»» ««

Cápatámadás leszelfizve

Külföld

Egy instagramra szelfiző egyetemista legkapta, ahogy épp megtámadja egy cápa.

Sokan igazán extrém dolgokat is bevállalnak, hogy elkészítsék a tökéletes fotót valamelyik közösségi oldalra (néhányan ebbe bele is haltak), de ez az eset is meglehetősen az ép ésszel bevállalható határokon túl van.

Katarina Zarutskie Bahamai Exuma-ban egy cápaetetőhelyen úgy gondolt, hogy jó ötlet beugorni a cápák közé, és egy szelfit készíteni velük. Mentségére szóljon, hogy az említett porcos halak a (jobbára) ártalmatlan dajkacápák voltak.

Ez egy cápaetető hely. A terv az volt, hogy etetés helyett inkább beugrik a vízbe, és magakörül a cápákkal elkészít egy "vicces" instafotót. A cápák viszont kajára készültek, és mivel ilyenkor azt szoktak kapni hát belekóstoltak ... a hölgybe.

"Hátrafordultam a vízbe, mire egy cápa odajött és beleharapott a kezembe, és elkezdett a víz alá húzni" - nyilatkozta Katrina a sajtónak. Szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy eszébe jusson, a vér a vízben nem túl szerencsés ránézve, ezért a levegőbe emelte a kezét a rajta lógó cápával. Erről el is készült az áhított felvétel, miközben sikeresen kimenekült a vízből.

"Ez volt a bizonyíték arra, hogy mennyire nyugodt voltam" - mondta a modell, aki már rendben van, miután antibiotikumokat szedett a fertőzés megszüntetésére, bár még mindig vannak fog töredékek a karjában.

Természetesen a kép felkerült a közösségi oldalára, ahol rengetegen nekitámadtak, milyen butaságot csinált. De a kép megvan, és van akinek ez a lényeg!

[ Miami.com ]

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

San Francisco Maru

Micronesia

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 48m, látótáv: 25m felett

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoknagy rája jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés