»» ««

A jövő tévéje és a búvárkodás

Egyéb

A XXI. század sok változást hozott az életünkben, például a tévézési szokások is átalakulnak.

Amígy a XX. század újdonsága a szórakoztatás terén többek között a televízió megjelenése volt, a XXI. századé a streaming, vagyis az online, interneten keresztül nézett műsorok. Mivel az átlagos internetkapcsolat már kellően gyors és a túloldalon is kellő kapacitás áll rendelkezésre, eljutottunk odáig, hogy Lajtától nyugatra már régóta de hazánkban is egyre inkább a tévéműsor helyett az interneten keresgélünk néznivalót. Itt a Netflix, HBO, Amazon, Disney és a többiek no és persze a Youtube tele ingyen, pontosabban némi reklámért cserébe nézhető HD, akár 4K vagy jobb minőségű műsorokkal. Oké, a nagyja angol nyelvű de a látvány sokszor önmagáért beszél.

A Youtube bugyrait búvárszemmel böngészre sok érdekesség akad a kezünkbe, de a kezdeti homevideók után ma már a nagy hírszolgáltatók is felrakják anyagukat, sőt sok esetben a régen klasszikusnak számító műsorok is előfordul, hogy már kizárólag online érhetőek el, amit aztán akkor és ott nézünk ahol és amikor akarjuk. Reklám csak pár másodperc és nem fél óra óránként.

Épp a napokban akadtam egy érdekes sorozatra, ami már a 7. évadjánál jár! Jonathan Bird Blue World című csatornája amit figyelmetekbe ajánlok, ami a 600 ezer feliratkozót karcolja. Az úriember beutazza a világot és körbemerül olyan helyeket, ami bizonyára sokunk bakancslistáján szerepel. Palau roncsai, maja víz alatti barlangok, katatón állapotba hozott cápa, merülés a Cocos-szigetek mélységében vagy épp az űrhajósok lebegés gyakorló ISS makettjénél ... van miért irigyelni.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Neufeldersee

Austria (Österreich)

11/18 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.3) könnyű körülmények
max: 22m, látótáv: 4-10m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely édesvizi élővilágjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés