»» ««

CMAS tag lett a UEF

A búvárkodásról

Örömmel adunk róla hírt, hogy a magyar búvároktatási rendszer, a UEF felvételt nyert a Búvár Világszövetség tagjainak sorába.

Mint Nagy Sándortól megtudhattuk, az utóbbi évek munkájának eredményét koronázta meg az a döntés, aminek köszönhetően az Undewater Explorers´ Federation csatlakozott a legnagyobb világszervezethez. Mivel minden tagországot csak egy szavazati joggal rendelkező szervezet képviselhet -ami Magyarországon az MBSZ-, a UEF a CMAS szavazati joggal nem rendelkező tagja lett. Ez azért nagy szó, mert az MBSZ-en kívül még soha nem volt más magyar tagszervezete a CMAS-nak.

Bár minden részletbe természetesen nem mentünk bele, azt azért megtudhattuk, hogy a tagfelvételi eljárás hosszadalmas folyamat, többek között azért is, mert egy évben csak egyszer van szavazás az új tagokról. Nagy Sándor szerint a CMAS tagság nem csak a UEF lehetőségeit bővíti, hanem elismerése is annak a több éves munkának, ami mögöttük van.

Kapcsolódó linkek:
CMAS
Underwater Explorers´ Federation
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Anemone Reef

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 25m, látótáv: 4-10m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa csikóhal jelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2023 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés