»» ««

Évzáró

Egyéb

Minden év végén számadást tart az ember, mi is történt vele, mit vár a jövőtől. A divecenter.hu szempontjából a 2004-es év rövidre, ám ezzel együtt igen tartalmasra sikeredett.

Kicsiny kis portálunk szeptember 22-én dél körül lépett ki a nyílvánosság elé, de előtte már hónapok óta folyt a munka. Nem is olyan könnyű definiálni, mit akar az ember egy ilyen oldaltól, főleg ha azt szeretné, hogy az hasznos és persze látogatott legyen - no meg természetesen a technika ördöge sem alszik. Első délutánunkon több ezer oldalletöltéssel indítottunk, és szerencsére azóta is csak pozitív fogadtatást tapasztaltunk, látogatottságuk folyamatosan nő, az év végére elértük naponta a stabil 200 fölötti egyéni látogatószámot és a jóval ezer fölötti oldalletöltést, ami tekintve, hogy egy aránylag szűk rétegnek szóló oldalról van szó, igen szép szám. Közel 200 hír, cikk jelent meg az oldalunkon ebben az elmúlt pár hónapban.

Ismertek, és talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk, elismertek vagyunk. Mindez nagyon jól esik, egyre inkább az online búvárvilág legfontosabb pontjaként kezeli a divecenter.hu-t mindenki. Szorosra fűztük kapcsolatunkat a búvársajtó többi képviselőjével, nagyon jól esett, hogy a Búvárinfó és a Submarine is mellénk állt, sőt partnerként kezelnek és nem magyar szokás szerint az ellenséget látták bennünk. Írásainkat átveszi az Origo, a hirstart.hu és több más oldal is. Az eredeti terveinket, sőt álmainkat jócskán túlszárnyalják az eddig elért eredmények. Fontos és érdekes emberek adnak nekünk szívesen riportot - és gratulálnak az oldalhoz -, tagjaink lelkesen töltik fel a fotóalbumba képeiket - amiket látogatóink a statisztika szerint nagyon kedvelnek -, és jelentkeztek az első publikálni vágyók is. Karácsonykor értékes könyvet, kedvezményes búvármagazin előfizetést, különleges képeket tudtunk ajándékozni látogatóinknak.

A portál funkcióiban is folyamatosan bővült, például az Oktató értékelő oldallal, vagy a letölthető exkluzív háttérképekkel - ezt a fejezetet nemsokára további neves búvárfotósok képeivel fogjuk bővíteni reményeink szerint. Kialakítás alatt van néhány adatbázis jellegű, véleményünk szerint mindenki számára haszonnal bíró szolgáltatásunk. Ötletből bőséggel akad, bizton állíthatjuk, lesz fejlődés az új évben is.
Összefoglalva a fentieket, azt hiszem, jó irányba haladunk, és remélem az elkövetkezendő évben is sikerül a látogatóinknak hasznos, érdekes információkat nyújtani.

Legyen hát jó évünk, látogatóinknak és nekünk egyaránt, merüljünk sokat, ismerjünk meg új helyeket és ahogy egy kedves barátom szokta mondani: "Kívánom, hogy lemeneteleink és feljöveteleink száma mindig osztható legyen kettővel!" Boldog Új Évet!

Szabó (Bunny) Károly



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Middle Reef

Egypt, Red Sea

3/7 db alapján:érdekes(átlag: 2.9) átlagos nehézségű
max: 27m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajoknagy rája teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés