»» ««

Ne Okoskodj, Hanem Mutasd a Legjobb Víz Alatti Fotóidat!

NOHMALVAF

Hosszú évek után újból búvárfotós versenyt rendezünk magyar alkotóknak, ez a rövid áttekintés a legfontosabb információkat foglalja össze. A teljes versenykiírás tartalmazza valamennyi feltételt, a kategóriák részletes leírását, és minden egyéb információt. Kérlük, nevezés előtt tanulmányozzátok át!

A nevezés határideje: 2023. október 9.

A nevezés teljesen ingyenes!

Kategóriák:

71 százalék: ez a kategória mindarról szól, ami a vízfelszín alatt van. Lehet nevezni édes- és sós vízben készült felvételt, lehet a téma egy élőhely, egy roncs, környezetvédelem, és felezős képeket is szívesen látunk.

Evolúció: ez a kategória a víz alatti élőlényeknek lett szentelve. Elsősorban portrékat, makró felvételeket várunk, akár egy-egy részletről- a lényeg az, hogy főszerepe legyen a víz alatti élőlénynek.

Látogatók: ide olyan fotókat várunk, amin van búvár, szabadtüdős, sznorkeles, akár úszó vagy modell- azaz ember a víz alatt.

A dolgok állása: ide olyan képeket várunk, amiket a nevező valamelyik közelmúltbeli (szerencsésen legutóbbi) víz alatti fotós kalandja során készített.

Lehet utómunkázni: itt a határ az, hogy semmilyen jól látható elem, objektum, búvár, élőlény nem távolítható el a képről és nem helyezhető rá a képre. Fekete-fehér képek is nevezhetők bármelyik kategóriába. Ha lehet, ne küldjetek dupla expós képet. A képeken nem lehet vízjel, aláírás, név vagy azonosító. A hosszabb oldal pixelszámának 1800 és 3000 közé kell esnie, és mérete ne legyen nagyobb 4 MByte-nál.

A nevezés módja: ha már regisztráltál a divecenter.hu oldalon, lépj be, és töltsd fel a képeidet a versenygalériákba. Ha még nem regisztráltál, tedd meg, és nevezz. Kérjük, aki nevez, az adatainál adja meg a teljes nevét. A galériában anonimizálva lesznek láthatóak a fotók, és természetesen a zsűri sem fogja tudni, melyik képet ki nevezte.

Mivel ad némi mozgásteret a nevezésnél, az a döntés született, hogy egy fotós a teljes versenyre összesen kilenc fotót nevezhet. A nevezés lezárultáig szabadon lehet képet cserélni, utána viszont az éppen aktuálisan a galériában levő felvételek kerülnek a zsűri elé.

Mivel a célunk az, hogy ezeket a képeket tényleg láthassa mindenki, valamennyi beküldött, a szabályoknak és a kiírásnak megfelelő fotót galériában tesszük közzé, nem csak a győzteseket.

A nevezés lezárulta után kezdődik az értékelés, neves fotósokból álló nemzetközi zsűri dönt majd az egyes kategóriák győzteseiről. A zsűri tagjai: Theresa Guise (USA), Brooke Pyke (Ausztrália), Pekka Tuuri (Finnország). A végleges sorrend a zsűritagok adott pontszámok átlaga alapján alakul ki. Terveink szerint minden kategória hat, legtöbb pontot elérő képének sorrendjét tesszük közzé, és az első három helyezettet díjazzuk.Subsurface 1.61 © 2014-2016 Bunny

Merülőhelyek

Koh Bida Nok

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merülésnyílt vízi fajokcápa csikóhal teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés