»» ««

Új helyen a Deep Dreams

(Hirdetés)

A jól ismert magyar tulajdonú Deep Dreams hurghadai bázisa beköltözött a belvárosba, egy még szebb és komfortosabb környezetbe.

A Deep Dreams Diving Club már évek óta jól ismert és népszerű segítője az egyiptomi Hurghada városba érkező magyar búvároknak. A bázis mindig igyekezett a jó ár mellett kiváló szolgáltatást nyújtani, hogy vendégei számára az ott töltött idő kellemes emlékekkel teli aktív pihenés és kikapcsolódás legyen.
Aki már járt a Deep Dreams bázisán tudja, hogy a belvárostól nem messze, az ún. Public Beach végében állomásozott, ahová a vendégek ingyenes transzferrel jutottak el a városban lévő szállodából. A vendégek számára ez reggel és délután némi kelemetlenséggel járt, elszeparálódtak a család többi tagjától is.

Deep Dreams recepció
(további fotókhoz klikk a képre)
Idén a Deep Dream Diving Club átköltözött, az új hely a belváros kellős közepén, a Minamark Beach Resort tengerpartján található.
A Sakkala körzet ahol a hotel található Hurghada életének központja, aki már járt a városban a hotel a bázis vendégek törzshelyeként ismert 4U bárral pont szemben, a Sea Gull hotel mellett található.

Vessünk egy pillantást az új helyszínt biztosító hotelre. A 3-4 éve épült barátságos oázis alig 200 szobával, a megszokott egyiptomi szállodai éttermeknél finomabb konyhával, és komfortos saját fürdőszobás dupla ágyas szobákkal várja a búvárokat. Természetesen nem maradhat el a kötelező két medence, a saját védett strand napágyakkal, emellett különböző sportlehetőségek is várják a vendégeket. A hotel utca felőli részén találhatóak az éjszakai szórakozáshoz és társasági élethez fentartott helyek, a lakószobák ezektől távol a tengerparti részen vannak, hogy a pihenni vágyó vendégeket ne zavarja a zaj. Aki a városra is kíváncsi, amint kilépett a hotel ajtaján már benne is találja magát a nyüzsgő arab város életének kellős közepén, rövid sétatávon belül válogathat az éjszakai élet helyszínei, a bazársor, áruház és megannyi egyéb célpont között.

Amint Benz Gabytól és Szamos Tamástól a bázis tulajdonosaitól megtudtuk, a hotellel sikerült több, a magyar vendégek számára előnyös megállapodást kötni. Először is nagyon kedvező áron lehet megszállni, így amellett, hogy nincs szükségünk transzferre, hiszen elég csak lesétálunk a reggeli után a bázishoz, még kedvező árat is kapunk. A bázis vendégei számára kedvezményes áron elérhetőek a beach bár szolgáltatásai, így már az esti sör miatt sem kell a városi forgatagba kimenni, közel utcai áron megkapjuk a tengerparti kényelemmel együtt. A hotel félpanziós ami a búvárok számára ideális, hiszen nem kell a sok helyen kötelező de a napi kihajózás miatt kihasználatlan all inclusive felárat megfizetni, ám ha szükség van rá, például a kísérők számára jutányos áron lehet rendelni.

Deep Dreams bázis mólóval
A Deep Dreams Diving Club bázisa a hotel strandján található
, ami igazán családbarát. A nem kihajózó családtagok végig kísérhetik, amint "apu vagy anyu" búvárkodni megy, és persze azonnal csatlakozni tudnak, ha délután megérkezett a rég látott családtag. A tanfolyamot végző búvárok számára a bázis előtt 4 méteres védett víz található, a bázis épületében pedig tanterem, így a helyszínen kényelmesen elvégezhetőek a tanfolyamok, és a parton napozó családtól sem kell elszakadni. A végzett búvárok számára érdekesség, hogy gyakorlatilag házironcs lett az ismert El Mina, hiszen a bázissal srégen szemben alig pár tízméterre található, kiváló például roncs, mély vagy nitrox specialitás merüléshez. A bázison természetesen minden eddigi szolgáltatás ugyanúgy elérhető, tehát bérelhetünk felszerelést, töltethetünk akár nitroxot is, végezhetünk tanfolyamot a kezdőtől a hivatásos szintekig rengeteg specialitással együtt.

A kedvelt Miss Rwan, a Deep Dreams napihajója is a bázis előtt horgonyoz- egyébként idén év elején járt a szárazdokkban, komoly műszaki felújításon esett át, hogy a vendégek továbbra is a legnagyobb biztonságban hajózhassanak.
Mivel a bázis délebbre kerül, az északi merülőhelyek némileg távolabb kerültek, bár ez a partvonal és a hajózási szokások miatt időben gyakorlatilag alig jelentkezik. Ellenben a Giftunra és a déli merülőhelyekre negyven perccel rövidebb a hajóút, és mostantól a Thistlegorm és a Salem Express pont egyforma időre van, csak a búvárokon múlik melyiket kívánják megmerülni. Kényelmes módja az említett roncsok megmerülésének az ún. mini szafari, amely egy éjszaka kintalvást, étkezéseket és a merüléseket (2 roncs+1zátony merülés, all incl. 3 étkezés, gyümölcs) is tartalmazva 80 euró csupán, és van lehetőség két napos miniszafarira is 140 euróért (4 roncs, 1 delfines merülés, all incl. étkezések, stb).

Fontos megjegyezni, hogy a Deep Dream Diving Club rendelkezik az összes szükséges engedéllyel és tanúsítvánnyal. A bázison magyar személyzet, magyar búvároktató és merülésvezető várja az utasokat, akiket a reptértől reptérig végig segítenek nyaralásuk alatt.

A bázis árai nem változtak, továbbra is kedvezményekkel várják a tözsvendégeket, speciális árakkal a túraszervezőket, és oktatókat- immár egy új, minden szempontból előnyösebb helyen.

http://www.deepdreams.hu
E-mail: info@deepdreams.hu
Új hely: Minamark Beach Resort

Budapesti iroda:
1067 Budapest, Eötvös utca 9. III/20.
Nyitva tartás 8h-16h-ig

Telefonszámaink, további elérhetőségeink: http://www.deepdreams.hu/kapcsolat.html
Kapcsolódó írásaink:
Minden információt Egyiptom, Vörös-tenger-ról.

Merülőhelyek

Drljanda / Kompkikötő

Croatia (Hrvatska)

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.5) átlagos nehézségű
max: 22m, látótáv: 4-10m

speedboat-os megközelítésfal merüléssziklás, hasadékos élőhelycsikóhal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés