»» ««

A hazudós búvárt hamar utolérik...

Külföld

Többen adtak hírt egy angol búvár csodálatos megmeneküléséről, akit állítása szerint 58 órányi sodródás után találtak meg.

A 35 esztendős Matthew Harvey történetéről sokan számoltak be. Azt állította, hogy Guernsey szigetén, Fermain Bay-ben indult el egyedül merülni szombat reggel. Nagy volumenű mentőakció indult a keresésére, a nagyjából 10,000 fontos költség nagy része a parti őrség hajóinak és helikoptereinek a bevetésére ment el, de részt vett a keresésben több száz ember, például a család barátai is.

Harvey-t eszméletlenül találták meg a vízben lebegve hétfőn, miután állítása szerint már 58 órát töltött a tengerben. Ám a bizonyítékok szerint úgy fest, nem merülni ment, hanem komppal a főszigetre, egy kis víkendezésre. A hatóságok szerint hétfőn ért vissza Guernsey szigetére, majd a merülőhelyre ment, és várt a "megmentésére", amire a parttól alig 200 méterre került sor.

A hihetlenül szerencsés megmenekülésről számos médium beszámolt, ám a hirtelen jött népszerűség megbosszulta magát. A csaló ugyanis akkor bukott le, amikor a gyorsan ismertté vált férfi képét a tévében meglátva felhívta a rendőrséget valaki, aki a szárazföldön találkozott vele a hétvége alatt. Peter Gill, a Guernsey harbour master úgy kommentálta az esetet, hogy Harvey-nak sürgősen pszichiátriai kezelésre lenne szüksége.

[ Divernet ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Anga Faru /Shark Nursery

Maldives

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 24m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés