»» ««

Új elnök az EUF élén

Külföld

PADI vezető, Mark Caney lett az Európai víz alatti szövetség választott elnöke.

Mark Caney A 2009 decemberében Amszterdamban tartott szavazáson Mark Caney-t választották az European Underwater Federation (EUF) elnökévé, aki ezt a tisztséget 2012 végéig tölti be.

Az EUF 5000 klubot, 2500 iskolát és 60.000 oktatót tömörítő szervezet, amely nagyjából 3 millió európai búvárt képvisel. Tagja a legtöbb jelentős profitorientált és nonprofit oktatási rendszer mint a NAUI, PADI, SSI, CMAS, a DAN Europe vagy az itthon kevésbé ismert Barracuda, BSAC és így tovább.

A szervezet célja, hogy a búvárkodást mint tevékenységet képviselje, fórumot teremtsen olyan fontos, és a tevékenységet általánosan érintő témáknak, mint a biztonság. Fontosnak tartják, hogy teljesen függetlenek oktatási rendszerektől, tagja lehet üzleti vagy nonprofit rendszer, klub vagy szervezet nemzetiségtől, vallástól függetlenül. Képviselni kívánják az európai búvárkodás érdekeit, ajánlásukkal készült el az egységesített ISO minősítése a búvárszinteknek is.

Marc Caney a PADI International oktatásért felelős alelnöke, aki másodállásban lesz az EUF elnöke.

[ PADI ]


Merülőhelyek

Safaga Soraya

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 12m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelyegyéb tengeri emlős teknős

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés