»» ««

1% a búvárkodásért!

Magyarország

Az idei évtől a Tengeri Só Alapítvány - a Tengeri Só előadássorozat és a minden év tavaszán megrendezésre kerülő filmfesztivál szervezője - fogadhatja a felajánlott SZJA 1%-át.

Amennyiben másnak még nem kötelezted el magad, örömmel fogadjuk. A kevés is nagyon sokat jelent, hiszen ilyen támogatásban eddig nem részesülhettünk. Kérlek Téged, hogy továbbítsd ezt ismerőseidnek, akiknek jószívvel tudsz ajánlani!

Bizonyára ismerősen cseng a Tengeri Só neve, amelynek egyik programja az immáron 10 éve havi rendszerességgel megrendezésre kerülő Tengeri Só előadássorozat. Az előadásokat elismert szakemberek, fotósok, filmesek tartják mindenféle vízzel, a víz alatti világgal, búvárkodással, világjárással kapcsolatos témában.
Míg az előadássorozatot elsősorban búvárok, a búvárkodás, valamint a víz csodálatos világa iránt érdeklődők látogatják, addig egy több napos, országosan meghirdetett fesztivál keretei között szélesebb lehetőség nyílik a nagyközönség bevonására, így lett az alapítvány másik nagy rendezvénye a "Tengeri Só a víz alatti filmek fesztiválja".

Az idei év fordulópont alapítványunk életében, mivel első alkalommal fogadhatjuk a felajánlott SZJA 1%-át.
A személyi jövedelemadó felajánlható 1%-ból származó összeget az ingyenesen látogatható előadások és a filmfesztivál szervezésére kívánjuk fordítani. Ennek következtében lehetőségünk lesz a programkínálatot bővíteni, és azok színvonalát emelni.

TENGERI SÓ ALAPÍTVÁNY
adószám: 18174236-1-42


Kérjük, rendelkezz Te is a Tengeri Só Alapítvány javára a befizetett személyi jövedelemadód alapítványoknak felajánlható 1%-val, és kérd meg erre családod tagjait és ismerőseidet is!
Gondolj arra, hogy támogatásoddal sokak számára válik lehetővé a víz alatti világ megismerése, megóvása, hogy unokáink is láthassák!

Az APEH az adóbevallási csomagban az 1%-os nyilatkozattételre szolgáló kis cédulákat a főanyaghoz mellékelten küldi meg. A kitöltött nyilatkozatokat az előírt módon a rendelkező nevével, lakcímével és adóazonosító jelével ellátva borítékba helyezve, lezárva, a lezárás mentén aláírva kell elhelyezni az adóbevallási csomagban és eljuttatni az adóhatósághoz.
FONTOS: a kitöltött, de borítékba el nem helyezett, illetve nem megfelelően feliratozott és lezárt borítékba helyezett rendelkező nyilatkozatok érvénytelenek!
Amennyiben munkáltatód tölti ki az adóbevallást, kérd a nyilatkozat megtételéhez szükséges nyomtatványt!

Támogatásodat köszönjük!
Brankovits István
kuratórium elnöke



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tuna farm

Malta

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 30m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merülésnyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés