»» ««

Hátborzongató felfedezés

Külföld

Egy búvár a francia partok közelében csontokat talált a mélyben.

Az Antibes közelében merülő búvár megdöbbenve vette észre, hogy több emberi csont nyugszik egy helyen a tengerben. A nyomozók teljesen tanácstalanok az ügyben, állítólag még csak hasonló esettel sem találkoztak.

A februárban kiemelt csontok ugyanis több éve a mélyben vannak, és nem egy ember maradványait találta meg a búvár: egy női combcsontot, egy nő és egy férfi felkarcsontját, egy férfi koponyáját és egy darabot egy állkapocsból. A férfi felkarcsont DNS-vizsgálata eredményt hozott, egy 1994-ben eltűnt, akkor 18 éves fiatal maradványáról van szó. Ám róla úgy tudták, otthonról Spanyolországba szökött, senki nem is kereste a Cote D'Azuron.

A rendőrök szerint számtalan kérdésre kellene még választ találni. A csontok fiatal emberek maradványai, kivéve a koponyát, ami egy ötvenes éveiben járó férfié lehetett. Ám utóbbira vízhatlan festékkel "halál a pedofilokra" feliratot festett valaki. Azt még nem lehet mondani, erőszakos cselekmény áldozata lehetett-e bármelyik ember akinek a maradványára rábukkantak. Még nem lehet tudni, hogy és mikor kerültek a csontok a vízbe, mikor került a felirat a koponyára és miért. A vizsgálat tehát folytatódik, de aligha lesz egyszerű kideríteni az igazságot.

[ metronews.fr nyomán ]


Merülőhelyek

Sha´ab Claudia

Egypt, Red Sea

4/7 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés