»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-04-16 Fotósverseny a divecenter.hu-n!

Honlapunk megújulását azzal is szeretnénk emlékezetesebbé tenni, hogy mindenki számára nyitott vetélkedést hívunk életre.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 7. elche 2007 ápr 16. 23:49  
Oké, csakis a te kedvedért egy újabb pontra hívom fel a figyelmedet a kiírásból.:)))))
6. Csak a nevező által készített kép küldhető be a versenyre.
 6. Kékbálna 2007 ápr 16. 23:32  
Ez neked eccerű. Ha egy lenne akkor nem gond. De sok van. Ráadásula java a Bumbié. :)) Gondolom azt nem lehet nevezni. :) A nevében goldoltam csakis. :))
 5. elche 2007 ápr 16. 23:27  
Tényleg fáradt vagy.:))))
Az első téma, hogy tényleg mindenki számára nyitott legyen ez a forduló: Kedvenc képem. Ilyen egyszerű.:)
 4. Kékbálna 2007 ápr 16. 23:20  
Lehet, hogy én vagyok nagyon fáradt. De mi is kezdődik? Kűggyek be egy képet oszt kalap-kabát. Na ez feladvány. Egy konkrét téma sokat segített volna.
 3. fokszy 2007 ápr 16. 23:05  
apa kezdőőőőőőődik
apa keeeezdődik
aaaapa kezdődik
apaaaaaaaaaaakeeeeezdődik
:-)
 2. elche 2007 ápr 16. 17:36  
Én magam is tudok olyan igen keveset fotózó és kezdő fotósról, aki küldött képet. Mindenkinek lehet egy-egy jól sikerült fotója. Ha most ezen az első kiíráson nem vesznek részt túl sokan bizonytalanságból vagy bármi más okból, és mondjuk csak egy tucat kép lesz a galériában, nem fogjuk még tovább csökkenteni a résztvevők számát azzal is, hogy megfelezzük a mezőnyt...:) Tehát én azt javaslom, jöjjön minden kép, küldjön bátran bárki. A kapcsolódó fórumban lehet beszélgetni, elemezni, és bízom benne hogy a rutinosak közül is sokan ott lesznek tanácsot adni. Megjegyzem, én magam mint nem DSLR-es, nem is különösebben eredményes fotós, hozzám hasonlóan kompakttal dolgozgató búvárral együtt amellett kardoskodtam, hogy ne legyen szétválasztva a mezőny. Ezt még most is tartom.

Ne feledd azt sem, hogy lehetnek olyan témák, amelyek kötöttebbek, eleve kevesebben tudnak részt venni. A mezőny felezése ekkor szintén kellemetlen helyzetet állítana elő, ha az úgymond "profik" közül csak 2-3 ember vesz rajta részt. Eleve, hogy döntenénk el, ki a kezdő, ki a tapasztalt? Van, aki jóval később fogott a kezébe gépet nálam, de gyorsabban fejlődik, jobb a technikája is, szebb képeket tud felmutatni. Mégis el tudom azt képzelni, hogy bizonyos témákban nekem van jobb képem, egyszerűen mert máshol, mást témákat fotóztam, esetleg olyat, ami érdekesebb.

De nem akarom ezt tovább ragozni. Ez, mint "nulladik forduló", a tesztje mindennek. A részvételi kedvnek, a szavazási kedvnek, a képek szóbeli értékelési lehetőségének, és így tovább. Térjünk vissza egy hónap múlva a tapasztalatokra.:)
 1. miki54 2007 ápr 16. 15:50  
Ha jól sikerül (miért ne ) akkor nem lehetne a most kezdő fotósoknak is kiirni egy versenyt.Mert hozzátok képest nagyon pitik vagyunk.Tehát labdába sem rúghatunk a legnagyobb igyekezet ellenére sem.
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Jackfish Alley

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés