»» ««

Új sztár a szabadtüdős búvárkodás világában

Szabadtüdős

Az orosz Natalja Molcsanova számos eredménnyel már bizonyította, hogy manapság ő a szabadtüdős búvárkodás egyik legnagyobb alakja.

Az április 22-23. között Moszkvában megrendezett nemzetközi szabadtüdős versenyen ("Russian Freediving Championships") Natalja statikus és dinamikus számokban is csúcsott döntött: statikus számban 7 perc 20 másodperc, dinamikusban 200 méter uszonnyal 3 perc 4 másodperc alatt (a korábbi csúcs 178 méter volt) az eredménye, ami rendkívül figyelemre méltó, ha belegondolunk, hogy a férfiaknál 212 méter (Tom Sietas) ez a rekord.

A következő rekordkísérlet a szabadtüdős búvárkodás világában a tervek szerint május elején lesz Egyiptomban. A venezuelai Carlos Coste próbálja meg Martin Stepanek 2006. áprilisiában elért rekordját megdönteni, valamint William Trubridge kísérel meg új rekordot felállítani az uszony nélküli a Constant Weight kategóriában - a szabadtüdős legenda Umberto Pelizzari szervezésében.

[ tauchen.nullzeit.at ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Jackfish Alley

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

Ratio computers O2 analizátor

Ár: 49.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés