»» ««

A Poszeidon művelet

Szabadtüdős

A négyszeres világcsúcstartó, Pierre Frolla fog lemerülni a 64. Monacoi Forma 1-es nagydíj kockás zászlójáért a COMEX segítségével.

Pierre Frolla, május 24-én, szerdán fog több mint 100 méterre lemerülni egy ún. szán segítségével, mindösszesen egyetlen levegővétellel, hogy felhozza a Forma 1 Grand Prix kockás zászlóját, az Operation Poseidon (Poszeidon művelet) program keretén belül. A 100 méteres mélységben a Remora-val, a COMEX tegnaralattjáróval fog Frolla találkozni, amely fedélzetén Albert monacói herceg is tartózkodik majd. A merülés ezen pontján a tengeralattjárótól kapja meg a zászlót Pierre.

A felszínre érkezés után, ezt a zászlót több híresség is aláírja, többek között a Grand Prix első 3 pilótája. A zászlót árverésre bocsájtják az AMADE nevű gyermekvédelmi alapítvány részére, amit Grace monacói hercegnő alapított.

A Hamilton nevű óragyártó cég, egy korlátozott példányszámú, direkt erre az alkalomra készült kollekciót dobott piacra, hogy ezzel is segítsék az AMADE alapítványt. Ez a hihetetlen merülés a Grand Prix hatalmas kivetítőjén lesz majd látható a hétvégi futamon. 

Az ötlet mindenesetre nem előzmény nélküli: a búvár tavaly már sikeresen végrehajtott egy hasonló merülést a futam előtt.

ford.: Hrabovszky Anikó


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Claudia

Egypt, Red Sea

4/7 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés