»» ««
Súgó - -

A 2007-es divecenter 3.0 újdonságai

- Alap működés




Nézzük akkor részletesen a változásokat
- először azokat, ahol kevesebb magyarázat kell

Kezdőlap, menü:
Az oldalunk felső menüjében csak a kiemelt témákat helyeztük el, mint a hírek, képek vagy a fórum. A többi szoltáltatásunkat a kezdő lapon a jobb oldali vagy a lenti saját dobozából érheted el. Ennek oka, hogy annyi plusz szolgáltatásunk van, hogy nem fértek el a felső részen egy sorban.

Felhasználó kezelés:
Mindenkinek megmaradt a régi neve, jelszava, továbbra is ezekkel lehet belépni. Az új felület alatt már kimondottan ajánlott, hogy regisztráld magad nálunk, és belépbe böngészd oldalainkat. Így elérsz egy csomó kényelmi szolgáltatást, mint a könyvjelzők használata, és persze a fórumhoz is csak belépett tag fér hozzá.
A saját felhasználói oldaladról (elérhető pl. a divecenter logó alatt a nevedre kattintva) gyorsan hozzáférsz a személyes dolgaidhoz, mint a képtáradhoz, tudod azokat módosítani, stb.

Az első belépésedkor a rendszer figyelmeztetni fog, hogy vannak új adatok, aminek a kitöltésére szeretnénk buzdítani. Ezeket az adatokat ha nem akarod megadni, akkor is egyszer lépj be az adminisztráló oldaladra, és mentsd el üresen. De semmi olyan nem kérünk ami nagytitok.

Új felhasználó regisztrálásakor lesz pár extra meglepetés, főleg azért hogy az interneten spammelő külföldi emberkék és automaták elbukjanak rajta.

Hírek
Továbbra is vannak napi hírek, és kiemelt hírek. Ezek a kezdőlapon és a hírek oldalon is szépen elkülönülnek. Minden hír rendelkezni fog kulcsszavakkal, amiket mi rendelünk hozzá, ez alapján a rendszer automatikusan összerendeli egymással a kapcsolódó híreket, ezt látni fogod a hír alatt kapcsolódó híreink listában.
Minden hírhez természetesen saját fórum tartozik, és szeretnénk arra buzdítani, hogy ha véleményed van a hírben leírtakról, írd be a fórumába, ezt megteszi más is, így lehet véleményt cserélni az adott témáról.
A hírek és rovatok kezdőlapján lapozósáv van, amivel könyedén elérheted a régi híreket is.

BOBBA, Bazár, Akciók, Linkek, Letöltések
Ezekben nagy grandiózus változás - legalábbis számotokra - nincs. Könnyebben megjegyezhetőek lettek a linkek, és a bazár, bobba alá bekerül a fórum hozzászólás lehetősége. Így lehet kérdezni nyilvánosan egy bazárba felrakott termékről, gyakorlatilag saját fóruma lehet az apróhírdetésednek.
Egy igazán fontos dolog van, megszüntettük az Oktató értékelő oldalt. Miért? Kb. 5 éve amikor elindítottam még a saját bunny.hu oldalamon a célja az volt, hogy tudjunk arról hol milyen iskola van, és lehessen az ott végzett oktatást véleményezni. Volt ebből persze feszültség, meg voltak gyanúsan tömjénező vagy épp bosszúnak tűnő értékelések, de a java azért tisztességes munka volt.
Közben elindult a divecenter.hu és a BOBBA átvette a szerepkör egy részét, az iskolák elérhetőségét.
Most, hogy az új divecenter.hu alatt minden BOBBA bejegyzéshez saját fórum tartozik, az értékelő rész is elveszítette jelentőségét, ezért arra buzdítunk mindenkit, ha véleményed van egy-egy iskoláról, írd azt le a hozzá tartozó fórumba! Ez kevésbé kötött, mint az értékelő, és az interaktivitása teret ad arra, hogy más is hozzászóljon, akár az iskola is!

Portfólió
Ahogy azt már említettem, a portfóliók ezután egy egyszerű név alapű linken is elérhetőek, pl:
www.divecenter.hu/portfolio/dombovari-tibor
A beépített M.I. egyébként felismeri, ha elütöttél valami vagy rosszul emlékszel a névre. pl. ha a dombovari-tibor helyett azt írod bumbi .... na, majd meglátod, próbáld ki.

Az írás a következő lapon folytatódik!
Súgó 1.06 © 2007-2013 Bunny

Merülőhelyek

Thistlegorm Wreck

Egypt, Red Sea

10/17 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.4) nehéz körülmények
max: 31m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajok mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés