»» ««
m.tamás hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Hírek fórumai / 2010-09-16 Búvárok a charter repülőn
234. m.tamás Ugrás 2010 okt 02. 13:47  
Bunny, itt kiengedik és nem szólnak. Rákérdeztem miért? Az volt a válasz, hogy a kolléganő hibázott (pofátlan hazugság Csizmadia Sándortól) mert biztos nem ismerte meg a búvárcsomagot, igen ha csak én nem chekkoltam volna be a hölgynél évek óta búvárcsoportal. Kint amikor a Travel services excess luggage papirt mutogatta a suprvisor akkor megprobáltam neki elmagyarázni, hogy az excess luggage azt jelenti , hogy a további csomag a rendesen felül, akkor azt mondta ez az utasítás a travel service által..... tehát egy olyan papir kellene amit kint az orruk alá tudunk dugni---esetleg a ts elfaxolhatná a három egyptomi reptérre. Mert ugye ha itt hisztizel az kellemetlen mindenkinek, de ha kinnt az nekik már nem kellemetlen. Egyébként amikor már kifizettük a díjat mert, hogy 120 magyar állt mögöttünk, akkor már tiz perce bent voltunk szintén a fent említett úr felhívott, hogy ne fizessük ki a díjat felhívják a repteret addigra késő volt. Kellemetlenség az utasoknak a csoportvezetőnek mindenkinek amit A TRAVEL SERVICE okozott azoknak az utasoknak akik többször utaznak és veszik igénybe "kétes szolgáltatásukat". Hozzáteszem a gép nem volt tele igy akarták behuzni az elmaradt hasznot és ha ez a tendencia fokozodik több ilyen lesz, hogy a gépük nem lesz tele.
231. m.tamás Ugrás 2010 okt 02. 11:25  
Valószínuleg a légügyi hatósg sem engedélyezte ezt, arról nem beszélve, hogy a check in- nél nem nézhetnek bele a csomagodba csak a biztonsági személyzet zárt helységben és kérheted , hogy csak a biztonsági őr legyen ott. Az érthető hogy a golf és kite vagy surf felszerelésre fizetni kell mert nem fér bele a normál méretű csomagba. Na de a búvárcsomag? Hozzáteszem a búvárok örültek annak, hogy elvihetik a cuccukat a 20kg ba? miért ? ez jár a repjegyunkért!!!!!!!! Annak kellene örülni ha pl azt mondanák hogy amelyik búvár 1-nél többször megy a járatukkal egy évben annak plusz 5 kg jár. A piramisnézegető néni egy életben 1 szer megy a búvár min 3 szor.
229. m.tamás Ugrás 2010 okt 02. 11:06  
Mi a Tabai reptéren fizettünk, kaptunk papirt, a pénzt a ferihegyi irodában visszaadták, telefonálgatás, személyesen kellett elmenni ahol euroban visszadták, rámemt egy délutánom. Ettől függetlenül úgy gondolom a weboldalukról le kellene venni főleg a bunny-nak irt levél után. Arról nem is beszálve, hogy szlovák és cseh oldalukon ez nincs benn a csomagokról szóló pdf fájlban tehát csak magyarországon gondolják úgy, hogy a magyar búvárokat szivatni kell, mert csak mi vagyunk olyan birkák, hogy ezt velünk meg lehet tenni..... Mi ha lehet Malévval megyünk. A malévnak és az utázasi irodknak ha lenne egy kis eszük akkor most a malévot nyomnák.
225. m.tamás Ugrás 2010 sze 30. 14:42  
A Travel service még mindig nem vette le a weboldaláról, hogy a búvárfelszerelésért minden esetben fizetni kell, tehát ismét nem korrektek, lehet mégegyszer szólni kell a légügyi hatóságnak. Azt meg el is felejtették elküldeni bárkinek is, hogy egy tájékoztetót be tudjunk mutatni az egyiptomi repterken , hogy nem kell fizetni a búvárfelszerelésért amennyiben az belefér a megengedett súlyhatárba.
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

P29 Patrol Boat Wreck

Malta

5/5 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m

parti merülésroncs merüléshomokos élőhely mesterséges élőhelyföldközi tengeri muréna jelentős halraj nyílt vízben nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés