»» ««

Wisconsin tengeri túraútvonalai

Külföld

Wisconsin állam turizmusát fellendítendő, érdekes kezdeményezésbe fogtak a helyiek. A Nagy tavakhoz kötődő emlékeket, többek között roncsokat kívánják felhasználni arra, hogy utazókat csábítsanak a térségbe.

Minden lehetséges médiát felhasználva népszerűsítik ezeket az "ösvényeket", a roncsokat pedig bójákkal jelölik, hogy a búvárok és a tenger egyéb szerelmesei tartalmasan tölthessék el az idejüket. A négy régió (Lake Superior, Green Bay/Door County, Mid-Lake Michigan és Lower Lake Michigan Trails) víz alatti és feletti látnivalókat egyaránt kínál. A program hivatalos honlapján (www.maritimetrails.org) megtalálható valamennyi fontos információ az útvonalakról, a roncsokról, sőt, még videogaléria is helyt kapott itt.

Mivel a fő látványosságot a roncsok jelentik, a kutatók folyamatosan ellenőrzik azok állapotát, és felméréseket végeznek. Az elhelyezett bóják lehetőséget adnak a kikötésre, hogy a horgonyok ne tegyenek kárt a roncsokban. Arra is felhívják a látogatók figyelmét, hogy ne tegyenek kárt semmiben, hogy mindenki más is jó állapotban találja az elsüllyedt hajókat. Emellett oktatási tevékenységet is végez a szervezet.

Kapcsolódó link: Wisconsin´s Maritime Trails
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Marsa Abu Dabab / Dugong Bay

Egypt, Red Sea

4/8 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.3) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

parti merülésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelyteknős cápa egyéb tengeri emlős nagy rája

Búvárbazár

Ultralight vakukarok, lámpakarok

Ár: 8.500 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2020 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés