»» ««

Tériszonyos búvár

Külföld

Igencsak meglepte az új-zélandi parti őrséget az a búvár, akinek a megmentésére indultak. A férfi kerek perec közölte velük, hogy nem akarja, hogy megmentsék.

Két férfi búvárkodni indult a minap az ország partjainál. Miután elindultak a víz alá, az őket kiszállító hajó motorja bedöglött, és szépen lassan a nyílt víz felé sodródott. A kapitány vészjelzést adott le, és kérte a parti őrséget, hogy keressék meg a búvárokat. A mentőegység egy helikopteren hamarosan meg is érkezett, és meg is találta az egyik búvárt, aki egy sziget felé úszott. Miután közölte, hogy kutya baja, és elúszik a szigetig, megkeresték a barátját, aki már a szigeten volt és épp egy sziklán mászott felfelé.

Amikor a helikopterről kötélen lelógó férfi közölte, hogy segít neki és elviszi innen, a férfi azonnal elutasította ezt. "15 éve dolgozom helikopteren, de olyat még nem tapasztaltam, hogy kerek perec visszautasítsanak" - mondta el a mentőegység egyik tagja. Amikor rákérdezett az okra, a férfi közölte, hogy tériszonya van, ezért esze ágában sincs beszállni a helikopterbe. Miután a helyzet tisztázódott, a parti őrség egy motorcsónakot küldött a férfiért, akit végül csak sikerült kimenteni. Úgy látszik, hogy a férfi nem véletlenül választotta a búvárkodást szenvedélyéül.

[ ma.hu ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Madivaru / Manta Point

Maldives

3/4 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 26m, látótáv: 10-25m , driftes , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelymantarája jelentős halraj nyílt vízben cápa nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés