»» ««

Eladó merülőhelyek

Külföld

Két angliai édesvízi merülőhely (Gildenburgh és Dosthill) tulajdonjogától válna meg Ian Forster.

A tulajdonos feleségével, Pauline-nal közösen 23 éve üzemelteti a helyeket. Úgy döntött, visszavonul, bár ha valamilyen formában számítanak rá, akkor nem teljesen, mondta el a Diver magazinnak.

Forster véleménye szerint a helyek - elsősorban Gildenburgh - készen állnak arra, hogy szabadidőközponttá fejlesszék őket, ami messze meghaladja családi vállalkozásának lehetőségeit. A földterületek és a működtetés 2,95 millió fontos áron kerültek piacra. "Itt az ideje annak, hogy eladjam őket", mondta el. Úgy gondolja, a búvárkodás továbbra is meghatározó tevékenység lesz ezeken a helyeken, és annak sem zárja ki a lehetőséget, hogy az új tulajdonossal átbeszélje a merültetés jövőjét.

Az eladó arról is beszélt, hogy a búvárkodásnak a többi szabadidős tevékenységhez hasonlóan, szüksége van a kiegészítő szolgáltatásokr a fejlődéshez. A kiépített merülőhely mellett a vendégek elvárják az igényes étkezési lehetőségeket, a szálláshelyeket hosszabb tartózkodás esetén, a nem merülő kísérők szórakozási lehetőségeinek biztosítását. A vevőjelölt kapcsán elárulta, hogy a cégnek már van tapasztalata a hasonló fejlesztések terén, tehát jó esély van arra, hogy a búvárkodási lehetőségek is bővülnek, az új szolgáltatások megjelenése mellett.

[ Divernet ]

Kapcsolódó írás: Új édesvízi merülőhely Angliában



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Hin Daeng

Thailand

1/2 db alapján:érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 50m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcetcápa teknős mantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés