»» ««

Búvároktatót tartóztattak le egy csókért

Külföld

Letartóztattak egy malajziai búvároktatót, miután egy 24 éves kínai turista azzal vádolta meg, hogy a víz alatt molesztálta őt.

Arif Abdul Razak helyettes főfelügyelő szerint a megbízott ügyeletes tiszt elmondta, hogy a nőt egy 27 éves férfi molesztálta, aki szabadúszó oktatóként dolgozott a Sabah államban lévő Semporna körüli vizekben - jelentette a South China Morning Post. Az eset hamarosan vírusként terjedt el a közösségi médiában. A képeken képernyőképek láthatók a búvároktató és az áldozat közötti állítólagos beszélgetésekről. Az egyik képen az látható, ahogy a nőt megcsókolják.

Foto: facebook

Razak úr egy nyilatkozatában azt mondta: "Az áldozat panaszt tett a szempornai rendőrségen, mielőtt visszarepült volna szülővárosába, Kínába".

A rendőrség tájékoztatása szerint a vádlottat vasárnap 12 óra 50 perckor tartóztatták le. A büntető törvénykönyv 354. szakasza alapján vádat emeltek ellene, amiért bűncselekményt követett el egy nő szemérem elleni erőszakkal. A vádlottat a nyomozás megkönnyítése érdekében csütörtökig előzetes letartóztatásba helyezték.

Sabah turisztikai, kulturális és környezetvédelmi minisztere, Christina Liew hétfőn azt mondta: "Az ehhez hasonló incidensek nagymértékben rontják a turizmus imázsát különösen Semporna körzetében, és általában Sabahban, annál is inkább, mivel a turisztikai ipar most lábadozik a Covid-19 járványból".

"Felszólítom az állam minden utazási irodáját, hogy vállaljon szerepet a minőségi szolgáltatás nyújtásában" - mondta. "Felelősségteljesen kell eljárniuk annak érdekében, hogy ilyen incidensek ne fordulhassanak elő még egyszer."

[ www.ndtv.com ]



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Abu Nuhas, Chrisoula K Wreck (Marcus)

Egypt, Red Sea

4/6 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 27m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésfal merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelylegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés