»» ««

Fontos! Évvégi szaknévsor frissítés!

Magyarország

Búvárok, búvárüzletben dolgozók! Kérjük, hogy ellenőrizzék a szaknévsorunkban a saját vagy oktatótok elérhetőségeit!

FONTOS kéréssel fordulunk minden olvasónkhoz!

Régóta létező szolgáltatás a divencenter.hu felületén a Szaknévsor. Ide Búvároktatók, bázisok, klubok vagy boltok regisztrálhatják magukat akár ingyen is. Hasznos felület arra, hogy a búvárok és a búvár üzletben dolgozók megtalálják egymást, ennek ellenére egyre kevesebben használják.

A már rögzített adatokat 1 év után frissíteni kell, amiről küldünk egy emailt a tárolt címekre. Ezzel biztosítjuk, hogy mindig friss adatokat talál az olvasó az oldalunkon! Elég csak egy mondatban válaszolni, hogy minden változatlan és újabb egy évre a bejegyzés megmarad. Sajnos az elmúlt évben nagyon sok helyről - olyanokról is, amiről tudjuk, hogy létezik - nem kaptunk választ, ezért kénytelenek voltunk törölni.

Viszont többen jelezték, hogy a spam mappában találták meg a levelünket, ezért feltételezzük, hogy nem érdektelenség miatt nem kaptunk visszajelzést, hanem mert az érintettek esetleg nem is látták az emailünket.

Szeretnénk ezért megkérni minden oktatót, tulajdonost, tagok, dolgozót, hogy ellenőrizze, szerepel-e az adatbázisban és ha igen, azt, hogy kapott-e emailt tőlünk mostanában (SPAM mappát is ellenőrizd)! Amennyiben nem, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy rögzítsd fel magad ha nem vagy a listában.

Úgy vélem tényleg mindkét fél számára hasznos ez a szolgáltatás, hiszen ezzel a (leendő) búvárok könnyebben csatlakozhatnak hozzátok. És mint említettem ingyenes lehetőség is van, tehát tényleg csak a szándék kell.

Búvárok! Ha a listában nincs ott az oktatótok, jelezzétek felé a lehetőséget, hátha elfelejtette vagy nem is tud róla! Segítsük egymást, hogy mindenki megtalálja a közelében a többi búvárt!

- Szerkesztőség -



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Nelivaru Haa

Maldives

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 28m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelynagy rája mantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés