»» ««

Túlélni a motorcsónak-gázolást

Külföld

Egy szerencsés floridai búvár túlélte, amikor egy motorcsónakkal ütközött, noha a hajócsavar ütése után még a palackja is felrobbant.

A Palm Beach Post beszámolója szerint a 35 esztendős Wesley Murphy két társával együtt merült Palm Beach közelében, a parttól körülbelül 125 méterre, alig 2 méteres vízben, amikor elütötték. A búvárt a hajó legénysége mentette ki és vitte a partra. A rendőrség szerint Murphy hátfájásra és zúzódásokra panaszkodott.

A kórházban lábadozó áldozat úgy mesélte, hogy hallotta a motorcsónak hangját, és éppen csak annyi ideje volt, hogy kicsit mélyebbre bukjon, majd a palackján lyukat ütött a hajócsavar. Állítása szerint nem nagyon emlékszik arra, mi történt ezután.

A nyomozók megpróbálják kideríteni, ki lehet a hibás. A búvároknak zászlóval kell jelezniük a merülés helyét, a hajóknak pedig a zászlótól legalább 300 láb (100 méter) távolságot kell tartani nyílt vízben.

[ Divernet ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Ras Abu Soma

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.5) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

Ratio computers O2 analizátor

Ár: 49.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés