»» ««

Mi lesz veled Calypso?

Egyéb

Nem is oly’ régen adta hírül a világsajtó - köztük mi is -, hogy Cousteau kapitány hajója, a Calypso körüli huzavona végre lezárult, és az évek óta dokkban rozsdásodó híres hajót felújíthatják. Mint kiderült, újabb felhő tornyosul a hajó sok vihart átélt fedélzete felett.

A Calypso megmentésére irányuló kísérletek úgy tűnik ismét elakadtak. Eddig a Guinness-unoka Loel volt a fő akadály, aki végül jelképes egy euróért eladta a tulajdonjogot.

Most úgy fest, Jacques-Yves Cousteau első fia, Jean-Michel Cousteau tett keresztbe a tervnek. Mint köztudott, a fiú és Jacques Cousteau özvegye, Francine között nem éppen felhőtlen a viszony, és úgy tűnik a civakodásuknak áldozatul eshet a Calypso is. A hajó elvontatásához ugyanis Jean-Michel engedélyére is szükség van, amit ő megtagadott.
Reméljük a Cousteau-fiú végül félreteszi személyes indulatait, és az apja életének fontos részét képező, történelmi szempontból is igen értékes és fontos Calypso végül ismét régi fényében tündökölhet.

[ CDNN nyomán ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Madivaru / Manta Point

Maldives

3/4 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 26m, látótáv: 10-25m , driftes , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelymantarája jelentős halraj nyílt vízben cápa nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés