»» ««

Meglett az utolsó búvár

Külföld

Csak most került elő a Bali mellett elsodródott búvárcsoport egyik tagjának holtteste.

Mint arról mi is beszámoltunk, hét fős búvárcsoport indult el merülésre Nusa Lembongan közelében február 14-én. Amikor a felszínre emelkedtek, nem látták a közelükben a búvárhajót, ugyanis egy gyorsan lecsapó viharban a kapitány nyomukat vesztette. Miután a hajó nem találta őket, kiadták a riasztást, de ekkor a búvárok már elsodródtak.

A hét búvárból összesen öten kerültek elő élve, hatodik társukat holtan találták a vízben, és most, egy hónap után került elő a második áldozat. Shoko Takahashi a csoportot vezető egyik búvároktató volt, és a céget is közösen vezette férjével. Maradványait nagyjából 400 kilométerre sodorta ki a víz a partra az eltűnés helyszínétől, Sempu szigeten.

A fej nélküli holttest nehezen felismerhető volt, de férjének sikerült őt azonosítani a ruhái alapján. Mint elmondta, szinte teljesen biztos benne, hogy eltűnt felesége maradványait találták meg. A történetnek erre a részére így pont kerülhet, mind a hét búvár sorsát ismerjük, és így is óriási szerencse, hogy öten túlélték az elsodródást, igaz, több nap után kerültek csak elő. A hivatalos vizsgálat még folyik, a búvárhajó kapitánya továbbra is őrizetben van.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

East Of Eden (island #7)

Thailand

1/2 db alapján:unalmas(átlag: 3) könnyű körülmények
max: 28m, látótáv: 10-25m , driftes

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés