»» ««

A parlamenti úszómedencében merülnek a kormányőrség búvárjai?

Külföld

Miután több ízben botrányt kavart a román parlament jól felszerelt pincéjének ügye, a honatyák most végleges megoldást találtak: az alagsorban épített szabadidő-központot átengedik a kormányőrségnek (SPP).

A parlament épülete felsőbb szintjénél háromszor nagyobb felületen fekvő központ fitnesz- és masszázsszalonokat, szaunát és egy úszómedencét tartalmaz. Mihai Unghianu, a képviselőház főtitkára a sajtó érdeklődésére kifejtette, a konditeremben a testőrök edzenek, a két méter mély medencét pedig a testület búvárai fogják edzésre használni. Unghianu korábban, a központ létezésének leleplezésekor azt állította, mindössze egy "gödörről" van szó, igaz, ez a gödör már 3 milliárdjába került az államkasszának.

További firtatásokra, miszerint hogyan merülhetnek egy ilyen kis medencében a búvárok, a főtitkár megvonta a vállát, és a SPP-hez irányította a kíváncsiskodó újságírókat. Kormányőrséghez közeli források kifejtették, a medencében nem merüléseket végeznek majd, hanem csak a fizikai erőnlét megtartása érdekében edzenek majd a búvárok.

A SPP egyébként nagyon hálás a döntésért, mert ennek köszönhetően nem kell befizetnie alkalmazottainak a fővárosi edzőtermekbe.

[ Transindex ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Coriolanus wreck

Croatia (Hrvatska)

1/2 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.5) nehéz körülmények
max: 27m, látótáv: 0-4m , áramlás

speedboat-os megközelítésroncs merüléshomokos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Suunto adatkábel

Ár: 6.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés