»» ««

Megkerült emlékek

Külföld

Egy búvár nagy örömet okozott két utazónak, amikor a víz mélyén talált fényképezőgépet visszajuttatta nekik.

Két angol lelkész, Mary Stallard és Andrew Sully franciaországi nyaraláson vettek részt gyerekeikkel, ám amikor a Dordogne folyón felborult kajakjuk, pechjükre elveszett a fényképezőgépük. Sok kedves képük volt a gép memóriakártyáján, de Andrew hiába bukott le, a gép nem lett meg. Szomorúan vették tudomásul, hogy sok megismételhetetlen pillanat veszett el. Ezek után igazi meglepetést jelentett, amikor egy férfi jelentkezett pár hét múlva azzal a hírrel, hogy megvannak a fotók.

Kevin Quirin ugyanis épp azon a helyen merült, ahol a gép elveszett. A 23 éves egyetemistának feltűnt a folyó aljzatán megcsillanó tárgy, és a felszínre vitte azt. A gép természetesen már nem működött, de a kártyát kiszárította, és az azon levő képeket meg is tudta nézni. Kevin pedig úgy döntött, megpróbálja kinyomozni a képeken szereplők személyazonosságát a különféle jelek alapján. Talált kép fotót, ahol a képeken gyakran felbukkanó férfi a "Sully" felirat előtt pózolt, ebből arra következtetett, hogy ez lehet a neve. A következő nyom egy biciklis rendezvényen készült fotó lett, ez akkor készült, amikor Andrew Sully jótékonysági versenyen vett részt. Megpróbálta megtalálni ezt a rendezvényt, és amikor rátalált egy párizsi eseményre, a résztvevők listáján megtalálta az Andrew Sully nevet. Ezek után küldött egy emailt, amiben megírta, hogy úgy gondolja, megtalálta az elveszett gép tulajdonosát.

A család természetesen meglepődve, de nagy örömmel értesült arról, hogy a lelkes búvár nem csak felhozta a gépet, de még ki is nyomozta, kié lehet az.

[ A Mirror nyomán ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

East Of Eden (island #7)

Thailand

1/2 db alapján:unalmas(átlag: 3) könnyű körülmények
max: 28m, látótáv: 10-25m , driftes

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa teknős

Búvárbazár

Suunto adatkábel

Ár: 6.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés