»» ««

Versenyünk hírei


2013.06.13. Nyilvánosságra hoztuk a Subsurface 2013 eredményeit

Miután befejeződött a zsűrizés és a közönségszavazás, majd bekértük a díjazott képeket, véglegessé vált minden kategóriában a dobogósok listája. Open Wide Angle kategóriában Előd László, Open Macro kategóriában Marco Maccarelli, Kompakt kategóriában Alberto Gallucci győzött, a közönségszavazás nyertese pedig Michael Vogelsang lett. A részletes képes eredménylista itt található.

2013.06.03. Lezárult a zsűrizés és a közönség szavazás

Sikeresen lezajlott a versenyünk zsűriző és közönségszavazó része. A díjazandó képek szerzőit most emailben megkeressük, hogy küldjék el a képek eredeti nyers raw változatát, hogy ellenőrizhessük, a kiírás minden pontjának eleget tesz. Ha megkaptuk az összes díjazandó képet nyilvánosságra hozzuk a győzteseket.

2013.05.21. Gyűlnek a szavazatok

Már eddig is lelkesen voksoltak oldalunk látogatói a versenyképekre, de van még tíz nap, tehát alaposan meg lehet fontolni a döntést. Ne maradjatok ki a versenyből szavazóként se, tükrözze minél több ember véleményét a végeredmény! A látogatóink mindenesetre lelkesek, a galéria képeit összesen több, mint 25000 alkalommal nézték meg.
Közben a zsűri sem unatkozik, elemzik, pontozzák a fotókat, és kialakult a legjobb képek szűk élmezőnye. Most jönnek az igazi izgalmak számukra is!
A szavazólapot itt találjátok! Szavazási határidő: 2013.05.31. 21 óra

2013.05.05. Közönségszavazás és zsűrizés

Az elmúlt napok a képek átnézésével teltek, néhány képet sajnos ki kellett zárnunk, mert nem feleltek meg a kiírásnak, például aláírás volt a képen, vagy DSLR képet indítottak kompakt kategóriában. Emellett némi előszűrésre is szükség volt, hogy ne az összes képet zúdítsuk a közönségszavazás során olvasóinkra. Ez a feladat nagyon nehéznek bizonyult, mert a mezőny határozottan erősre sikerült, aminek természetesen nagyon örülünk!
A zsűri is megkezdi munkáját, ők az összes kiírásnak megfelelő képet fogják értékelni.
A közönségszavazásra bocsátott képek már néhány napja elérhetőek a megújult szavazó felületen. Bárki szavazhat, aki regisztrált tagja a divecenter.hu vagy a divingiscool.com oldalnak, és most kivételesen a nagy képszámra való tekintettel 10 helyezés osztható ki.
Szavazzatok minél többen! Szavazási határidő: 2013.05.31. 21 óra

2013.05.01. Lezárult a nevezés

Köszönjük mindenkinek, aki képet küldött a Subsurface 2013 versenyre! A nevezés lezárásakor összesen 204 kép volt a mezőnyben 106 fotóstól. A következő napokban az esetleges kizárásokra kerül sor, ha valamelyik kép szabálytalannak bizonyul. Még májusban közzé fogjuk tenni a közönségszavazáson szereplő képek galériáját, és a zsűri is megkezdi munkáját.


Subsurface 1.61 © 2014-2016 Bunny

Merülőhelyek

Sha´ab Claudia

Egypt, Red Sea

4/7 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés