»» ««

Versenyünk támogatói, felajánlott díjak

B&J Diving Centre, Malajzia

A B&J Diving Centre Tioman szigeten működik Malajziában, tapasztalt és kezdő búvárok számára egyaránt ideális helyen. 1987-ben alapították, és több alkalommal megkapta a PADI-tól a "Project AWARE Environmental Achievement Award Winner" elismerést. A B&J emellett "Go-Eco Operator" és "Longitude 181 Ambassador" búvárközpont, népszerűsíti a környezet védelmére odafigyelő búvárkodást, szigorúan betartatja azt a szabályt, hogy bárminek a megérintése tilos.
A B&J sikerének titka a minőség és a szolgáltatások széles köre. A maláj-német-svájci menedzsment gondoskodik róla, hogy minden búvártanuló színvonalas oktatást és minden búvár 100 százalékos biztonságú merülési élményt kapjon. A búvárfelszerelések gondosan karban vannak tartva és rendszeresen újakra cserélik őket, a töltés tisztasága ellenőrzött, a búvárhajók nagyok és kényelmesek, a búvárcsoportok viszont kicsik. 5 csillagos PADI IDC (Instructor Development Center) lévén a B&J egyike Ázsia legjobb búvárközpontjainak, és nagyon tapasztalt oktatók tartják a tanfolyamokat kezdőtől az oktatói szintig. A búvárközpont emellett DSAT és IANTD technikai búvár és újralégző képző intézmény és DAN O2 Provider tanfolyamokat is tartanak.
Ha a Dél-Kínai-Tenger egyik legszebb korallkertjét szeretnéd látni, változatos halakkal, teknősökkel, cápákkal, tintahalakkal, ráadásként pedig a különféle csigák sokaságát, mindenképpen érdemes merülnöd Tioman szigeten. Az ide érkező technikai búvárok pedig továbbképzésben vehetnek részt, vagy merülhetnek a világ leglátványosabb roncsai közé tartozó HMS Repulse és HMS Prince of Wales hajók maradványainál.
Nem csak a búvárkodásban tudunk segítségedre lenni, megszervezzük a transzfert és intézzük a szállásfoglalást. Ha kedved van hozzá, részt vehetsz egy tengertakarítási programon. A Tioman Dive Resort pedig, amit a B&J üzemeltet, Tioman szigeti északi részének legjobb szobáit kínálja a turistáknak.
Felajánlott díj: egy főre 6 hajós merülés
http://www.divetioman.com/

Bluebay Diving Center, Horvátország

A Blue Bay búvárbázis Horvátország egyik legszebb homokos öblében, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, Stara Novalja üdülőfaluban. Pag sziget akár Magyarországról, akár nyugat-európából nézve közeli horvát úti célnak számít, mivel északról indulva Krk és Rab után a harmadik sziget. Pag kompon vagy hídon közelíthető meg.
A búvárbázis recepciója reggel 7-től este 19 óráig van nyitva és magyar, német, angol illetve horvát nyelven várja a búvárok bejelentkezését, érkezését. A merülések között árnyékos kerthelység, ivóvíz-automata, külső-belső zuhanyzó és WC biztosítja a színvonalas pihenést a búvárok részére. A két gyors búvárhajóval egyszerre 22 búvár szállítása lehetséges. Gondosan karbantartott felszereléseket kínálnak bérlésre, és a levegő mellett nitrox töltése is lehetséges.
A búvárbázis merülési célpontjai többnyire a 25 km hosszú Lun félsziget északi sziklafalain találhatók. Szivacsok, lágykorallok, gorgóniák sokféle fajtája színesíti a csipkézett, hasadékokkal, üregekkel szabdalt víz alatti domboldalakat és falakat. Minden egyes merülésre jellemző a tenyérnyi méretű halakból álló halrajok látványa és gyakran találkozhatunk polipokkal, sziklahalakkal, tengeri pókkal is. A különleges élményekre vágyók számára vonzóak lehetnek a barlangok, a roncsok illetve az egyik merülőhelyen található amforák is.
Felajánlott díj: egy főre 7 éjszaka szállás, 8 hajós merülés
http://bluebaydiving.com/

CrocoDive, Thaiföld

A búvárközpontnak az Andamán-tenger gyöngye, a közkedvelt és népszerű Phuket szigete ad otthont, ahonnan könnyűszerrel megközelíthetők a környék kevésbé ismert rejtekhelyei is. Ehhez nyújt segítséget a CrocoDive búvárbázis, sok egyéb lehetőséget is kínálva vendégeinek, hogy hatékonyan kihasználhassák az itt töltött nyaralást. Ráadásul mindezt magyar nyelven, ami igen jól jön akkor, ha az ember először érkezik, nem beszéli a nyelvet, és elveszettnek érezné magát a forgatagban. Azonban azok is örülhetnek, akik már magabiztos Thaiföld-utazók, hiszen a bázisra minden alkalommal régi jó barátként térhetnek vissza.
A világon piacvezető PADI búvároktatási rendszer keretében búvároktatást, napi merülések és több napos búvárszafari utak szervezését, búvárfelszerelés vásárlást is biztosítunk számodra, hiszen fő profilunk a búvárturizmus. Legyen szó akár kezdő érdeklődőkről, akár már tapasztalt búvárokról, nálunk mindenki megtalálja a számára izgalmas kihívást, felejthetetlen kalandot és nívós szolgáltatást.
A kényelmet és biztonságot új búvárfelszereléseink, tapasztalt, fiatal, együttműködő búvároktató gárdánk garantálja. Egyéni és csoportkívánságokat egyaránt teljesítünk, és az sem jelenthet akadályt, ha hirtelen kiruccannál egy speedboat-os sétára, mint ahogy az sem, ha egyedül vagy és részt vennél egy jó hangulatú társas hajókiránduláson. Segítünk a szálláskeresésben, foglalásban is, ha szükség van rá. Fordulj hozzánk bizalommal, hogy utazásod valóban életed élménye legyen!
Felajánlott díj: egy főre 3 napi túra, összesen maximum 9 merülés
http://www.crocodive.hu/

Dive and Sea Tenerife, Spain

A Dive and Sea Tenerife első oszályú szolgáltatásokat kínáló búvárközpont Tenerife szigetén. Díjazott PADI búvárközpontunk (az egyetlen 100% Project AWARE búvárközpont) a legrégebben alapított, és az egyetlen 5 csillagos PADI Instructor Development Centre & 5 Star PADI búvárközpont a Golf parton - sokan próbálják ellesni a titkunkat, de még senki nem tudott felülmúlni! A búvárkodáshoz használt csónakunk a San Miguel Marinában található, Tenerife legújabb kikötőjében, alig pár percre a búvárbázistól. Minden képzettségű szintű búvárt szívesen fogadunk, a teljesen kezdőktől a PADI továbbképzésre vágyó tanulókig és az egyszerűen csak néhány jó merülést tervezőkig. Ha Tenerifén szeretnél búvárkodni, bátran válaszd bázisunkat.
Mindent biztosítani tudunk számodra, így felszerelésbérlést, új felszerelés beszerzést, színvonalas hajós merüléseket és a PADI búvártanfolyamok teljes skáláját. Ezen túlmenően tudunk segíteni kellemes szálláshelyek foglalásában a közeli apartmanokban és villákban, hogy a teljes nyaralás megszervezésének gondját levegyük a válladról. A nem búvárok számára programokat kínálunk, sznorkeltúrát vagy kirándulásokat. A velünk merülő búvárok számára ingyen transzfert biztosítunk Las Galletas, Costa Silencio és Las Americas városokból.
Felajánlott díj: egy főre 6 hajós merülés
http://www.diveandseatenerife.com/

Lighthouse Dive Center, Egyiptom

A Lighthouse Búvárközpont az egyik legjobb szolgáltató központ Egyiptomban. A központ a nevét az előtte található korallzátonyról kapta, amely kedvelt merülőhely Dahabban. A Lighthouse zátonyon sznorkelezhetsz vagy merülhetsz, és gyönyörködhetsz a Vörös-tenger színpompás világában. Ha megéheztél, éttermünkben a helyi specialitások és a magyar konyha különlegességei várnak rád. Ha fejleszteni szeretnéd tudásodat, az alapfokútól a profi szintig biztosítunk búvárképzést magyar nyelven. A tanfolyamokat a világon piacvezető PADI búvároktatási rendszerének keretén belül tartjuk, ehhez tanterem és a saját parti merülőhely (Lighthouse reef) áll rendelkezésre.
Akár még csak most ismerkedsz a víz alatti világgal, akár magasan képzett technikai búvár vagy, nálunk megtalálod a számodra izgalmas kihívást. Merüld körbe velünk a dahabi zátonyokat vagy búvárkodj a Blue Hole Arch-ban (nitrox és trimix gázzal), ha már technikai végzettséged van, de speciális búvárkirándulásokat is szervezünk a Sínai-félsziget legszebb helyeire. Fedezd fel velünk a környék felszíni érdekességeit, kirándulj a Szent Katalin kolostorba, a Mózes hegyre vagy tekints be egy beduin falu életébe.
Miért minket választanak a visszajáró vendégeink: magyar nyelvű személyzet, szakképzett oktatók és merülésvezetők, családias hangulat, komfortos búvárközpont, ízletes éttelek, technikai felszereltség.
Felajánlott díj: egy főre 10 merüléses csomag Dahabba
http://www.dahabdive.com

Red Sea Boats Holidays, Egyiptom és Szudán

Cégünk, a Red Sea Boats Holidays Kft. egy magyar-egyiptomi közös vállalkozás. Közel 10 éve szervezünk búvárutakat a Vörös-tengerre. Szakértô csapat vagyunk többéves üzleti és turizmus tapasztalattal. Hajóink legénysége és munkatársaink széles körû búvárpiaci és hajóüzemeltetési gyakorlattal rendelkeznek.
Red Sea Boats Holidays elsôdlegesen nagykereskedelmi búvártúra-közvetítéssel foglalkozik. Szolgáltatásainkat elsôsorban búvártúra-szervezôknek, búváriskoláknak és búvárkluboknak ajánljuk. Fô üzleti tevékenységünk szafarihajók bérbeadása szabadidôs búvárkodás céljából a Vörös-tengeren egyiptomi és szudáni úti célokkal, valamint búvártúrák szervezése egzotikus országokban.
Búvártúrákat szervezünk saját mûködtetésû luxushajóinkon, az M/Y Cassiopeián és M/Y Andromedán, teljeskörű búvárszafari szolgáltatást nyújtunk. Útjainkon felkeressük az olyan legendás szudáni merülőhelyeket, mint az Umbria és Precontinent roncsokat, vagy az Angarosh, Sanganeb, Shaab Rumi zátonyokat. Egyiptomban pedig az északi roncstúráktól a Brothers-szafarikon át a mélydéli szafarikig minden útvonalon szervezünk utakat.
Felajánlott díj: egy főre egy hetes szafari Egyiptomban bármelyik útvonalra
http://www.cassiopeiasafari.com/hu/

Reef Seen Divers' Resort, Bali

A Reef Seen Divers' Resort Indonéziában, Bali szigetének északnyugati részén található Pemuteran csodálatos öblében. Innen könnyen elérhetőek a környékbeli merülőhelyek éppen úgy, mint a Menjangan sziget körüli természetvédelmi terület. Aki itt tölti a nyaralását, a Reef Seent választva egy olyan resortra kerül, ahol minden a búvárkodásról szól, ahol olyan emberekkel találkozhat, akik értik és értékelik búvártörténeteit, akikkel beszélgethet élővilágról, zátonyokról, a tenger védelméről, a resortt által kínált különleges merülésekről és a merülőhelyekről.
A resort büszkén vállalja az "eco friendly" címkét, és a tulajdonosok támogatják a helyi közösséget, részt vesznek annak mindennapi életében. Emellett megalapították a Turtle Hatchery nevű teknősmenedéket, és otthont adnak a Reef Gardenersnek és a pemuterani Reef Seen Dancersnek. A Reef Seen Divers' Resort közvetlenül Pemuteran tengerpartján található, és 8 célszerűen berendezett szobát kínálnak a vendégeknek, a tengerparttól alig 50 méterre, ahonnan csak pár uszonycsapásnyira van a korallzátony. Ez a zátony pedig egyike Bali legjobb merülőhelyeinek. A világszínvonalú búvárkodási és sznorkelezési lehetőségeken túl békés tengerpartokat, rengeteg napsütést és izgalmas kulturális élményeket kínál Pemuteran, ahol nem rohanják meg az embert árusok. Pemuteran igazi gyöngyszem, távol Bali szigetének turistáktól hemzsegő részeitől.
Felajánlott díj: két főre 4 éjszaka szállás két ágyas szobában a Resortban, 3 napon át 2 helyi hajós merülés
http://www.reefseenbali.com

Tauch Terminal Resort Tulamben, Bali

A Tauch Terminal Resort Tulamben & Spa egy meghit 3 csillagos búvárközpont és eco-resort. A resort Bali északkeleti részén, Tulamban faluban található egy trópusi kertben, messze a sziget déli részének turisták által megszállt nyaralóhelyeitől.
A Tauch Terminal Resort Tulamben & Spa luxusüdülést kínál, valamennyi szobája tengerre néző, a medence partján levő beach restaurant és beach bar pedig igazi kikapcsolódási, relaxálási lehetőséget kínál, miközben az éttermünk ételkülönlegességeivel is megismerkedhetnek vendégeink.
A resortot felkészült, hozzáértő, tapasztalt szakemberek menedzselik, és Bali szigetének egyetlen SSI Diamond Instructor Training Resort minősítésű búvárközpontja.
Minden csak egy karnyújtásnyira van a vendégek szobáitól, nem csak az étterem, hanem a világszínvonalú merülőhelyek. Ezek közül a leghíresebb a Liberty roncs, a második világháború idején elsüllyedt amerikai hadihajó maradványa, ami szinte szemben van a bázissal.
Valamennyi búvár vendég élhet a felár nélküli nitrox töltés lehetőségével a tulambeni merülőhelyeken. Emellett a nemrég kialakításra került spa részleg is a vendégek pihenését szolgálja, ha pedig kapcsolatot szeretne valaki tartani az otthoniakkal, akkor a resort egész területén elérhető WiFi internet kapcsolat áll a rendelkezésére.
Felajánlott díj: két főre 2 nap, 1 éjszaka Deluxe szobában reggelivel együtt, transzferek, 2 tulambeni parti merülés, 1 éjszakai merülés
http://www.tauch-terminal.com/

Utila Dive Centre, Honduras

Az Utila DiveCentre & Mango Inn egy régóta működő búvárbázis és hotel a Karib-tengeren található hondurasi Bahia-szigetek (Bay Islands) egyik tagján, Utilán. A vendégek bármilyen szintű búvártanfolyamra jelentkezhetnek, emellett természetesen merüléseken vehetnek részt a sziget csodálatos korallzátonyain, és akár még cetcápákkal is találkozhatnak! Az Utila Dive Centre 5 Star PADI Career Development Center minősítéssel büszkélkedhet 2002 óta, és a legnépszerűbb és legsikeresebb CDC Közép-Amerikában.
Nem csak kezdőtől oktatóig indítunk tanfolyamokat, hanem oktatói továbbképző tanfolyamokat is (Specialty Instructor, Master Scuba Diver Trainer, IDC Staff Instructor) illetve olyan gyakornoki programokat, amelyek kézzel fogható többlettudást adnak a hivatásos búvári képzés tanfolyami részén túl.
Az Utila Dive Centre valamennyi dolgozója, a menedzsment, az oktatók, merülésvezetők, kapitányok, biológusok és a személyzet további tagjai elkötelezettek abban, hogy búváraink és tanulóink a legnagyszerűbb élményeket szerezzék, miközben nagy figyelmet fordítunk az oktatásra és a környezetvédelemre is. Mindez többről szól, mint hogy piacvezetővé váljunk, szeretnénk mércévé válni a búvárüzletágban és a régióban működő többi búvárközpont számára. Ezért túlmenően a búváraink és a személyzet oktatásán, a professzionalizmus, a kiszolgálás, a fejlesztés és a környezettudatosság is fontos a számunkra. Célkitűzésünk az, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásoknál vendégek mindig megkapják a személyre szóló odafigyelést.
Felajánlott díj: egy főre egy hét szállással, napi két merüléssel, transzferrel két ágyas szobában
http://www.utiladivecentre.com


Subsurface 1.61 © 2014-2016 Bunny

Merülőhelyek

Finolhoss

Maldives

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 26m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés