»» ««

5 megapixeles SeaLife kamera

Fotózás

Az amatőr búvárfotósok manapság elképesztően bő választékból válogathatnak, de azért az igazán komoly összeállításokért keményen zsebbe kell nyúlni. A már a filmes korszakban is elérhető árú gépeiről ismert SeaLife új, DC500 fényképezőgépe kedvező ára mellett olcsó kiegészítői miatt is vonzó lehet.

Az 5 megapixeles kamera 60 méterig vízálló tokban kapott helyet, ami ráadásul a sérülésektől hatéknyan védő gumi burkolatot is kapott. A kamera mindent tud, amit tudnia kell manapság, a változatos üzemmódok közül az úgynevezett Shark Mode emelhető ki, ami az exponálás késleltetési idejét csökkenti gyakorlatilag mininmálisra. A 2" átlójú, nagy kijelző, a VGA minőségű, 30fps-es felvétel készítésére lehetőséget adó videó üzemmód is jónak mondható, a gép bővítése pedig SD kártyával lehetséges.

A DC500 Pro szettben egy SL960 külső vaku is jár az alapgép mellé. A vaku kulcsszáma 20, és egy könnyen kezelhető, egyszerű karral együtt árulják. A DC500 Maxx összeállításban két SL960D vakut és egy nagylátószögű előtétlencsét kaphat hozzá az igényesebb vásárló. Ami pedig az egészben a legkedvezőbb, az az ár: a SeaLife DC500 500 dollár körüli áron elérhető, és az amatőr búvár igényeit bőven kielégítő (két külső vaku és nagylátószögű lencse) DC500 Maxx összeállítás is csak 1,200 dollár - ez pedig feladja a leckét a vetélytársaknak.

Kapcsolódó link: SeaLife Cameras
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Kanyon

Egypt, Red Sea

7/14 db alapján:érdekes(átlag: 3.9) átlagos nehézségű
max: 51m, látótáv: 10-25m , áramlás

parti merülészátony merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés