»» ««
rálátó hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Képtár megjegyzések / Egy Búvárbázis emlékére...
321. rálátó Ugrás 2009 dec 21. 07:49  
Igazi "védenci" beszéd. Senki nem állította, hogy egy személyes felelősségről lenne szó. Mert midenki addíg megy el ameddíg hagyják. S bár tudták végig, hogy számszerűleg nem stimmelnek a dolgok, szemet húnytak fölötte. Ez mindenképpen hibás stratégia volt. Szerintem álmukban sem gondolták, hogy a kis új után az egész karjukat adniuk kell. Mert ezt ugyan vitatod, de a levél önmagáért beszél (a nevetséges, alá nem írt megállapodás méginkább). Ha nem kap vérszemet valaki aki pontosan ismerte a számokat, (erősen gyaníthatóan egy belső informátor révén),nem lenne ma miről beszélni és "védenced" valószínűleg továbbra is sütögetthette volna a privát pecsenyéjét. Élni és élni hagyni??? Nem toom miért ez jutott most eszembe. Az élni hagyni erősen sérült ebben a történetben. Az időzítés? Ezt talán kérdezd Tőle, hogy miért is november végén került elő egy szeptemberben született levél. Vádaskodások? Honnan nézve? Ami neked vád, az nekik tény. A támogatók nagyon úgy néz ki, hogy önként sorakoztak fel a szerinted érdekelt fél mögé. Ha úgy tetszik, eddíg és nem tovább engedtek az arcátlanságnak. Senki nem tökéletes :-))
Mindenesetre számomra érthetetlen, hogy egy ember akit ennyien rugdosnak, aki meg van győződve az igazáról, miért hagyja magát? Miért azt "vetíti" a kamasz gyerekeinek, hogy a becsületéért nem kell kiállnia. Nem a fórumon, ha frusztrálja az ország világ. Meg volt a lehetőség a zártabb körben történő egyenes beszédre, de azzal sem élt. Neharagudj, de a legnaívabb emberben is felmerül a gyanu egy idő után, hogy biztos mindenki légbőlkapottan vádaskodik?
318. rálátó Ugrás 2009 dec 20. 20:16  
Miből gondolom, hogy kiosztós lennél? Kiosztós vagy "jól megmondós" csak játék a szavakkal. Egyébként nincs ezzel semmi baj. A fórumot tényleg erre találták ki, hogy leírd a véleményedet. Mint mineki aki itt megnyilatkozik.
Abszolút nem érzem, hogy itt bárki is mártír akarna lenni. Egyetlen embert kivéve. De az az egy ember csak előadta a mártír hőst (én mindent a legjobban csináltam mégis engem bántanak), majd azóta nyoma veszett. Itt legalábbis. Máshol jeleskedik nyilatkozni. Miért csak az itteniektől fél?  Hacsak azért nem mert a "nem egy orzág világ előtt tipusú" embereknek felementésük van a saját maguk tisztázásából. Azt azért becsülöm benned, hogy meglehetős vehemenciával teszed ki magad, helyette a támadásoknak. Meggyőződésből teszed? Vagy valami más oka is van?
304. rálátó Ugrás 2009 dec 20. 12:22  
Szerintem a kiosztásból kéne juttatni a sok korrekt búvár mellett az inkorrekt csak a sajtóban nyilatkozó, a társaival szemben gyáván megfutamodó, gyűléseken meg nem jelenő, el és be nem számoló, mártírnak is.... csak ha már a korrektség szóba került.
293. rálátó Ugrás 2009 dec 19. 22:10  
Na végre! Ügyes vagy. Szép cikk. Most majd jól meg írják ezt is, hogy egyes fórumokon nemlétező cikkeket tettek közzé :-))
287. rálátó Ugrás 2009 dec 19. 11:45  
390.-, de most strand belépőről beszélünk, ne keverjétek a merülési díjjal..

284. rálátó Ugrás 2009 dec 19. 10:54  
A dokumentációk csak a búvárokról szólnak, de mint tudjátok vannak kisérők is, aminek nincs nyoma. A számokat pontosan nem lehet tudni. A 600 bevallott belépőt a tulajtól lehet tudni. A szakosztálynak ez már mindegy, de valakinek csak hiányzik az az összeg.... Bokszolják le egymás közt :-))
281. rálátó Ugrás 2009 dec 19. 10:37  
A "rágalmazó" hadak szerint volt a szezonban 2000 körüli búvár, a strand üzemeltetője meg nem tud "csak" 600 belépőről. Az a 400Ft-os strand belépővel számolva testvérek közt is minimum fél milla. Csak a szép jövő várható lenyúlásait próbálják jelezni értőknek. Szerintem a perselyben van Szent Antalnál a hiányzó összeg a szegények megsegítésére :-)) Mi is neki adjuk ha égi támaszra számítunk ...
267. rálátó Ugrás 2009 dec 18. 19:30  
Hídlap friss hírek tartalmából  már a cikk címe is lekerült... Vajon kinek a javaslatára tüntették el? A nyomtatottban majd elolvassuk :-) Onnan szerintem idő hiányában nem tudják már eltüntetni...
244. rálátó Ugrás 2009 dec 16. 09:14  
Szemtől szembe elmaradt :-) Nem a tagság többségének hiányában...
205. rálátó Ugrás 2009 dec 13. 19:25  
Dezinformáció= félretájékoztatás. Nem hinném, hogy ezt magyarázni kéne.
Rábeszélni= tudod mikor meggyőzöl valakit valamiről, hogy a rábeszélés tárgyát lehetőleg megtegye...
Pártfogolt= egy személy akinek támogatásra van szüksége (mert önmagát képtelen megvédeni önmaga ellen? )
202. rálátó Ugrás 2009 dec 13. 18:43  
A tisztánlátás végett szerintem jobban tennéd ha te is az lennél. Javaslom a keddi taggyűlés meglátogatását és "pártfogoltad" rábeszélését az aktív megjelenésre. Szerintem az objektivitás érdekében mindenképpen érdemes lenne meghallgatni szemtől szemben az érveket és ellen érveket. Ez a minimum amivel tartoznak egymásnak. Elkerülendő a másodkézből való dezinformációkat.
199. rálátó Ugrás 2009 dec 13. 18:23  
Hanem mi dominál ? Egyetlen ésszerű ötletem van csupán gondolatmenetedből kiindulva. Csak nem a pénz??
192. rálátó Ugrás 2009 dec 13. 13:33  
Ugyan már Dondiver. Ne akard megmagyarázni anyatigrisnek a nyílvánvaló tényeket. Aki totál vakon megbízott eddig is, a sokak álltal ismert egyéb hazugságokban, az ezután sem fog másnak hinni, csak is NEKI. Ne akard megérteni a női lélek rejtelmeit, mert nem fog menni :-))) Te kis érthetetlen :-))

178. rálátó Ugrás 2009 dec 12. 19:01  
Mondjuk abból a privi üziből amiben felajánlotta válaszadási segítségét.....
Egyébként végig olvastad a fórumot????? Van cáfolat. Van levél. Határozat is lesz csak ki kell várni. Döntést meg az egyesület gyűlésen hozhat szavazással. A vezetőségnek meg másra ment el az ideje az elmúlt 22 napban. Tudod a költözést megkellett szervezni, sőt aktívan tevékenykedni kellett benne.
175. rálátó Ugrás 2009 dec 12. 18:41  
Na ebben tévedsz. Folyamatosan van itt a vezetőségből nyilatkozó.
166. rálátó Ugrás 2009 dec 12. 11:27  
Persze felfoghatjuk így is. De mindannyian tudjuk, hogy itt ugyan elhallgatott, közben meg folytatva áldásosnak nem mondható hazugságait, félretájékoztatva hivogatja a búvártársadalom hiszékeny tagjait. Mindenesetre nem akadt kettő emberke aki kiállna mellette, hogy igen én mellette állok, úgymond barátként. Ellentétben Thomassal akit mintha nem igyekezne senki megcáfolni tényállításaiban.
A fórumokat arra találták, ki, hogy a véleményeket névvel vagy név nélkül, ellehessen mondani. Ha hozzá nem is szól a "másik fél", de biztosra veszem, hogy elolvassa a hozzászólásokat.
Rágalom hadjáratról nem beszélhetünk, mert itt állítások lettek alátámasztva hivatalos!!!! :-) levéllel. Látott valaki levelet, jegyzőkönyvet, akármit ami alátámaszthatná a "másik fél" igazát? Messziről jött ember azt mond amit akar. De a hazug embert is hamarabb érik utol mint a sánta kutyát...

162. rálátó Ugrás 2009 dec 12. 10:29  
Miért is nem csodálkozom ezen a cikken? Hemzseg a hazugságoktól. Sajtó igazítást persze ne várjatok a hivatali talpnyalók által írt újságtól. Nem is értem, hogy honnan van pofája a nyilatkozattételhez. Illetve dehogynem értem...  Csak fel nem foghatom, mitől is lesz valaki ennyire beteg elme.
144. rálátó Ugrás 2009 dec 09. 17:08  
A tagsága szerintem csak egy rajztechnikai kérdés. Elő kéne csak szednetek a kockás papírlapot és a hiányzó összegek kiegyenlítéséig "ideilegnesen" felfüggeszthető a tagsága. Ha egy gerincesről beszélnénk kilépne magától...
143. rálátó Ugrás 2009 dec 09. 17:00  
Kíváncsian várom, hogy az az említett "több támogató búváriskola" az erősen megváltozott körülmények ellenére is támogató marad-e. Támogatni jelenleg nem "csak" részvéttellel kellene a régi megszokott körülményeket.
Na de majd a hivatal ugyebár!! Csak nehogy kifussanak az időből. Nyitásig már csak kb 5 hónap maradt az ujjáépítésre.
Barátok nélkül, régi lelkes segítők nélkül, önzetlenül nem ritkán anyagi javaikat is felajánló tagok nélkül. Vannak kétségeim. Már csak azért is mert aki azt állítja, hogy minden rendben lesz, annak egy szavát sem hiszem.

128. rálátó Ugrás 2009 dec 09. 16:01  
Rendet akartak. Megkapták. A BÚVÁR BÁZIS hült helye ma délután. "Demonstrálandó", hogy a bázis egyenlőre nem él tovább, Mr Hazugságazéletem állításaival ellentétben. A tóban persze lehet merülni, de picit macerásabb....
112. rálátó Ugrás 2009 dec 08. 20:11  
Az is nagyon "életszerű", hogy egy hivatalos levelet a dátumnál kézzel átjavítva kézbesítenek. Csak nem a rossz idő beáltára vártak, hogy átadják a tagoknak?
Remélem a veszélyesen eladósodott városnak, nem egy búvárbázis kiépítése lesz a legnagyobb gondja. Ezt természetesen nem az idejáró búvárok ellenében remélem. De legszebb öröm a káröröm. Olyan jó lenne két szék közt a földön csücsülve látni Mr Hazugságazéletem urat...
72. rálátó Ugrás 2009 dec 07. 19:30  
"Ezt szerettem volna régi segítőimmel közösen csinálni, de az elmúlt napok eseményei arra ösztönöztek, hogy meg sem merjem ezt próbálni"
Tényleg? Ez az ösztönzésed jött volna akkor, amikor az évadzáró vacsorás taggyűlést pár órával a kezdés előtt lemondtad, mivel pontosan tisztában voltál vele mit villant elő a hangyányit félrevezetett új gazdád. Lehet nem lennének sanda utalgatások szerény személyedre ha bátran a szemükbe nézel és felvilágosítod őket mire számíthatnak majd az est folyamán. Pár nappal később a rendkívüli, már a mentsük ami menthető gyűlésen sem vettél részt. Nyílván az ösztöneid azt diktálták, hogy a régi segítőid közös munkára sarkalása megy neked telepatikus úton is. Vagy talán kellemetlen lett volna a barátok szemébe nézni? Akkor még nem volt semmi eldőlve. Vagy mégis? Ám a szép remények szertefoszlottak "néhány másképp gondolkodó ember hatására". Hát ezen kéne a legkevésbé csodálkoznod...
33. rálátó Ugrás 2009 dec 06. 19:41  
Szerinted az országos hírverésnek lenne bármi értelme is? Ettől fajsúlyosabb kérdésekben sem ért semmit a tiltakozás. A lehető leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás volt a felszámolás. Amit tehettek, tehetünk és valóban ér valamit, az a pala nagy ívű elkerülése. Egyenlőre a frissen szerzett hatalmukkal akkor élhetnek leg kevésbé, ha ezt érdeklődés hiányában ellehetetlenítik a búvárok. Állítgassa a fát magának :-))
  fórumok / Hírek fórumai / 2009-12-04 Évvégi rendezvények országszerte
106. rálátó Ugrás 2009 dec 06. 17:50  
Felháborító ami az egyesülettel történt! A mai magyar valóság. Valami jól működő dolog megtetszik egy "külsősnek". Talál hozzá belső informátort, megszervezik a számukra jónak tűnő terveiket, majd mikor látják, hogy ellenállásba ütköznek és nem bégető bírkákkal kell dűllőre jutni, egyezség hijján megakadályozzák a továbblépés lehetőségét, gátlástalan, erőszakos, zsarolásszagú természetesen nyíltan nem vállalt intézkedéseket téve. Kell a javad paraszt! Nem adod önszántadból? Elvesszük fondorlattal!
A bázis felszámolásáról döntő tagokat megértem. Ha az ő "átköltözünk és minden marad a régiben" terveiket megvétózták, a "régi-új" üzemeltető várományosa nehogy már készen kapja a sok évi munka gyümölcsét. Mert ha valakinek még nem esett le a tantusz, itten bizony a háttérben belső ember áldásos tevékenysége indította meg a történéseket. Persze tagadás van a végtelenségig. De a nem merek a szemetekbe nézni viselkedése sok mindent elárul. Erre talán még ő sem számított, hogy a bázis mint "intézmény" eltűnik a partról és a víz alól. Szerették volna ha ez nem így történik, de amihez nincs közük azt azért már nehogy magukénak akarják, egy fenyegető telefonnal "elintézve". Most megmutathatják Pajszeros Tóásó hátszelével, hogy is kell ezt jól csinálni a nulláról indulva. A tó adott továbbra is.
Azért had ne kívánjak sok sikert a további működéshez.....
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Boulder City

Thailand

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 19m, látótáv: 25m felett , áramlás

szafaris megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés