»» ««

Merülés Krisna legendás víz alatti városához

Külföld

Egy vállalkozás közzé tette, hogy hamarosan új búvárközpontot nyit az indiai Dwarka város mellett. Ezen a helyen a búvároknak lehetősége lesz merülni egy elsüllyedt ókori városnál.

Az Adventure Sports hamarosan megköti a megállapodást a kormányzattal. A nagy értékű projektek mellett a cég búvárkodási lehetőséget szeretne kínálni az indiai Jamnagar közelében levő tengeri nemzeti parkban is, és ennek érdekében már egy megvalósíthatósági tanulmányt is készíttetett.

Krisna városáról azt gondolták, hogy pusztán csak a mitológiában létezik, egészen addig, amíg az indiai régészeti központ közzé nem tette felfedezését a víz alatti városról. Az Adventure Sports felszereléseket és búvárképzést kíván majd nyújtani. A búvárközpont a parttól 13 kilométerre levő Ajod szigeten lesz majd, ahol szálláslehetőséget is kínálnak. A vállalkozás alkalmazottai lesznek majd a felelősek a környezet és műemlékek védelméért is a kormányzattal kötött megállapodás értelmében.

Newkerala.com ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Koh Bon (pastel Ridge)

Thailand

1/3 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 35m, látótáv: 10-25m , driftes , áramlás

szafaris megközelítésfal merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája jelentős halraj nyílt vízben cápa nagy rája teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés