»» ««

Ismét Molcsanova

Szabadtüdős

Újabb kategóriában döntött rekordot az apnea orosz nagyasszonya.

(C) Vertical BlueNehéz mihez mérni Natalja Molcsanova teljesítményét: a jövő hónapban 49. életévét betöltő orosz versenyző lassacskán minden csúcsot a magáénak tudhat a hölgyek között.

A legutóbbi Vertical Blue versenyen a Constant Weight kategória volt soron. A Natalja által megcélzott 100 méteres mélység mérföldkőnek számít a gyengébb nem rekordjat tekintve, és keményen megküzdött ezzel Molcsanova is. Az első próbálkozások nem jártak sikerrel, sekély vízi ájulás miatt érvénytelenek voltak a kísérletek.

Végül eljött 2011. április 16. a verseny helyszínén, a Bahamákon levő Deans Blue Hole-nál. Az orosz versenyző régi, "szerencsehozó" sárga búvárruháját választotta a következő rekordkísérlethez, és ezúttal nem is volt semmi gond: 100 méterre merült, a teljes merülési idő 3´ 42" volt. Ha utólag sem találnak hibát, akkor ez lesz a Constant Weight kategória új csúcsa.

A Vertical Blue egyébként ezen túlmenően is hozott jó eredményeket, nemzeti rekordokat, tehát ebben az évben is sikerrel zárult a program.

Kapcsolódó linkek:
Vertical Blue
Natalia Molchanova
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

P29 Patrol Boat Wreck

Malta

5/5 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m

parti merülésroncs merüléshomokos élőhely mesterséges élőhelyföldközi tengeri muréna jelentős halraj nyílt vízben nagy rája

Búvárbazár

Ratio computers O2 analizátor

Ár: 49.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés