»» ««

Mi a legfontosabb felszerelés?

Felszerelések
6/6. oldal


Ebből a pár kérdésből is látszik, hogy bár szinte mindenki mást tart fontosnak, azért a fő irányvonalat elég jól követhetőek. Elvonatkoztatva az egészen más anyagi körülmények között tengődő tengerentúli búvároktól, látható, hogy első lépésben mindenki a megszokott ABC-t ajánlja, de erős érvek szólnak a búvárkopmuter első körben történő megvásárlása mellett is. Sokak szerint érdemes ruhát is venni, bár azt, hogy pontosan milyen ruha is a megfelelő eléggé nehéz meghatározni, hiszen van aki az Adriára készül és van aki a trópusi tengerek 30 fokos vize alá nem adja.
Az is tisztán látszik, hogy az első két körbe a drága és mindenhol bérelhető jacket, reduktor nem került bele, és palack vásárlást is vagy a legvégére tették riport alanyaink, vagy egyáltalán nem ajánlják a vásárlását. Sok érdekes és hasznos apróság viszont képbe került, mint a dekóbója, vagy akár az imbuszkulcs.

Reméljük ez a nem reprezentatív kis közvélemény kutatásunk segít a leendő felszerelés vásárlás fontossági sorrendjének kialakításában, és szívesen várjuk az esetleges véleményeket, saját listát olvasóinktól. Kellő érdeklődés esetén ezekből is szívesen csinálunk egy hasonló cikket, esetleg indíthatunk szavazást is ha kéritek.

- G.R. - Sz.K. -
Kapcsolódó írásaink:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2 3 4 5 6

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Gamul Kebir

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés