»» ««

Halloween a víz alatt

Külföld

Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő Halloween egyik fontos kelléke a vigyorgó ábrázatot formázó tök. Természetesen a tökök faragását minden elképzelhető módon bevállalják a tréfás amerikaiak - még búvárkodás közben is.

A wisconsini Hoofers Scuba Club szokásos évi tökfaragó versenyéről szóló képek és riport láttán az ember megérti, miért is szeretik ezt odaát. Tréfás vetélkedésre ad lehetőséget a dolog, miközben a résztvevők kedvenc elfoglaltságuk oltárán is áldoznak - merülnek.

Persze egy másik búvárklub, a montanai Narcosis Nuts tagjai azt is elárulták, vannak nehézségei a feladatnak. Az üres tök ugyanis lebegne a víz felszínén, így hát köveket használnak nehezéknek odalenn. ők ez évben másodjára rendeztek ilyen versenyt, amin nagyjából tucatnyian vettek részt. Az sem könnyítette meg a dolgukat, hogy a víz igencsak hideg volt, de a többségük 20 perc alatt elkészült a remekművel.

Ám nem kellett mindenhol fagyoskodni az alkotókedvű búvároknak, hiszen hasonló programokra került sor például Floridában is, de a Weeki Wachee víz alatti szórakoztatóközpont sellőinek társaságában is neki lehetett látni a munkának.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Amfora telep

Croatia (Hrvatska)

1/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelycsikóhal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés