»» ««

Divecenter.hu - Blue Bay DC 2013 shootout fotósverseny
Kiírás

2013 június Pag, Horvátország


2013 évben ismét fotós megmérettetést szervezünk nyáron az Adriára, ezúttal Pag szigetére látogatunk el.

Általános feltételek:

a) A Nevező vállalja, hogy regisztrált tagja a divecenter.hu búvárportálnak (a regisztráció ingyenes). A versenyre jelentkezés az info@divecenter.hu emailcímre küldött emailben lehetséges (név, és regisztrációnál használt nick név megjelölésével).

b) A versenyzőnek bármilyen oktatási rendszerben legalább Open Water vagy annak megfelelő búvár végzettséggel, illetve 50 naplózott merüléssel rendelkeznie kell. A merülés helyszínére magával kell hoznia a búvárvégzettséget igazoló kártyát. Rendelkeznie kell a palack, ólom és ólomöv kivételével teljes működőképes búvárfelszereléssel a merülés helyszínén, képesnek kell lennie önálló merülés végrehajtására felügyelet nélkül. Ha bérelnie kell bármilyen felszerelést, azt a búvárbázison merülés előtt maga intézi.

c) A nevezőnek digitális víz alatti kép készítésre alkalmas fényképezőgéppel rendelkeznie kell, analóg géppel készült felvételek nevezésére nincs lehetőség. Javasolt, de nem feltétel a külső vaku. A versenyzők vállalják a kiírásnak megfelelő számú és jellegű kép leadását határidőn belül a versenyre.

Verseny jellege:

A verseny úgynevezett shootout jellegű rendszerben kerül kiírásra, a versenyre minimum 1, maximum 5 képet kell nevezni, a képeknek legalább 51 százalékban víz alatti felvételnek kell lennie. Amennyiben a beadott felvétel között vannak olyanok, amelyek azonos motívumról gyakorlatilag megegyező helyen és látószöggel készültek, a versenyszervező képviselője felhívhatja a versenyzőt a kép cseréjére. A kollekció leadása után maximum egy kép cserélhető, és kizárólag a versenyszervező felhívására.

Felvételek nevezésének, korrigálásának módja:

a) A versenyzők kizárólag a verseny ideje alatt (2013. május 30-június 2.) készült képpel nevezhetnek. A versenyzők a nevezésre leadott végleges képeiken digitálisan utómunkát végezhetnek. Az utómunkával kapcsolatos egyedüli megkötés, hogy a kép tartalma nem módosítható, nem lehet róla törölni és nem lehet hozzárakni semmit- ez nem vonatkozik a becsillanások, érzékelőhibák törlésére. Ezen kívül szabadon vágható, minden paramétere a készítőjének igénye szerint módosítható.

b) A versenyre nevezett kép JPEG formátumú fájl legyen, amelynek a hosszabbik éle 1200 pixel hosszúságú, sRGB színtérrel.

A képeket három fős szakmai zsűri értékeli.

A képek díjazása a következő kategóriákban történik:

- A legjobb cserélhető objektíves géppel készült fotó
- A legjobb fix objektíves (kompakt) géppel készült fotó

Nevezhető versenyzőnként minimum 1, maximum 5 kép a gép műszaki paraméterének megfelelő kategóriában.

Határidők:

A verseny 2013. május 30-június 2. között zajlik.

A versenyre nevezendő képeket 2013. június 16. éjfélig kell feltölteni a divecenter.hu nevezésre szolgáló online felületén.
/dc-bluebay-2013

A képeket kérjük a megfelelő méretben, a megfelelő kategóriába feltölteni.

Jogok:

A versenyen díjazott valamint 2. illetve 3. helyezést elért képek eredeti felbontású, véglegesre korrektúrázott változatát a szervezők a versenyzőtől bekérhetik későbbi felhasználás végett. A szervezők (divecenter.hu, Blue Bay DC) a versenyre beküldött, és utólag eredeti méretben bekért képek felett közlési jogot nyernek, a képeket a készítő megjelölésével módosítás nélkül szabadon felhasználhatják honlapjukon vagy kapcsolódó tevékenységek során. A szervezők a verseny ideje alatt leadott nyers képeket nem használhatják fel. A szervezők vállalják, hogy a képeket harmadik fél rendelkezésére nem bocsáthatják.


Subsurface 1.61 © 2014-2016 Bunny

Merülőhelyek

South Tip

Thailand

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 40m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléssziklás, hasadékos élőhelymantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés