»» ««
Bunny hozzászólásai:

  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
240. Bunny Ugrás 2007 ápr 16. 10:07  
Én úgy gondolom, egy album / egy téma, lesz egy külön kategória pl. Hónap képei vagy valami jobb címmel, erre várunk ötleteket.

Az albumhoz tartozó fórumban lehet kommentálni, stb. , és a szavazás ideje alatt pedig ... ezt majd meglátjuk.
Legutóbb arra gondoltam, minden kép alatt a szavazás ideje alatt lesz 3 választás, 1-2-3 helyezés, ha tetszik bepipálod.
Természetesen tárolva lesz, ki és hányat szavazott, hogy ne lehessen többször szavazni. Majd kialakul, erről szól ez az első alkalom.
234. Bunny Ugrás 2007 ápr 16. 08:50  
Hát akkor kezdődjön a megmérettetés! Lehet küldeni a képeket ez emilünkre. A feltételek:

1. Csak regisztrált tag indulhat.
2. Az indítandó egy darab jpg képet emailben kérjük a szerkesztőségnek küldeni, info kukac divecenter.hu címre. A levélbe írd bele a regisztrált felhasználói neved.
3. A kép maximum 640x480 felbontású lehet, (javaslom, hogy a minimum is ez legyen, vagyis ne küldjetek kisebbet) ha nagyobb a rendszer fogja átméretezni, úgyhogy javasloljuk ne legyen nagyobb. Vigyázat, álló képnél is 480 a maximális magasság - ezek a feltéltek amúgy a képtár albumban is.
4. A képet egyenlőre mi kézzel fogjuk feltölteni egy albumba.
5. A képekről véleményezés stb. az album fórumában történjen (ez független a szavazástól természetesen).
6. Csak a nevező által készített kép küldhető be a versenyre.
7. A "Kedvenc képem" versenyfelhívásra csak víz alatt készült vagy osztott felvételek nevezhetőek, és ebben a témában nem várunk montázsképeket.

Ha valami kimaradt, értelemszerűen kell gondolkozni.

Téma: Kedvenc képem.
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-04-12 Elhunyt Loic Leferme
8. Bunny Ugrás 2007 ápr 13. 12:53  
Szerintem sokan örömmel vennék a fordítást, mivel az angol nem mindenkinek az erőssége.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
218. Bunny Ugrás 2007 ápr 13. 10:44  
 Igen, ábra ment levélben, az O gyűrű kimaradt. A leírásból....
Szóval úgy néz ki, hogy a gyűrű tok felöli oldalán vagy egy, bár az elsősorban parasztvakítás, de mivel kb. 50 forint nagyságrend, hát elfér, és hátha mégis tömít valamit.
Ami fontosabb, hogy mind a két optika foglalatában BELÜL a menet és a lencse között vagy egy horony, abba van egy jó vastag O gyűrű. Ez úgy tömít, hogy amikor rátekerem az előtétet a tokra, ez az O gyűrű felfekszik a gyűrű első sima felületére és az előtét belső sík felületére, tehát lapjával tömít. Emiatt nem árt meghúzni egy picit az előtétet, de nem kell megtépni hálistennek.

Ha a képet nagyba nézed, egy anigif lesz, az talán egyértelművé teszi.

Lehet istenkísértésnek tűnik, de volt már 40 alatt (persze-persze, madzagon lógattam le, nem én voltam ám mélyen!) és működött kiválóan.
210. Bunny Ugrás 2007 ápr 13. 09:39  
Nem tudom, nekem a kedvenc képem kategóriába nem fér bele a montázs, de lehet konzervatív vagyok.
Jöhet a népszavazás, legyen montázs vagy sem?
205. Bunny Ugrás 2007 ápr 13. 08:13  
Fotódiktátor2 ismét internet előtt (rossz hír, úgy néz ki beköttetem otthonra is). Szerintem a kedvenc képem az legyen ahogy ElChe is írja, szóval montázs azért ne, viszont nem korlátozunk semmiféle utómunkát, kivághatod a nagylátós cápa szemét ha épp az szíved vágya, és persze lehet matatni a képen is Photoshop-ban.
190. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 16:21  
A verseny jövő hét hétfőn indul. Mivel most épp egy teljesen más dologgal vagyok nyakig elfoglalva, egy picit primitív lesz a lebonyolítás, aztán majd megírom az ide tartozó hiányzó részeket is.

Feltételek:

1. Csak regisztrált tag indulhat.
2. Az indítandó egy darab jpg képet emailben kérjük a szerkesztőségnek küldeni, info kukac satöbbi címre. A levélbe írd bele a regisztrált felhasználói neved.
3. A kép max 640x480 felbontású lehet, ha nagyobb a rendszer fogja átméretezni, úgyhogy javaslom ne legyen nagyobb. Vigyázz, álló képnél is 480 a max magasság - ezek a feltéltek amúgy a képtár albumban is.
4. A képet egyenlőre én kézzel fogom feltölteni egy albumba.
5. A képekről véleményezés stb. szerintem az album fórumában történjen, itt meg a többi fotós, videós dumálás marad.

Több nem jut eszembe ... A képküldés 2 hétig, tehát április 29 éjfélig történik, utána 10 nap pontozás (vagy több, addig még megvitatjuk). Addigra megírom az ehez szükséges modulokat :)
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
150. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 16:05  
                                                                IGEN, TUDJUK, NEM HIBA!



Azt tapasztaljuk, hogy a kezdőlapról ha lecsúszik egy hír, gyakorlatilag eltűnik a süllyesztőben, pedig nyilván sokan nem is látták. Mivel a weblap új koncepciója az, hogy a kezdőoldal csak ízelítő, és mindennek van saját főoldala, stb. ezért mostantól próbára - de nagyon remélem, így maradhat - a kezdőoldalon a 3 friss hír nem a konkrét hírre ugrik, hanem a hírek aloldalra.
Ott el lehet érni visszamenőlegesen az összes régi hírt is. Meglátjuk mekkora népharag lesz, de több híroldal is így működik, szóval ...
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
185. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 15:42  
Welcome a fórumon, és a felajánlás szuper ötlet, köszi!
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
149. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 15:03  
Illetve emellett a dolog úgy működik, hogy csak azoknál a fórumoknál jelzi, hogy van új bejegyzés, amit egyszer már megnéztél. Amibe még nem néztél be, úgy veszi hogy nem érdekel, tehát nem figyelmeztet a rendszer a változásaira. De ma délelőtt azután se szólt, ha már belementél :) Na ezt javítottam.
148. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 14:57  
Nem, csináltam egy javítást, ami ezt okozta. De már javítottam a javítást :D
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
175. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 13:14  
Mivel a belső fotósversennyel kapcsolatban több javaslat nem érkezett, akkor elkezdeném a dolgot. Elsőre szvsz csináljunk egy próbát, hogy lássuk a buktatókat, hajlandóságot.

Első kérdés, javaslatokat kérek az első fotósverseny témájára!

Én pl. javaslom első témának: Kedvenc képem
De innentől én csak egy vagyok a sok közül, várom a javaslataitokat.
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
157. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 10:56  
Sebaj. Én már egyébként egyre inkább hajlok afelé, hogy ha sikerül olcsón csak repjegyet megcsípni, akkor magam szervezek mindent. Vérlázítóak ezek a járulékos költségek, értem én hogy nyomottak az árak, de ez akkor sem tisztességes eljárás. Írják oda, hogy nem 53900 az út, hanem 94500 (most csak hasszámokat írok), de abban legyen benne minden. Eh, nem is húzom fel magam.
153. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 09:06  
Bár ez inkább gépházas lenne egyébként, de ha pl. átszínezem a gombokat, az segítene csökkenteni a rád nehezedő stresszt drága barátom? Szívemre venném, ha miattam vinne el a szívroham ilyen fiatalon :D
152. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 08:34  
Fél centivel arrébb lett rakva az újat kezdek gomb még aznap amikor szóltál. Azért elég nehéz mostmár véletlen rákattintani szerintem...

Ha meg véletlen megnyomod az újat kezdek gombok, egyszerűen használod a felette lévő visszavonás gombot, ha meg nem a teljes szöveget hozza vissza, akkor nyomsz mellé egy ismétet. Merthogy nálunk még arra is van lehetőség, hogy ha valamit rosszul csináltál, visszavond, sőt a visszavonást is vissza tudod vonni. Vagy nyomsz egy windows szabvány CTRL-Z -t ha nem szeretsz egerészni.
A rendszer sok mindent tud, csak meg kell ismerni, mint minden programot. Szóval no para :D

Reply dologra meg tudod, hogy böngészőben nincs olyan, hogy shift-tel bökni valamire, szóval vagy így vagy úgy működhet valami, két válasz gombbal meg az lenne a gond, hogy megkeverik, stb.

De nehéz mindenkinek jót tenni, istenem ...
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-04-12 Elhunyt Loic Leferme
2. Bunny Ugrás 2007 ápr 12. 08:21  
JeeC írta: Még valami, most kaptam a plusz infót Franciaországból:
A kötél akkor akadt el, amikor 20 méternél járt már felemelkedés közben.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
166. Bunny Ugrás 2007 ápr 11. 09:41  
Igen, az egyik szívás hogy vízmentesnek kell lennie, a másik meg hogy az okos canon kúposra csinálta a tok elejét. Ha nem lenne kúpos, az élet sokkal szebb lenne pl. :D
164. Bunny Ugrás 2007 ápr 11. 09:10  
Arra gondoltam, mivel hátha mást is érdekel berakom ide garfield kollégával váltott levelem tok buhera ügyben. Corelben van tervrajz, bárkinek oda tudom adni, bár sok mindent rögtönzünk, azért jó támpont lesz talán. A neheze, hogy a lencse foglalatnak pontosnak kell lennie, bár a ragasztó úgyis javítja az illesztést azért nagyon nem érdemes elmenni, de ami sokkal húzósabb, hogy a tok elején a kúpot el kell találni. Bár van rá körülbelüli fok, igazából ez úgy ment, hogy picit leszed, rápróbál, krétáz, megnéz, hogy hol nem passzol aztán újra próba. Na ezért ment rá egy teljes napom, de ha valakinek esetleg profi cucca van, és le tudja mérni pontosan a kúp szöget lehet fél nap alatt is letudja az egészet.
Ja, és ezért kell ott lenni, vagy legalább a tokot ott hagyni. Namost én a tokot ki nem adom a kezemből ...

A gyűrű külső része menetes, és ugyanilyen menetes rész van a makrón és a nagylátón is, így egy kvázi szabvány csatlakozó felületünk lesz a tokon. Eloxálni nem muszály, csak érdemes mert az alu azért nem kemény fém még ötvözve sem (az eloxálás viszont nagyon ellenálló réteget képez), meg úgy gondolom a fekete szín kevésbé zavarja a halakat mint egy csillogó alutömb. Bár ezt a halak eddig nem osztották, mert ugyanúgy elmenekültek mint eddig :)Az aluhoz AlMgSi ötvözetetet érdemes venni , minél nagyobb arányúban (nekem asszem AlMgSi 1.0 lett). Ja, és érdemes beszerezni még egy fényképező gépet (én is keresem) ha már ennyit belefeccel az ember, egy beázás után ne kelljen az egész rendszert kukázni.

Nem tud valaki eladó Canon S70-et?

  
           Ilyen eloxálás után                             És ez a jelenlegi teljes set
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
147. Bunny Ugrás 2007 ápr 11. 08:59  
Ja igen, ugyanaz a baja, mint a képbeszúrásnak, csak mindig elfelejtem ezt is megírni ... oly sok a gond, és oly kevés az idő ...
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
162. Bunny Ugrás 2007 ápr 11. 08:50  
Ja, lift rulez :) Nem is láttam még ilyen megoldást, hogy jött ez az eszükbe?
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
144. Bunny Ugrás 2007 ápr 11. 08:48  
Ment a válasz.
143. Bunny Ugrás 2007 ápr 11. 08:28  
Lehet azért, mert nincs? :)
Jules, ez most a nagy sony-val vagy a kicsi átlátszótokossal készült? Nagyon gyenguszok voltak a lámpák, a polipnál egészen bele kellett tolnod, hogy megjelenjenek a színek rajta. Ó, és gratula a gyorsasághoz. Hurghada mióta is készül, 2 éve?

Edka: Várunk szeretettel téged is ezen a fórumon, próbáld ki, jó kis konfortos hely ez :)
129. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 15:57  
Ez elég elkeserítő, én pedig pont azon filóztam legutóbb, hogy már vagy 3 éve nem voltam Sharmba, el kéne nézni, mégiscsak szép volt az, meg minden. Lehet, ez már csak a múlt?
128. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 15:53  
 Bocsi, nem emléxem privire, de a beérkezettek között idén semmi stefi levél nincs.
Nem lehet, hogy a régi fórumon üzengettél? Csak mert az nem olvasom, amióta van ez a saját. Nemcsak mert a miénk, de ez a fórum egyszerűen kényelmesebb, szeretem hogy látom hol jártam legutóbb, meg ilyenek. Szóval engem más csak itt lehet elérni búvár ügyben.

A műanyagot továbbra is oda tudom adni, bár ahogy a képen is látszik egy szigszalaggal csodákat lehet művelni, csak ki kell nyomni pl. szilóval vagy O gyűrűvel a lencse körül, hogy ne szivárogjon be a víz.

Az én alus megoldásom nem annyira olcsó sajna, bár közel sem olyan drága mintha valami gyári megoldás lenne. Legutóbb már 7  rugót kér a manus a melóért (úgy, hogy én is segítettem), + az alu örvözet se olcsó, eloxálás is minimum 2000+áfa, és akkor nem számoltam a saját időmet, mert egy fél nap simán elmegy rá.
121. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 15:00  
Jóvanna, hamu-hamu-hamu. Kárpótlásul 5 percig nem ment a dc, ez volt az adásszünet az ORTT kérésére.
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-04-09 Búvárkodás a médiában
8. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 14:06  
Ezek sosem fognak kikerülni a közszókincsből. Békatalp, búvárszemüveg, pipa kiírthatatlanok. Legjobb lesz, ha megbarátkozunk vele :D
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
117. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 14:02  
oké :) Én húsvét előtti éjjel elütöttem egy nyulat. Gondoltam is, hogy na, a fél falu bebukta a húsvéti ajándékot :) Szegény pára, pont belefutott az auto oldalába, a hátsó kerék meg elkapta. Repkedtek a tojások mindenfelé :)
114. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 13:50  
Technikailag nem gond, de visszaélés lehetősége miatt nem tettem be. Én is sokat elütök, rá kéne szoknunk, hogy elolvassuk amit írunk :D Ja, mingyá megy egy magánlevél.
111. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 13:24  
Miért is gondolod, hogy kételkedni akartam? >:->>
Várjuk a videjót. Te, hogy lehet az, hogy egy DUI ruha ázik?
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
150. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 12:39  
Fene tudja, nagy áltag vélemény azért az szokott lenni, hogy a legszebb földközitengeri élővileg van ott. De ugye mesziről jött másodkézbeli információk ...
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
143. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 12:38  
Van egy olyan gomb lent, hogy legfrissebb képeink vagy ilyesmi ... nem tagonként, de annyira nagy pörgés azért nincs a képtárban, hogy követhetetlen legyen.
Kép léptetés. Gondolkozom rajta. Egyébként azt észrevetted, hogy a nagyképre kattintva visszalép? Nem kell egérrel a visszalépés gombra felmenni a böngészőben.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
148. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 12:36  
Na, milyen volt a Medes? Ér annyit, amennyire dicsérik?
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
108. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 12:27  
Nagylátódhoz??? Miért, kéne? Most voltam esztergályosnál a hétvégén, ménem szólsz előre?

Nem mintha lenne hozzá aluminiumom, de egyébként ha nagyon szépen megkérsz, kölcsönadom a műanyag foglalatot, amit először csináltam a nagylátóhoz. Ha jól rászigszalagozok a tokra, még az is lehet nem megy be alá a víz, de ha alámegy is növel némileg a látószögön ...

 
105. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 10:43  
Némileg offtopic, nincs valakinek CNC-s ismeretsége? Lehetőleg nem pesti, vagy ha az, akkor ne agyament órabéres legyen :) De a tapasztalatom az, hogy vidéken korrektebb, és sokkal olcsóbbak a szakik.
100. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 09:33  
Uh, ez szép. Legalább láttad Pozsonyt is :) Ilyenkor nem jár valami kártérítés, vagy valami?
97. Bunny Ugrás 2007 ápr 10. 09:16  
Sielősökkel mindig csak a baj van :)
85. Bunny Ugrás 2007 ápr 06. 12:06  
Hát barátaim nekünk végetért a munkanak, ezúton is kívánok mindenkinek Pihenésben gazdag húsvéti szünnapokat! Én még internetet se fogok látszi asszem annyira kivonom magam a forgalomból. :D
82. Bunny Ugrás 2007 ápr 06. 08:15  
Akkor feltenném a legfontosabb kérdést:
MI LESZ A KAJA (és a pia)? :D
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
132. Bunny Ugrás 2007 ápr 06. 08:13  
Igyekszem, igyekszem. Tudod, ez az én életem is megkönnyíti, és mint köztudott a leglustább ember az informatikus :)
125. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 13:54  
írsz nekünk emailt onnan, amire javítani akarod, és mi ODA küldjük a választ. Az egy olyan alap adat, amit nem engedünk módosítani.
Gondold el ,te egy rossz bácsi vagy, regisztrálsz egy jó címről, módosítod valami kamura, majd csúnyákat művelsz. És még egy levelet sem tudunk írni neked, hogy mi van???? :D
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
71. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 11:13  
Felmerült egy gondolat, ezt a kérést kaptam:
"figyi! Nem szeretnél indítani a fórumodon egy olyan témát, hogy tanácsok kezdőknek? Vagy kérdések a kezdő tanfolyammal kapcsolatban?"

Szerintetek? Érdemes ennek külön fórum, vagy itt az általánosban, vagy egyáltalán?
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
119. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 10:45  
Hozzátéve ehez, hogy persze sok minden elmagyaráztál, szóval azért nem mondom én sem, hogy csak azt mondtad, hogy nem teszik és pont. Csak tudod, nagyon nehéz ez a design kérdés.
Zook pl. azt mondja, a logo legyen karakteres.
Én elsőre a hurghadás hajós logot akartam felülre rakni amit te is javasolsz, hogy ne nyomja agyon az oldalt, de aztán Zook csinálta az első halas bannert, és az nekem is megtetszett.
Aztán jött itt a fórumon már nem is tudom ki, hogy szép-szép de ez lehetne egy akvarisztikai oldal fejléce is, elgondolkoztam rajta és tényleg. Úgyhogy raktam bele Kis Gábort és Nejét :)
Most van ez a montázs, ami búváros is, meg halas is.

Szóval nincs azért kőből az én fejem sem, lehet rám hatni, ne add fel! Lehet csak rossz napom van :)
117. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 10:38  
Nem, nem dehogy csak dicsérni lehet. Sőt. De azt talán te is belátod, hogy az nem túl előre mutató.
A rántottcsirkével hasonlítva ha azt mondod, hogy "anyám ez a csirke nem jó" és felállsz az asztaltól, azzal pont semmit se segítettél, csak muterod lesz csalódott, hogy kicsi fiacskája fikázza a kajáját.
De ha azt mondod, kicsit sótlan, túl zsíros, nincs megsülve, bármi akkor tudja, legközelebb mit csináljon másként, és akkor te is jóízűen eszed az ebédet, ő meg boldog lesz, mert izlik a fősztje, az anyák már csak ilyenek, az enyém is.

Szóval mi nyitottak vagyunk minden módosítási javaslatra, ahogy látod a múlt hét óta több dolog is megváltozott, sok a ti kérésetekre, meg rengeteg hiba javítva lett, sőt fejlődtünk is talán - lásd fórum tegnap óta működő okossága.
Megint más a működési hiba, ha valami hibás, nem jól működik, nincs a helyén, stb. ott nincs mit bonyolítani, "bunny üres fórum hozzászólást miért lehet küldeni". Puff, tényleg, javítom, mostmár nem.

De azt azért be kéne látni, hogy ilyen grafikai dolgokkal kapcsolatban az, hogy ez így nem tetszik ... ez édeskevés, és pont semmit nem segít. Ha megmondod mi nem, és hogy MIKÉNT IGEN, na az egy konstruktív hozzáállás.

Mint a süsd tovább édesanyám ezt a csirkét, mert ez véres :D
  fórumok / Búvár Bazár megjegyzések / 2007-03-30 Eladó VR 3 Eladó
3. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 09:37  
Cikk miatt gondoltam a tesztelést, az sejtettem, hogy nem hibás cuccot akarsz eladni. Csak elég ritkaság itthon, aztán ha van lehetőség rá az ember szívesen megnéz ilyen csoda masinákat.
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
113. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 09:36  
Amikor kitaláltam a logot attól tartottam a betűket nem fogja senki észrevenni, erre a hal a kritikus pont :) És akkor még nem is beszélve a rejtett poénokról, amit Zook jó szemmel és angol tudással kiszúrt.
Én speciel marha büszke voltam/vagyok a logo-ra, de persze elfogult vagyok ...
112. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 09:34  
Milyen igaz, 30K, bocsánat :D
109. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 08:41  
Basszus, lehet hogy tényleg így van? Hihetetlen, hogy milyen dolgokról derül ki, hogy kőkemény pszihológia.
Kérdem akkor tisztelettel, így leesik mindenkinek, hogy ez egy hal?
 

Mert ha igen, akkor gratulálok Hanyi kollégának, rátapintott valami fontosra, ismételten :D
  fórumok / Közösségi fórumok / Általános napi beszélgetés
70. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 08:36  
Ja, és azért is javasolnám a szöveg kijelöl, és rá a linket módszert, mert egy-egy hosszabb link széttörheti a fórum szerkezetét. Tehát azt javasolnám, hogy ne a linket copy-zátok be a beíró részbe, hanem írjatok valamit hogy mi a link, és aztán szöveg kijelöl, láncszem és oda bemásolni a tényleges linket. Így a tetejében még azt is beállíthatod, hogy új ablakban nyíljon a weboldal. Például így:

Van köztünk egy búvár, aki nagyon úgy néz ki Wakatobin fog merülni.
69. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 08:33  
Technikai jótanács:
Explorer alatt ha ide bemásolsz egy linket, azt a szerkesztő ablak átalakítja valódi linkké. Más alól ezt nem tudja megcsinálni, de ez látható egyébként a beíráskor is, ugyanis ha link lenne már itt azonnal látnád.
Tehát nem IE használóknak link beszúrásra javaslom a lenti láncszem használatát úgy, hogy kijelölöd a beírt szövegből ami a link legyen, és utána a már aktív láncra kattintva bemásolod a tényleges linket.

VasMacska ahogy látom gyorsan rájött erre, csak erről eszembe jutott, hogy elmagyarázom másnak is.
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-04-03 Kiállítások hétvégéje
12. Bunny Ugrás 2007 ápr 05. 08:27  
Pedig látod annyira ügyelünk arra, hogy csak olyan banner legyen nálunk, ami tényleg hasznos! Úgyhogy szerintem a DC-n a banner vaksággal (ami egyébként érthető teljesen) inkább magával szúr ki az ember. Itt tényleg olyan dolgok kerülnek meghirdetésre, ami hasznos.
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Big Brother

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 39m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés