»» ««
NEI hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Hírek fórumai / 2010-08-21 Tragikus hírek Horvátországból
16. NEI Ugrás 2010 aug 27. 08:22  
Figyu Káplán!

Az, hogy mit keresek itt, ahhoz neked semmi közöd!
Már bocsi, de ha jól emlékszem Te voltál az egyik nyomúlós, aki mindenáron arra akart rávenni, hogy nyilatkozzak! Most akkor ez sem jó???:-)  Ha jól emlékszem a 7. hozzászólásodban kezdted azzal, hogy önző álláspont meg ilyesmi. Aztán privátban írogatsz mindenféle zagyvaságot!
Csak, hogy értsd! Azzal, hogy a 13. hozzásszólásomban írtam bizonyos dolgokról, az nem sérti a család kérését! Szerintem! A "minősítgetéssel" kapcsolatban nem tudom, mit is akarsz kihozni, de a tényeket írtam le. Ha tetszik ha nem! Az egyik leveledben azt írtad, hogy már azt is tudod, hogy melyik bázishoz köthető az esemény! Akkor hajrá és nyomozgass egyedül!
Szálj le rólam és ne írogass szemrehányó leveleket! Leköteleznél vele!

Részeről a témát lezártam!
13. NEI Ugrás 2010 aug 26. 13:05  
A tények: Sajnos ebben az ügyben "objektív balesetleírás" nincs! Olyan, hogy balesetleírás ugyan született, de ennek a protokolját..hát, hogy is mondjam...nem igazán tartották be! Én nem szeretnék senkit gyanusítgatni és megbántani, de maga a vizsgálati eljárás is elég laza...mondhatnám azt is, hogy nevetséges! Csak azért nem tudok rajta nevetni, mert meghalt egy fiatal fiú!

A baleseti jegyzőkönyvet sajnos nem láttam. Annyit tudok, hogy született valami iromány, de ezt a merülésvezető készítette. Tehát ez az ő véleméyne alapján készült! Nem volt független személy (pl.: Rendőrségtől), aki melegében és részletesen kihallgatta volna egyenként azokat az embereket, akik a merülés során közvetlen vagy közvetve részt vettek.

őszintén szólva még nekem is zavaros ez az egész eset! Sokat beszélgettünk erről, de a csapatból is megoszlanak a vélemények!!! Akkor most mint mondjak???? Azt amit érzek, vagy azt amit mások mondanak (persze ez is többféle verzióban!).
Ezért kussolok! Érthető... nem!???

Bunny említi a repülőgép balesetek utáni hivatalos állásfoglalás fontosságát. Nos ezzel is csak az a baj, hogy létezik egy hivatalos eset leírás és van egy nem publikus verzió (amit talán csak néhány ember ismer)! Mitől lenne ez itt másképp???
A baleset bekövetkezte után egy nappal már volt hivatalos (Horvát Rendőrség) vizsgálati eredmény ami "egyedül merülést" állapított meg! Nevetséges!!! Mindenki tudja aki ott volt, hogy nem erről szól a dolog! Még abban bízom, hogy a  Horvát Tengerügyi, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztérium által kezdeményezett vzsgálat kiderít valamit. Bár van némi kétségem, mert hiányosak az adatgyűjtések!....de meglátjuk hátha......  

Talán még annyit mondanék az üggyel kapcsolatban, hogy a végzetes merülést megelöző merülés alkalmával már voltak olyan külső események, amik önmagában is komoly dolgokok voltak!!! Azt gondolom, hogy ha mindenki betartja a "játékszabályokat"...hangsúlyozom, hogy MINDENKI! Akkor el lehet kerülni a baleseteket. Ez úgy majdnem mindenre igaz....

Többet egyenlőre nem szeretnék írni ezzel kapcsolatban!        
8. NEI Ugrás 2010 aug 26. 08:03  
Nem hiszem, hogy "önző álláspont" tiszteletben tartani a család kérését! A hivatalos jelentés tudomásom szerint még nemkészült el! Így nem lenne bölcs dolog, ha találgatásokba mennénk bele. Az, hogy ki és miben a felelős ezen sajnálatos és egyben tragikus baleset bekövetkezéséért, azt majd az illetékes szervek és szakemberek kiderítik!  
6. NEI Ugrás 2010 aug 24. 16:05  
Jól látod a dolgokat!
4. NEI Ugrás 2010 aug 23. 20:09  
A baleset körülményei sok kérdésben még nem tisztázottak! Bizonyos dolgokat már lehet tudni, de van amire még nem kaptunk kézzelfogható magyarázatot. Tehát vannak hiányzó láncszemek...ezért nem teljes a kép! Innentől kezdve csak találgatás az egész!
Egy biztos! Meghalt egy fiatal fiú! És ez önmagában is szörnyű és tragikus! Az egyik percben még ott nevet a barátaival és családjával,...a következő pillanatban meg már halott!:-(((

2. NEI Ugrás 2010 aug 23. 19:06  
A 21 éves fiúval kapcsolatban a család kérésére nem közlünk információkat! Ezért szíves megértéseteket kérjük tőletek! Sajnos sok embert sokkolt az eset, többek között gyerekeket is. Külön köszönet az apartman tualjdonosának, a konzulátus dolgozoinak és a konzulnak is!!! Ennek nem szabadott volna megtörténnie!!!! ...De még is megtörtént!!!!
A családnak meg őszíinte részvétünk.... Öcsinek üzenem, hogy ne hibáztassa magát!!!!!

NEI és a többiek
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Shag Rock

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés