»» ««

Gyönyörű, friss víz alatti fotók

Fotózás
2018. február 16.

Két rangos víz alatti fotósverseny, a World Shootout és az Underwater Photographer of the Year képeit ajánljuk.

A World Shootout víz alatti fotósverseny 2017-es díjátadója a Düsseldorfi Boot show-n zajlott le. A verseny 2005 óta kerül megrendezésre, először még Eilat Red Sea Shootout néven ismerhettük. A győztesek neveit és képeit az alábbi linkről vagy a lenti képre kattintva a kategóriákra kattintva lehet elérni: https://www.worldshootout.org/cpp/Competition-2017

Fotó: Davide Lopresti

Underwater Photographer of the Year, vagyis az Év víz alatti fotósa verseny már a 2018-as évhez köti magát. Az angol verseny 1965 óta zajlik, 11 kategóriában lehetett indulni amiből 3 kimondottan a Brit vizekhez kötődik. A zsűritagok között olyan neves fotósokat találunk, mint pl. Alex Mustard. 

A győztes képeket (néhány ismerős lehet a worldShootout-os képek közül), amiket az alábbi linken vagy a lenti képre kattintva érhetünk el: http://www.underwaterphotographeroftheyear.com/winners/2018-winning-images/

Foto: Mika Saarleia

Sajnos magyar nevekkel egyik versenyen se találkoztunk, így most nincs kire büszkének lenni.Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Cod Hole

Australia

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 23m, látótáv: 25m felett

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal cápa

Búvárbazár

Camaro Multi Elastic Hidronic 5

Ár: 33.000 Ft.

Látogasd meg angol nyelvű oldalunkat, lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.


Powered by babelrabbit engine © 2004-2018 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés