki párja, talán egy édesapa, jóbarát  - nem sorolnám. Nem csupán egyember. Valaki közülünk. Közhely a végére is: vétkesek közt cinkos aki néma.

Nem tudja - akit illet - nem is érdekli, hogy magát nullázza le,  az aki másokat semmibe vesz. Mifelénk.
4941. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 06. 10:08  
Igen. A gondom alapja: mikor már indulok egy túrára azért kíváncsiságból kérdezem az éppen lenn lévőket. Milyen az idő? Nagyon jóóóó! Nem esik? (mert az utóbbi négy évben mindig esett mikor én ott voltam) Á,dehogy! Nagyon jó a víz is. Stb.
Tudom, hogy hazudnak, ők is tudják, hogy tudom és mégis ez a színjáték.  Szóval: baleset és mellébeszélés - szerecsenfürdetés.
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-02 Rossz helyett hibást
10. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 06. 09:30  
Márha tele van vízzel, akkor minek kell még odaszivattyúzni is?
4. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 04. 09:11  
Látom nálatok a jövőt: a felszerelés négy méter mélyen, aki lemegy és beöltözik az jöhet merülni is.  Cserébe nincs csekdájv. ☻
 (esetleg tandem merülés??? jól összekötözve!!)
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13184. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 03. 15:01  
A vörösbarna Szinva patakban nőttem fel, a szennyvíz simán folyt bele. A Sajóban csak akkor volt hal ha egy-egy döglöttet beldobtak. A Boldva völgyében úgy 160 tonna higany tünt el nyomtalanul néhány nap alatt. Szóval ezer okom van hinni, hogy a szennyezett környezethez simán alkalmazkodik az ember. Bár életkora jelentősen rövidül -egyeseknek.
A környezet szennyezést csak úgy tudnánk elkerülni, ha soha nem állítanának elő olyan "termékeket" -amellyek azt okozzák. Amíg, ez nem így, addig a süket fülek találják a pusztába kiálltott szavakat.
13181. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 03. 14:08  
Az akkutól az riaszt, hogy csak 1,2 Volt. Az elem pedig papíron 1,5 Volt - valójában és hidegben nulla. Köszi!
13179. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 03. 12:13  
Imádom ezeket az akkukat. Ezt az egy egész képet tudtam csinálni, úgy hogy előtte a fűtőnyílásra tettem őket. Ez pedig a következő  - néhány óra és háromszáz km- később.
Szóval szakértő kellene nekem, hogy mégis mi lehet az az AA elem amire érdemes pénzt adni?
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-02 Rossz helyett hibást
2. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 03. 11:06  
A legnagyobb gond az, hogy megtanítanak egy alaptanfolyamon úgy búvárkodni, mintha jogosítványt kapnánk arra, hogy kocsit vezethetünk sima, egyenletes úton, forgalom nélkül, nappal és alig ötvenes tempóval. Nos az élet nem mindenkinek ilyen egyszerű.
Közhelyeket kéne tudatosítani az emberekkel (pld: bárkivel bármi...) és alapba venni azt ami megtörténhet. Vízben megeshet, hogy vizet nyel az ember. Az is, hogy ez tüdőre megy. Fuldokló is maradhat észnél, ha felkészült. Stb.
Ezzel szemben sok helyen csak a technika használatára tanítanak és a vízben már a sok kis büdösbogár kapálódzik mert....
Persze majd megtanulja - amennyiben lesz ideje. Sajnos a legtöbb jelentkezőnek még úszásbeli problémái is vannak, az ábécét meg nem is tudják mi lehet - pedig az gondolom ez az alap. Valaki tudjon egy órán keresztül folyamatosan úszni - akkor már akármeddig elvan.
Csak ha elképzelem, hogy a jelentkező azért fizet, hogy én nézem : tud-e úszni? Ez nem igazán életszerű.
  fórumok / Közösségi fórumok / Grand Hotel avagy az offtopic gumiszoba
13177. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 03. 09:08  
Igaz kicsit késve. Ez volt vasárnap és nyolc fok! Ehhez képest itt punnyadtatok 28 fokban . Szegény ember meg megfagyott.
Ja a fényképező meg lenullázott a fagyban, a szemem meg már régen nem lát rendesen.
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-05-01 Kettős diadal
13. hopposztkopp Ugrás 2013 máj 02. 10:08  
_mert egy még lehet véletlen - No de kettő is! Gratulálok!
Meg egy kicsit hízik is a májunk ilyenkor.

(mégiscsak a mi macskánk kölyke...)
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-04-25 Újabb hangátviteli eszköz
2. hopposztkopp Ugrás 2013 ápr 26. 12:39  
Eddig vajon hogyan tanultak meg búvárkodni? A  dolog jelentőségét csupán a kerék feltalálásához tudnám hasonlítani. Mármint a "hiányzóhoz".☻
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
34593. hopposztkopp Ugrás 2013 ápr 24. 09:34  
A film után szabadon: kéthete nem borotváltad a lábad, négy fagyisdoboz van a szemetesedben. Ne hazudj, hogy barátod van!

Szóval nőknek pasi, fagyi, csoki és egyebek. Kis indiánnak odvasfa.
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Sha´ab Suadi, Blue Belt / Toyota Wreck

Sudan

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 61m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés