»» ««
Súgó - -

Hogyan használjuk a fotó szavazó oldalt?

- Havi videós és fotós verseny


A havi fotósverseny szavazása 2013 májusában megújult. Úgy gondoltuk, hogy megkockáztatunk egy modernebb technológiát, mert a régi böngészők használata elenyésző lett. Természetesen a régi szavazólap is elérhető marad, ha bárkinek az jobban tetszett vagy az új valamiért nem működik.

Az új szavazóoldalnál is a képernyő tetején láthatjuk a helyezett fotókat, alatta pedig a többi helyezetlen képet. Bármely képre kattintva az egy felugró ablakban, eredeti méretében jelenik meg, és mostantól ott tudunk szavazni is.


Navigálás a képek között:
A képek között akár a billentyűzet nyilaival, akár a kép bal és jobb oldalára kattintva tudunk váltogatni. A helyezett képek és a lenti, díjat nem kapott képek külön csoportban vannak: ez azt jelenti, hogy amikor előre-hátra lapozunk a képek között az csak a csoporton belül történik.
A felugró ablakot bezárhatjuk a jobb-felső sarokban lévő (X) -re vagy bárhova a képen kívül kattintva.


Szavazás:
Amennyiben a kép megtetszik, a kép alatt találod a szavazó modult. Ha az általad nézett kép már kapott valamilyen díjat tőled, a jelenlegi helyezését sárga hátterű számmal láthatod. Szavazáshoz kattints arra helyezés számra amit szerinted a kép megérdemel.

- Ha a választott helyezésen már volt kép, és az új kép eddig helyezetlen volt, a régi kép visszakerül a helyezetlenek közé.

- Ha a választott helyezésen már volt kép és az új kép is kapott már helyezést, a két kép helyezést cserél.

- Ha egy képet törölni akarsz a helyezettek közül, kattints a kép alatt látható helyezésére (sárga háttérrel látható számra). Ezután az a helyezés üres lesz, a kép pedig visszakerül a helyezetlenek közé.

- Lehetőség van a díjazott képek sorrendjének megváltoztatására is.
Ha például a negyedik képet szeretnénk az első helyre tenni, akkor válasszuk ki a negyedik helyezettet képet és nyomjuk meg a szavazó részen az (1.) gombot. A két kép helyet cserél, a negyedikből első lesz, az elsőből negyedik. Így megtehetjük azt, hogy először kiválasztunk öt kedvenc képet, majd utólag sorba rendezzük őket.
Súgó 1.06 © 2007-2013 Bunny

Merülőhelyek

Um El Faroud Wreck

Malta

3/6 db alapján:érdekes(átlag: 4.2) nehéz körülmények
max: 34m, látótáv: 10-25m , áramlás

parti merülésroncs merülésmesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

micro4/3 120mm makró

Ár: 85.000 Ft.

Látogasd meg angol nyelvű oldalunkat, lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.


Powered by babelrabbit engine © 2004-2018 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Hirdetési lehetőség