»» ««

Extrém, de nem veszélyes

Egyéb

Natalie Portman számára is a búvárkodás jelenti a legjobb kikapcsolódást.

A 29 éves színésznő mostanában sokat nyilatkozik új filmje, a Black Swan kapcsán. A lélektani thriller kategóriába sorolt filmben balerinát alakító Natalie Portman partnere többek között Winona Ryder, Mila Kunis és Vincent Cassel volt, a rendezői székben pedig Darren Aronofsky ült.

Az állítólag meglehetősen merész jeleneteket tartalmazó filmben sokat mutat magából az ifjú színésznő, aki a valóságban is bevállalósnak mondja magát- egy bizonyos határig, mert van, amire nem mer vállalkozni. Az Empire magazinnak nyilatkozva arról beszélt, hogy egyik kedvenc hobbija a búvárkodás.

"Vannak félelmeim, gyakran megijedek. Nem keresem a veszélyt, de szeretem a szélsőséges élményeket. Ám semmi olyat nem tennék, ami az életemet veszélyezteti. Ezért szeretem például a készülékes búvárkodást, de szabad tüdővel nem merülnék." - vázolta az extrém sportokhoz való viszonyát a Harvardon végzett Natalie, aki állítása szerint hivatásában is az ilyen jellegű kihívásokat szereti. A Black Swan esetén is az vonzotta, ami bizonyos szempontból ijesztő volt a számára. Ám úgy véli, a közhely igaz, minél többet kell magából adnia, annál több köszön majd abból vissza.

[ exposay.com ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Drljanda / Kompkikötő

Croatia (Hrvatska)

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.5) átlagos nehézségű
max: 22m, látótáv: 4-10m

speedboat-os megközelítésfal merüléssziklás, hasadékos élőhelycsikóhal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés