»» ««
Súgó - -

Fórum moderációs elvek

- Alap működés


Bízunk benne, hogy nem kell élni semmilyen különösebb szabályozással, mert a közösség önszabályozó módon képes lesz normális mederben tartani a társalgást. De hogy mindenki számára egyértelmű legyen, mely alapelvekhez ragaszkodunk, ezért a legfontosabbakat írásba foglaljuk.

A fórumon hozzászóló tagok álnevet is használhatnak, de az aránylag kisebb közösség miatt úgysem látjuk jelentőségét a minél nagyobb anonimitásra törekvésnek. Ezzel együtt a személyeskedő jellegű, gyalázkodó hozzászólásokat, akár egy embert, akár egy csoportot érintenek, törölni fogjuk.

A fórumok egyike sem a reklámok helye. Egyedi ajánlatok azonnali szűrésére kapacitásunk nincs, ám ha úgy érezzük, elsősorban reklámozási céllal született a hozzászólás, új felhasználóknál az első alkalommal jelezzük a problémát, amennyiben később is előfordul, akkor az egyértelmű reklámüzeneteket eltávolítjuk a hozzászólásból. Kérünk mindenkit, hogy üzleti tevékenységének hirdetésére válasszon inkább más lehetőségek, akár az általunk kínáltak (Akciók, bannerek, stb.) közül. Szintén nem támogatjuk az olyan regisztrációt, ahol a tag bemutatkozása egyértelműen reklámcélokat szolgál. Ha búváriskola, utazási iroda vagy más vállalkozás direkt reklámozása, elérhetőségei szerepelnek a tag neve alatt, ezeket az adatokat törölni fogjuk. Ehelyett az ingyenes BOBBA adatbázisban való regisztrációt javasoljuk. Természetesen nem tilos oktatók vagy utazásszervezők regisztrációja, de a fórumot alapvetően magánszemélyek beszélgetésére szánjuk, legyenek is azok bármilyen területen érintettek a búvárkodásban.

A BOBBA adatbázishoz, a BúvárBazárhoz vagy a Képtárhoz kapcsolódó fórumok esetében javasoljuk a tárgyszerűséget, főleg a BOBBA esetében, és kerüljük a személyeskedő megjegyzéseket.

A cikkek fórumában a helyesbítéseket éppen úgy szívesen látjuk, mint a témához kapcsolódó bármilyen hozzászólásokat.

A Gépház a divecenter.hu búvárportál működéséhez kapcsolódó fórum, itt lehet feltenni technikai jellegű kérdéseket, jelezni a hibákat.

Az általános fórum esetében nem kívánjuk szigorúan szakmai témájú beszélgetésre korlátozni a társalgást, tehát itt gyakorlatilag mindent szabad. Mivel bárki lehet új ember akár a fórumon, akár a búvárkodás világában, folyamatosan előkerülhetnek ugyanazok a kérdések. Ez természetes velejárója a fórumozásnak, de azért javasoljuk, hogy új tagként először fusd át a régebbi hozzászólásokat, hátha megtalálod a keresett információt.

Nem korlátozzuk azt a lehetőséget, hogy a fórumokon bárki nyilvánosan szóvá tegye más esetlegesen alapelvekbe ütköző vagy egyszerűen csak nem oda való hozzászólásait, de talán még jobbnak tartanánk, ha ilyen esetekben közvetlenül hozzánk fordulnátok levélben. Mi magunk is úgy tartjuk célszerűnek a moderálást, hogy első lépésként közvetlenül a taghoz fordulunk, nem pedig nyilvánosan. A hozzászólások törlésére csak az alapelvek súlyos megsértése esetén kerül sor, tag kizárására pedig a divecenter.hu fórumának és más szolgáltatásainak folyamatos rosszhiszemű használata esetén. Ezt a jogot mindenképpen fenntartjuk magunknak, a többi felhasználó érdekében.
Súgó 1.06 © 2007-2013 Bunny

Merülőhelyek

Playa Lagoon

Curacao

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 25m felett

parti merülésfal merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

Ólom eladó

Ár: 1.300 Ft.

Látogasd meg angol nyelvű oldalunkat, lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.


Powered by babelrabbit engine © 2004-2019 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés