»» ««
batman hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
9827. batman Ugrás 2009 júl 13. 15:20  
9826. batman Ugrás 2009 júl 13. 15:15  
Mindkettőtőknek köszönöm a válaszokat!
1.Most már "csak" az a kérdésem, hogy melyik salve vakut válasszam és hol tudok ilyen vasat szerezni? Illetve írtad Bunny a honlapodon, hogy te sajátkezűleg csináltál ilyet, azt hogyan a rákba? Lementél egy kovácshoz?
2. Ha nincs elővillanás a gépben (nem tudom, hogy van-e de attól félek nincs) akkor hogy műxik ez a dolog? Hiszen amikor a belső vaku bekapcsol, akkor készül a kép is, és ha csak ez után jön a slave vaku, akkor lemarad az exporól nem?

3. Amúgy ha hallottatok erről a  http://www.heinrichsweikamp.net/blitz/en féle megoldásról nem tudnátok vázolni röviden ennek mi a lényege? Nagyon nem értem a szak szavakat, főleg angolul...(TTL meg barátai). Csak azért lenne fontos mert írtam nekik és a Mju 770 SW-hez is jó a cuccuk.
9823. batman Ugrás 2009 júl 13. 14:57  
Hello,

Köszi a válaszokat, főleg mert nem is gondoltam volna hogy van ilyen, hogy salve vaku.
Találtam egy oldalt: http://www.heinrichsweikamp.net/blitz/en/ ahol valamiféle adapterrel régi analóg meg digitális vakukat lehet kompakt gépekhez is kapcsolni. Elképzelni nem tudom hogyan, mert a Mju 770 SW-n semmiféle ilyen jellegű kimenet nincsen.
A sima slave vakut meg csak viszem magam mellett (vagy egy ilyen L alakú vasra rányomom a géppel együtt) és vakuzik amikor a gépem vakuja (belső vaku)?
9808. batman Ugrás 2009 júl 13. 10:34  
Sziasztok!

Egy amatőr géppel (Olympus Mju770SW) szabadtüdősen szoktam fényképezni. Szeretnék valamiféle fényt levinni magammal, hogy mélyebben, sötét lukakban és korán reggel szebb képeket tudjak készíteni. Mivel egy ilyen gépre nem csatlakoztatható külön vaku, ezért lámpára gondoltam, de nem tudom milyen kéne és honnan tudnék kölcsönözni?
Ebben szeretnék segítséget kérni.

Köszi előre is!
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Zabargad wreck

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 30m, látótáv: 25m felett

szafaris megközelítésroncs merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés