»» ««

SUBMARINE Búvárfotós Verseny II.

Fotózás

A SUBMARINE Búvármagazin és a Buborék Búvárközpont ismét megrendezi az adriai Krk szigeten a hazai búvárfotósok versenyét.

A két évvel ezelőtti megmérettetés sikerén felbuzdulva, megint várjuk az ország lelkes, akár analóg, akár digitális gépet használó víz alatti fotósait. A képeket ugyanúgy, mint 2004-ben, a helyszínen, az Adrián, a verseny ideje alatt kell elkészíteni. A pályázok lehetnek amatőrök és "profi" fotósok is.

Versenykiírás:

● Jelentkezni lehet minden magyar búvárnak, aki rendelkezik legalább 40 igazolt nyíltvizi merüléssel, és külső vakus víz alatti fényképezőgéppel. Digitális és analóg (hagyományos) kamera is részt vehet a versenyben, de a filmes gépet használók csak diára fotózhatnak a verseny alatt.
● A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, 5 db saját készítésű felvétel elküldésével (postai úton: JAGUÁR Kiadó 1124 Budapest, Fodor utca 58., vagy e-mailben: info@submarine.hu), és a szervezők visszaigazolásával valósul meg. A részvételi díj: 25.000 Ft, (kizárólag a bejutott versenyzőknek) mely tartalmazza a versenyző 6 merülését és szállását is a verseny időtartamára. Nem foglalja magába azonban az esetleges kísérők költségeit, melynek lehetőségeiről Szarka Gézánál lehet érdeklődni. 06/20-9343-396
● A verseny időtartama és helyszíne: 2006. június 14.-18. Krk sziget, Tengeri Buborék Bázis. Versenymerülések június 15-től 17-ig, napi kétszer, hajóról és partról történnek.
● Két kategóriában lehet indulni: nagy látószög és makró, legfeljebb 6-6 felvétellel. A szervezők nem különítik el zsűrizéskor az eltérő technikával készült felvételeket.
● Digitális gépet használók merülésenként maximum 36 kockát lőhetnek (illetve a zsűri csak az első 36 felvételt veszi figyelembe) a diát használók esélyegyenlősége miatt. A merülések végeztével a versenyzőknek le kell adniuk a szervezők részére a felvételeiket.
● A merülések maximális időtartama 60 perc.
● A szervezők fenntartják a jogot, hogy vitás kérdésekben - a kiírással vagy a versennyel kapcsolatban - maguk döntsenek, és az ellen fellebbezésnek helye nincs.
Jelentkezési határidő: 2006. május 15.
● A verseny díjazása: kategóriánként az elsők 8-8 merülést nyernek, amelyet a Tengeri Buborék Bázison válthatnak be ebben az évben. A 2. helyezettek 6-6 db, míg a 3. helyezettek 4-4 db merüléssel gazdagodhatnak. Minden résztvevő kap egy, a szervezők által készített filmet DVD formátumban a versenyről. Ezen felül az összetett verseny győztese (legtöbb helyezési pontot gyüjtő versenyző) a Studioline Fototechnika által felajánlott 30.000 Ft-os és az SSI Hungary által felajánlott 50.000 Ft-os termék vásárlási utalványát is elnyeri. A második 20.000, illetve 30.000 Ft-os, míg a harmadik helyezett 10.000, illetve 15.000 Ft-os utalvánnyal is gazdagodik.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Rumi, South Plato

Sudan

11/15 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.7) átlagos nehézségű
max: 48m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajokcápa delfin teknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés