»» ««

Cápák és ceruzák

Magyarország

Kedves búvárfotós barátunk, Őrsi Feri megjelentetett egy könyvet amiben többek között az író Vörös-tengeri kalandjairól is olvashatunk.

Írtam egy könyvet, a címét látjátok. Bővebb információt a könyvhöz kapcsolódó WEB oldalon találtok: https://orsiferenc.hu

Ennek egy része felfogható egy laza szakmai önéletrajznak, hiszen az Ikarus, az egyiptomi Ghabbour Brothers-Scania és MCV-Mercedes cégeknél az öt évtized alatti formatervezési munkám bőven kínált érdekes témákat. A másik rész az igazi, a búvárkalandok. Ebben a könyvben a Vörös-tenger egyiptomi és szudáni területein történt merülések és néha húzós helyzetei a téma. Az itteni bő, kb. 1500 merülés alatt néha történtek olyan események, melyeket átélve igazán szerencsésnek érezhetem magamat, hogy ezt a könyvet megírhattam. Bár rengeteg kalandot éltem át a Csendes-, Atlanti-, Indiai-óceánokban, az Andaman-, Bali-, Sulawesi-tengerekben és Raja Ampat térségében, ezek már egy másik könyv témái lesznek.

A könyv 2023-as teljes nettó bevételét felajánlottam a "Kékgolyó a Daganatos Betegekért" Alapítvány (www.onkol.hu/egyesuleti-alapitvanyok – 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. számára. Így minden egyes könyv megvásárlásával ennek a jótékony célnak a megvalósulásához járultok hozzá.

A WEB oldalon látható két dátum is a bemutatóval kapcsolatban:

június 10. szombat du. 15:00 óra, Székesfehérvár, Bartók Béla Tér, a Vörösmarty

Könyvtárnál lesz egy dedikálással egybekötött árusítás

június 12. hétfő du. 17:00 óra, Székesfehérvár, Tolnai Utcai Tagkönyvtár Tolnai u. 30. alatt pedig egy videó vetítéssel (sok-sok cápa szereplésével) egybekötött könyvbemutatót tartok

Nagyon örülnék, ha el tudnátok jönni! Szombat délelőtt egy országos kereskedelmi tv csatorna stábja jön hozzám, akik az interjú mellett a délutáni dedikálásról is szeretnének néhány felvételt készíteni. Nagyon remélem, hogy nem fogok leégni, az eladatlan könyvek tornyai mögött egyedül árválkodva az asztal mögött – Ti is ott lesztek! Természetesen, minden megosztást megköszönnék!

Őrsi Ferenc



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Gubal Island - Ulysses Wreck

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 29m, látótáv: 10-25m , driftes

szafaris megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal cápa delfin teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés