»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-10-04 A divecenter.hu videós versenye

Végülis három film érkezett be a felhívásunkra, így most ezeket tárjuk olvasóink elé: indul a szavazás.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1 2 3 4
 46. Jules 2007 okt 04. 20:22  
Most komolyan: a fotósoknál működő szisztéma nem működik videónál. Ha arra kérnélek, hogy csinálj egy tartalmas 3-4 percet pl. teknősökről, bohóchalakról, hogy csak tipikus témákat említsek, olyan könnyen meg tudnád tenni?

Van egy belga videós srác, különféle díjkat nyert egy sorozatával: The secrets of the sea. Minden rész más élőlénycsoportot dolgoz fel, pl. rákfélék stb. A srácnak saját hajója van, és mindennap ezt csinálja. S nagyon szép tíz perces kisfilmeket csinál, tudományos narrációval. Keressetek rá: Danny Van Belle. Évente nem készül két-három darabnál több film, még ilyen feltételekkel sem...

Szilárd meggyőződésem, hogy videós versenynél ne legyen korlátozás, maximum a hossz legyen behatárolva (2-10 perc). S az, hogy max mennyi % lehet a felszíni anyag. És kész. Így széles spektrumot kaphatunk különböző merülőhelyekről, élővilágokról stb. Én azt hiszem halálra unnám magam, ha meg kéne néznem 5 x 5 perc tömény teknősanyagot. Persze, lehet, hogy más nem...
 45. DUPLA 2007 okt 04. 20:20  
Sokba fog ez kerülni nekem. A Demjén Produkciós Irodától csak a Tubusra, a Stégre és a dc-re kaptam felasználói engedélyt.
 44. Bunny 2007 okt 04. 20:12  
Nem érted a lényeget. A szavazó lapot csak regisztrált tagok láthatják! Regisztrálni meg csak akkor tudnak, ha beszélnek magyarul, mivel olyan védelem van a regisztrációnál. De hogy értsd, mit mondok nézd meg a dc-n belépés nélkül, és nézz rá a szavazó lapra...
 43. Jules 2007 okt 04. 20:08  
Ott vannak a beágyazott tubusok... tehát látják a filmeket.
 42. Garfield33 2007 okt 04. 19:59  
Lehet, hogy korai, de lehet, hogy nem: a mélyen tisztelt főszerkesztőség elgondolkodhatna a következő videjós témán, hogy legyen bőven ideje a még nálam is kevésbé ráérős embereknek is összehozni valami filmet. Persze valszeg ugyanaz lesz, miont a mostanival, hogy majd előtte 2 nappal ugrik neki a többség, de legalább a lehetőség meglesz.

Szintén valami tágabban értelmezhető dolog kellene, hogy minél többen nevezhessenek (bár részemről akár lehet a mandarinhalak násza is  :-)). Például:
- színesek
- laposak
- hosszúkásak
- fenéklakók
- ragadozók
- éjszakai élet
- stb
 41. Bunny 2007 okt 04. 19:00  
Á, úgysem tudnak szavazni regisztráció nélkül, az meg magyarul van ... inkább a cikket linkeld be, legalább lássák a filmeket :)
 40. elche 2007 okt 04. 18:53  
Lassacskán bánhatják azok, akik nem küldtek filmet, mert szemmel láthatóan megmozgatja az embereket a verseny. Én egyébként figyelek mindenkire, eddig Dupla ötlete tetszett a legjobban, hogy tovább lehetett volna vinni a sárgahalas motívumot. (Már elnézést, amiért a saját filmemre koncentrálok elsősorban.:))
 39. istvanv 2007 okt 04. 18:49  
Végre volt időm megnézni a filmeket!
Gratulálok!!!
Garftól minden elérhetőt láttam eddig is, ki nem hagynék egyet sem, hozta a tőle
megszokott igényes, szépen világított ,tiszta és gyönyörű vízalatti világot.
A commandante valószínüleg csak attól volt bajban, hogy még nem volt ideje anyagot
gyűjteni, de még így is élvezetes filmet ajándékozott nekünk.
Ez a két film zene nélkül is jó lenne....
Dupla filmje a zenével együtt ZSENIÁLIS, a szöveg minden szavával összecseng!
Ezzel humort visz bele, szórakoztat, azonosulásra késztet, végig figyelni kell rá.
Persze így el is felejtjük mennyivel profibb Garf filmezési tudása. Pedig ebben övé a pálma.
Egy csendesen elsusogott nézői vágy: forgatókönyv és zene DUPLA
                                                   vezető operatőr         GARF
                                                   producer                  ELCHE
Ez nem vicc!!!
 38. Jules 2007 okt 04. 17:25  
Remélem nem köveztek meg érte, de belinkeltem a kérdőív oldalt a videókkal a wetpixel vonatkozó fórumába. Remélem kaptok onnan is véleményeket.

http://wetpixel.com/forums/index.php?showtopic=20984
 37. Darth-Digilog 2007 okt 04. 15:31  
Én szeretem amikor nem csöppenek bele egy film közepébe, hanem kapok néhány másodpercet, hogy kikapcsoljak és ráhangolódhassak a filmnézésre. Ha a filmnek van története persze akkor lehet a közepébe is csöppeni, majd onnan kifejteni, de akkor annak oka kell, hogy legyen. Ilyen etüdöknél, ahol csak folynak a képek és némi logika kivételével nem összefüggő képsorokról van azért szó, jó ha van egy bevezető, meg a végén stáblista. Én a moziban ha jó volt a film, végignézem a stáblistát és elgondolkodom a filmen (akár a poénokon, akár a mondanivalón). Nem szeretek mindenkit megelőzve kirohanni a teremből. Elvégre a jegy árában az is benne van.:-)
Az is igaz, hogy én is láttam már olyan bevezetőt, hogy azt hittem a NatGeo videósa készítette a filmet, majd szörnyű vágások-snittek-zene következtek dögunalmas 40 percben. De ha arra törekszünk, hogy maradandót alkossunk akkor legyünk annyira igényesek, hogy a bevezetőben vállaljuk magunkat korrektűl. Ha az étterem homlokzata csumpi és nem tudom milyen a kaja bennt, ki sem próbálom. Ez egy hasonlat akart lenni.
A filmekről: Nekem most -nem szívesen írom le :-)- de Dupla filmje tetszett a legjobban, mert volt mondanivalója. Nekem nagyon lejött a búvárkodás szépsége, a szabadság érzése a filmről. Sokkal gyengébb snittekből, sokkal hatásosabb filmet készített, mint Garf. Nekem nagy gondom az etűdükkel, ha nem szólnak semmiről. Ha nincs ritmusa a filmnek, csak folynak egymás után a képek. Nem állnak össze történetté. Akkor unalmasak. Mert láttunk már cápát, delfint ráját egy csomót. És hacsak nem mindegyik snitt "tökéletes", azaz izgalmas, ritkán látott stb.. mint egy jó fotónál, akkor sztori nélkül uncsi lesz a film. Hány vacak diaporámát láttam már, ahol azt gondolták a szerzők, ha sok képet összefűznek és mondjuk még mozgatják is őket, akkor az már jó. Nem. Szóval a másik két versenyzőnél nekem nem jött le egy konkrét koncepcíó. Garfnak messze jobb snittjei voltak mint Elchenek, oszt annyi. Lehet, hogy a témaválasztás is nehéz volt, mert bár könnyűnek hangozhatott, de pont a tág határok miatt, nem volt kényszerítő hatása, hogy szóljanak a filmek valamiről.
Kb ennyi jutott most eszembe. Bocs.
 36. Garfield33 2007 okt 04. 14:44  
Bunnyi a sört is középen kezdi el inni..  :-)
 35. fokszy 2007 okt 04. 14:31  
:-)
 34. Bunny 2007 okt 04. 14:24  
;-)
 33. DUPLA 2007 okt 04. 14:22  
Bunny, tőlem kell megtudnod az elő- és utójáték fontosságát? Az in medias res Vergilius-szal együtt kiment a divatból.:-D
 32. brekkk 2007 okt 04. 14:13  
Megtekintettem én is az alkotásokat, és anélkül, h teljesen laikusként nagyon mélyenszántó gondolatokat fogalmaznék meg, inkább külön külön gratulálok a résztvevőknek!
Elchenek azért, mert ahhoz képest, h első próbálkozása, igazán színvonalas kis filmet sikerült összehoznia!
Duplának azért, mert függetlenül attól, ki hogy ítéli meg Demjén zenéjét, nagyon jól illeszkedett a témához és abszolut sikerült összhangba hoznia a képi és zenei motívumokat!
Garfieldnak pedig azért, mert hihetetlen színekkel és nagyon érdekes egyedekkel jelenítette meg mindazt, amiért búvárkodni érdemes!A szavazataimat persze én sem árulom el, mindenesetre már elküldtem őket!:-)
 31. elche 2007 okt 04. 14:13  
Elmondom mi a véleményem nekem a hosszabb logós bevezetőről. Amatőr koromban elég sok olyat láttam, hogy a filmes 1 hetet szánt a hatásos, jó zenével megcsinált, profinak tűnő logóra, meg olyat is láttam, aki egy nyavalyás amatőr film végén szerette nyolszor kiírni a nevét: forgatókönyvíró, narrátor, operatőr, vágó, producer, rendező, stb... Közben meg magára a filmre jutott neki egy nap a nagy profizmus mellett.
Szóval, ha valakinek van egy kis logós bevezetője, és azt beszúrja a filmje elé, az tőlem talán kicsit idegen, én egyszerűen nem így működök, de el tudom fogadni. Szerintem a gond akkor van, amikor a túl profi, túl hosszú logó már magát a filmet nyomja agyon, itt ez most nem így történt, mert mind a ketten érdekeset csináltak. De a tanulságot érdemes levonni belőle annak, aki még esetleg csak fontolgatja egy következő fordulóban az indulást: ha az energia elmegy a sallangra, magában a lényegi részben viszont nem lesz jó anyag ütős képekkel (manta, cápa, barrakuda), vagy nem lesz egy egységes, zenével, szöveggel jól összehozott képanyag, akkor bizony inkább mulatságosnak fog hatni.
Szóval nem vagyok a nagy bevezetők híve, de mivel a két konkurrens úr a filmbe is éppen úgy sok energiát fektetett, kritizálni semmiképpen sem akarom őket. Végülis ez tisztán felfogás kérdése. Nyilván gyorsan kiderül, hogy mind a hárman máshogy állunk a filmezéshez, nincs jobb meg rosszabb felfogás, csak különböző.:)))
 30. Bunny 2007 okt 04. 14:13  
Neked nem kockásodik le több helyen is? Mert akkor lehet nálam a hiba ...
Bár a többiek mérete is hasonló, és ott nincs ilyen minőségbeli gond...
Peugrot reklám jöhet, de kérjük a részesedést belőle (úgyis öreg már a 206-osom, elfogadok egy 207-est a reklámozásukért cserébe).
 29. Bunny 2007 okt 04. 14:12  
Nagyon helyes, legyen vélemény pro-kontra. Mentségemre szóljon, én nem szoktam végignézni a moziban sem a stáblistát a végén, én nagyon idegesít a sok reklám meg bevezető blabla az elején. Tiszteletem nektek, ki ezeket örömmel ülitek végig, de tényleg, dehát ezért vagyunk mások. Kinek ez, kinek az tetszik.

Minden esetre a döntésemet nem befolyásolta a fel és levezetés, csak mint véleményt írtam le, hogy én nem tartom jó dolognak. Ettől még lehet fontos része a filmnek mások szerint!
 28. DUPLA 2007 okt 04. 14:11  
Így marad. Fegyelmezetten megértettem a főszerkesztői utasításokat miszerint a kis letöltési idő populárisabb érdek mint képminőség, így is 32 MB. Az én monitoromon nincs katasztrófa, és képminőségben sem látok lényeges különbséget a másik két versenyfilmhez képest.
Igaz, lehet, hogy kicsit más optikán át nézem..

A stáblista meg azért hosszabb, mert nem egy, hanem több ember munkája film. (Még szerencse, hogy végülis letettem arról, hogy beletegyek egy 15 másodperces Peugeot-reklámot, pedig megfordult a fejemben, nem volt tiltva a kiírásban, és időben is belefért volna):-)
 27. fokszy 2007 okt 04. 14:01  
nekem sincs problémám egy jó produceri felvezetéssel és egy kellemes stáblistával sem. ez a kettő egésszé kovácsolja egy keretként a filmet. ne hallgassatok a nyúlra!
 26. Bunny 2007 okt 04. 13:59  
Na, lemértem. Garf: 40mp, Dupla 34mp, ElChe 9mp.  Ennyi időt vesz el a sallang. Ha hozzá vesszük mit panaszkodtatok, hogy rövid a filmhossz, hát legalább 25-30 mp-et vesztegettetek el az amúgy se hosszú időből. Na erre céloztam.
 25. Garfield33 2007 okt 04. 13:58  
De annyival hosszabb is volt a film.  :-)

Nem tudom, engem idegesít pl a kereskedelmi csatornákon, hogy úgy van vége a filmnek, hogy az utolsó kocka után már jön is a reklám. A stáblista jó levezetésnek.
 24. Garfield33 2007 okt 04. 13:56  
Ja, és nem voltál kemény, mint vídia. Sőt. Örexel...
 23. Bunny 2007 okt 04. 13:52  
Na ja, csak nem mindegy, hogy mennyi! ElChe filmben is van eleje, mégsem visz el egy csomó időt ...
 22. Garfield33 2007 okt 04. 13:48  
Neked nincs szakmai véleményed, mindannyiunk példaképének, a TAKA II. megalkotójának?  :-)

Szerintem egy film, mégha rövidecske, akkor is attól film, hogy van eleje, meg vége. Ha többen csinálták, akkor akár a stáblista is rajta lehet. Egy logo meg aztán miért ne, onnan lehet tudni, ki csinálta.
Én sem láttam még a te képtáradban képet Bunny felirat nélkül.
 21. Bunny 2007 okt 04. 13:48  
Ja mégegy, Dupla stage6-osa katasztrófális minőségű, mintha a kisebb felbontást felnagyítottad volna, valamit nagyon benéztél a kódolásnál. Szerintem a Youtube jobban néz ki, és kár, mert asszem pont te mondtad, hogy miért nem lehet HD meg ilyenek. Szerintem messze nincs olyan minőségben fent a film, mint amit a lehetőségek engednek, szerintem kódold újra valami más módon, és rakd fel, legfeljebb lecseréljük a linket. Ez így MINőSÉGILEG !!!! nagyon gáz.
 20. DUPLA 2007 okt 04. 13:47  
Ezekből a  logo-nagyzolásokból itt az oldalon fent és oldalt is pireg-pörög néhány, szerintem nem feleslegesen. Szerinted? :-)))
 19. Bunny 2007 okt 04. 13:44  
hopp, véletlen elküldtem ...
Folytatva, szóval elche filmjében tetszett, hogy sallangmentes, letisztult, jó vágások, jó felvételek bár garfé jobban tetszett, tényleg profi munka. Ja, és itt tetszett leginkább a zene.

Dupla munkájában tetszik nekem is a zene-film kapcsolat, nekem már a padödö is emiatt tetszett. Igaz, a zenél letekertem, mert egyik sem áll közel hozzám, tehát a zene zavart de tetszett az összevágás.
A felvételek szerintem elég átlagosak, sok helyen sötét, de összességében megmutatja, hogy jó dolog ez a búvárkodás, és valahol ez volt a cél .... ööö, asszem. Zavaróan hosszú bevezető és levezető, ilyen rövid időben szvsz pazarlás ilyen csak a készítő számára érdekes momentumokra ennyit elvesztegetni.

Garf: Nekem a felvételek a legjobban itt tetszettek technikailag, vágás rendben van, téma tetszik, szépek a színek, nagy témát átfog, jól bemutatja a víz alatti sokszínűséget. A zene tényleg kár, hogy nem homogén és én már kicsit unom ezt a stílust. Ugyanúgy mint Duplánál feleslegesnek érzem a hosszú bevezetőt.

Igyekeztem úgy értékelni, hogy ne derüljön ki, nálam mi a sorrend :) Ja, és bocs ha kemény voltam.
 18. Bunny 2007 okt 04. 13:35  
Na jó, akkor építek, bár nehéz mert nincs igazán szakmai véleményem.
Nekem ElChe filmje kicsit egy témára épülő, ami érthető hiszen összesen egy útja volt a kamerával, és mivel ott voltam magam is úgy vagyok vele, mint garf. Megoldásokban mégis ez tetszett a legjobban, nem volt felesleges önmutogató logo, meg stáblista meg mittoménmicsoda, szerintem ezek felesleges nagyzolások.
 17. Garfield33 2007 okt 04. 13:34  
Ó, az nagyon tetszene. Akár virsli nélkül is.

Jólvanna, majd szavazok. Csak még el kell döntenem, hogy Che vagy te tetszik jobban.( mármint a film)
 16. fokszy 2007 okt 04. 13:12  
Először is had gratuláljak mindhármótoknak. Sajna verseny megszervezési készületei nem követtem nyomon ezért nem tudom, hogy Jules miért nem indult (   :-)   ).
Nekem képanyagban talán Garlfield filmje tetszett a legjobban. Hanganyagban a forradalmárbarátunk lenyomott mindenkit. Azonban az összhatásban  Dupla nyerte el a pálmát. Én a padödödös klipjét ki nem állhattam, és még most is kinyílik a bicska a zsebemben ha a zenéjére gondolok. Közbe ezért elgondolkodtam. Ugya a név kötelez: Hungarodive ergo magyar zene. Nekem személy szerint tetszik Rózsi zenéje, ettől függetlenül nem tenném egy merülős klip zenéjének meg, azonban a szöveg tényleg nagyon passzolt a snittekhez, ezért le a kalappal. Nem azt mondom, hogy a Tankcsapda Menyországtouristja jobban menne a kliphez, de valami dinamikusabb dolog szerintem szerencsésebb lenne. Dupla klipjéhez még valami: Pagon láttam, hogy nem használsz oldalsó stabilizátorként szárnyakat a tokodon. Ez sajnos meglátszik a filmen nagyon mozog a kép. Stabilizárorral sokkal nyugodtabb képeket tudnál produkálni szerintem mint laikus szerint.

Szóval gratulálok mindenkinek.
 15. DUPLA 2007 okt 04. 13:11  
Igen elég belterjesek vagyunk. Se film, se néző. Mit szólnál legközelebb egy házimozi sör-virsli fordulóhoz?:-))
 14. DUPLA 2007 okt 04. 13:08  
Ezért nincs a gentlemanoknak dc-s lámpájuk!
Garfi, ez egy tét nélküli amatőrverseny, és nem egy angol szivarklub. Ha nem szavazol, az azt jelenti nincs véleményed, vagy van, de nem vállalod.
 13. Garfield33 2007 okt 04. 13:02  
Jut eszembe, mivel ez a verseny is a fotós mottójával indult (gondolom), hogy minél többet tanuljunk belőle, jó lenne, ha a vájt szemű (nem a kányák által kivájt) nézőközönség is mondana róla építő jellegű kritikát (az enyémről temészetesen jót, a többiekéről pedig csak rosszat, ha lehetne).
 12. Garfield33 2007 okt 04. 12:50  
Eegen, az már feltűnt, hogy másként értelmezzük a gentlemanlike-ot  :-)

A fotós fórumon sem szavaztam magam soha helyezettnek (no, az érthető is), most sem fogom.
Viszont a konkurrencia szekerét hüjje lennék tolni, nem?  :-)))
 11. Bunny 2007 okt 04. 12:39  
Én ezt úgy mondanám, hogy úriember nem szavazza magát az első helyre :) Mivel 3 induló van, mindenki dobogós, úgyhogy szavazzál, a többiek is szavaztak!
 10. DUPLA 2007 okt 04. 12:17  
Hát igen, a vágók örök dilemmája: minden képnél van jobb, és minden visszanézés után van új ötlet. Ezért aztán egy filmet befejezni nem lehet, csak abbahagyni.
 9. Garfield33 2007 okt 04. 12:03  
No akkor a triumvirátus 3. tagjaként én is szólnék pár szót:

ElChe: mivel jelen voltam a film készítésének helyszínén, ezért nekem különösen érdekes az alkotás. Tudom azt is, hogy most kezdte a csávó videós pályafutását, tehát nem volt lehetősége összeszedni régi felvételeket, amin a kék szín dominál. Amit csinált, azt jól csinálta, bár - ha már isten adott neki két 100w-os lámpát, nem ártott volna kihasználni a fényét - egy kicsit színtelen volt sok helyen. A snittek filmmé komponálása jól sikerült, hiába, látszik a képzettség.

Dupla: Mikor először megnéztem, azt gondoltam, hogy jópofa film a búvárokról, de miért big blue. Aztán másodszorra rájöttem, ahogy nekem a halak ugrottak be a nagy kékről, neked meg a búvárkodás maga. Így osztán rendben is van a dolog. Már a padödö-s klipnél is megfigyeltem, mennyira a szöveghez illeszted a képeket, de itt még jobban kijön a dolog. Nem akármi meló lehet összeszedni - bár lehet, hogy egész jó szamárvezető is egyben. Szóval, megértve a koncepciót, tetszett a filmed.

A sajátomról meg csak annyit, hogy már most másként csinálnék benne sokmindent, tehát a legközelebbi fordulóban megpróbálom nem az utolsó pillanatra hagyni.
Tényleg kár, hogy csak 3 film érkezett, de talán majd ez kedvet csinál a sok lusta disznónak (vagy éppenséggel megijeszti őket...?)

Szavazni? Háááát, az a helyzet, hogy úriember nem szavazza magát dobogós helyre, ezért valszeg kihagyom...  :-)
 8. DUPLA 2007 okt 04. 11:21  
Érthető, taktikai okokból nem írhatom le a frankót, tehát íme az erősen szubjektív véleményem a munkákról:

Elche: Kék és szép. Nagyon jó szemed van a víz alatt, nagyszerű témákat találsz. Sokszor van, hogy egy víz alatti érdektelen snittről csak a felszíni visszanézés után derül ki, hogy valójában gyöngyszem. Nagyon tetszett a halcsorda trilógia, és annak dramaturgiai beépítése is a filmbe. Kezdődik egy totállal a haltömegből kibukkanó búvárral, folytatódik egy távolabbi halhegyet megmászó búvárral, majd a két statikus, impozáns halnyáj motívumot zárja egy dinamikus, mókás kép, a roncson "gátfutó" halrajjal. Az külön bravúr hogy a három halraj ugyanak a brigádnak tűnik.
Tudom, hogy a vágásokban az átúszás-effektet csínján kezeled, de a kezdésnél a buborékhegyből-halrajba képnél az egyszínű, hasonló, homogén háttér miatt lehet, hogy érdemes lett volna kipróbálni. A zene nem tett hozzá, (igaz nem is vett el) a mondanivalódhoz, ha konzekvensen illeszted a visszatérő, ismétlődő dallamokat a trilógia képeihez, az még jobban kihangsúlyozta volna a koncepciódat.

Garfi: Az biztos, hogy neked van a legjobb producered, ennyi nagyágyút (delfinek, manták, cápák, teknősök) leszerződtetni egy kisfilmhez, nem piskóta. A te filmedben láttam a legtöbb kéket, sőt a kék legtöbb árnyalatát is, és ez kicsit aggaszt is az eredményhirdetést illetően, mert hát mégiscsak ez volt a téma. A snittek önmagukban zseniálisak: jó szem, biztos kéz, profi technika. Szóval a víz alatti munka hordozza a GARfilm védjegyét, a felszíni vágás inkább a nyilvánvaló időzavarét. A kényszerű zene váltás tényleg megtöri a filmet, talán érdemes lett volna  egyező hangzásnál ismétléssel folytatni. Egyetértek Julessel, a kébe távolódó cápa brutális végszava lett volna a filmednek, bár nekem az örvendező búvárral sincs bajom, hiszen nem műextázis, a környezetéből ítélve látható, hogy van minek örülnie.

Szóval mindkettőtöknek gratulálok, és elárulom azt is, hogy mindkét filmnek dobogós helyet szavaztam.:-) Remélem legközelebb többen leszünk!
 7. Garfield33 2007 okt 04. 11:20  
Firefox...??? Tessék rendes explorert használni  :-))
 6. Garfield33 2007 okt 04. 11:19  
Megnéztem a dolgot IT-s szemmel, lehet, hogy igazad van.
Az elméletileg 6 Mbites ADSL-em rapszodikusan hol 3M, hol 600K. Úgy látszik, megint reszelgetnek a szolgáltatók valamit (pl az idegeimet).
 5. Darth-Digilog 2007 okt 04. 10:44  
Én már szavaztam is! Rendes vagyok?
 4. elche 2007 okt 04. 10:07  
Sajna amikor a 3 Stage6 film bekerült, két gépen is lefagyott többször egymás után a Firefox. Így azért nem illik kitenni. De hát akár rákattint valaki a filmre itt és nézi a külön nyíló YouTube oldalon, akár a Stage6-on: szerintem nincs akadálya a megnézésének.
 3. Bunny 2007 okt 04. 10:06  
Szerintem a pufferelésnek nincs köze ahoz, hogy honnan nézed, ugyanis ugyanaz a kód van itt-is, ott is. Szerintem ...
 2. DUPLA 2007 okt 04. 10:06  
Nálam rendben van. Se puff, se összenyom.
 1. Garfield33 2007 okt 04. 09:44  
Asszem, ezzel a beágyazással van némi probléma. Kicsit darabosan jönnek le a filmek, közben mindig pufferelget egy kicsit. Valaki lassú a dologban - vagy a tube, vagy a DC.Másik. Minek is kellett a stage6-on összenyomni a filmet, mikor csak egy linket tettetek be ide????
MIndenkinek azt javaslom, inkább a stage6-on nézze a filmeket. Enyhén szólva szebbek ott...
Első   1 2 3 4
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Ras Abu Soma

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.5) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés