»» ««

Kiváló magyar búvárlámpa a piacon

(Hirdetés)

Bemutatjuk a Spark Action Light búvárlámpa családot, ami egy kiváló tudású és minőségű magyar termék!

A lámpacsaládot a jászberényi Scintilla-trio Kft. tulajdonosa, Szikra Szabolcs már-már klasszikusnak mondható módon kezdte el fejleszteni. Mint lelkes búvárnak, szüksége volt egy kicsi, nagy teljesítményű, nagy tudású és elérhető árú búvárlámpára - és nem talált. Sok termékfejlesztés kezdődik hasonló történettel!

A több évig tartó munka eredménye a Sparklights lámpacsalád lett, amelyre méltán lehet büszke a gyártója. A forgalmazás még csak most kezdődött, de a több százas elégedett felhasználó táborban megtalálhatók hölgyek, gyerekek, technikai búvárok, videósok is, és a visszajelzések egyértelműen pozitívak. A termék fejlesztésekor a környezetvédelem kiemelten fontos szerepet kapott, kezdve a megújuló energiák használatától a hosszú élettartamú cserélhető akkun keresztül a több ezer merülésre tervezett élettartamig.

Sparklights Action Lights búvárlámpák
Spark Action Lights búvárlámpák

A Spark Action Light akkumulátoros LED lámpacsalád a többféle típus által igyekszik a búvárok minden igényét kielégíteni. A legnépszerűbb a legváltozatosabb tudással rendelkező Action Light 7F típus, ahol 7F a hét funkcióra utal! Emellett elérhető kétféle fényerejű videó lámpa, valamint olyan igényekre is találunk megodást, mint az UV vagy pirosfényű lámpa.

Az összes lámpa ugyanolyan tokozással és kezelőszervekkel rendelkezik, így a megvásárolható kiegészítők mindegyikkel használhatóak. Minden lámpa egy elegáns kemény táskában érkezik, ami tökéletesen védi a tartalmát, a rekeszekben pedig akár az összes kiegészítő is elfér a lámpa mellett. A különböző típusok többféle kiegészítős csomagban és színben is elérhetőek, sőt aki igényli saját színösszeállítással is kérheti!

Action Light búvárlámpa kiegészítők
Spark Action Light búvárlámpa kiegészítők

A lámpa kimondottan pici, kényelmes marokméret, tetején két mágneses kapcsolóval és a tengervízálló töltőnyílással. A két kapcsoló közül az egyik a ki és bekapcsolásért plusz a fényerőért, a másik az üzemmódok váltásáért felelős. A lámpa képes alvó módra is, amiből a legutoljára használt üzemmóddal és fényerővel kapcsolódik be.

A lámpa hatalmas előnye, hogy a töltéséhez nem kell szétszedni, sőt a kapcsolóknál sem tud beázni! Akinek már ázott be lámpája, az tudja ez milyen értékes tulajdonság. Az 5200 mAh Li-Ion akksit 4 óra alatt nagyjából 90%-ra lehet gyorstölteni bármilyen legalább 1A-es szabvány USB töltővel, a tökéletes töltéshez és regeneráláshoz a 8 óra javasolt. A töltés sőt az egész lámpa mikroprocesszor vezérlésű, ami figyel a túlmelegedésre, az akku regenerálásra és ezer más dologra, így tönkretenni szinte lehetetlen. Hibátlanul üzemelt, miután a tesztek során 1 méter magasról száz alkalommal ejtették betonra. Minden példány 10 bar nyomáson (100m vízmélység) tesztelt, használható fagypont alatt, jég alatti merülésen, szennyezett vízben, sőt akár szárazon is max. 70% teljesítménnyel.

Az akksi ha elhasználódik akár házilag is cserélhető, a LED-ek élettartalma több ezer óra, így ezzel a lámpával nagyon hosszú időre számolhatunk. Az akkumulátorról érdemes megemlíteni, hogy minden EU engedéllyel rendelkezik (ahogy az egész lámpa is), a kapacitása pont a repülőre felvihető 20Wh határ alatt van, amiről a gyártó tanúsítványt is ad.

Spark Action Light 7F a multifunkciós

Spark Action Light 7FÜzemmódjai:
Homogén szórt videófény (max. 1900 lumen, 90°, üzemidő: 1-16 óra)
Pont fény (max. 600 lumen, 10°, üzemidő: 3-48 óra)
Kombinált fehér fény (videó+pontfény, max. 2500 lumen, 90°+10°, üzemidő: 0.7-12 óra)
Szórt piros fény (90°, üzemidő: 4-55 óra - nem zavarja az élővilágot, éjszakai merülésen ideális)
Szórt UV biofluoreszcencia (365 nm, 90°, üzemidő: 4-55 óra)
Szórt kék biofluoreszcencia (455 nm, 90°, üzemidő: 4-55 óra)
SOS (üzemidő: 5 óra)

A hétféle üzemmód egy átlagos búvár minden lehetséges használati igényét lefedi. Komoly fényerővel videózhatunk, éjszakai merülésen világíthatunk vele akár a piros fénnyel is, így az állatokat se zavarjuk (a legtöbb élőlény nem érzékeli a piros fényt). Az UV és a kék fény pedig az élőlények olyan arcát mutatja meg, amit addig garantáltan nem láttunk. Az SOS módra sose legyen szükségünk, de ha kell, szó szerint életmentő.
Alapcsomag része egy pisztolymarkolat és töltőkábel, a legnagyobb csomagban 1"-os gömböt, kézfejre rögzítő pántot, maszkra rakható sárga színszűrőt, USB töltő is helyet kapott. Több színben érhető el, akár egyedi összeállításban is kérhetjük.

Spark Action Light UV biofluoreszcencia

Spark Action Light UVÜzemmódjai:
Homogén szórt videófény (max. 1900 lumen, 90°, üzemidő: 1-16 óra)
Pont fény (max. 600 lumen, 10°, üzemidő: 3-48 óra, üzemidő: 0.7-12 óra)
Kombinált fehér fény (videó+pontfény, max. 2500 lumen, 90°+10°)
Szórt UV biofluoreszcencia (365 nm, 90°, 6 x 3W LED)
SOS (üzemidő: 5 óra)

Maximalizált UV fényű búvárlámpa 4+SOS üzemmóddal, négy fényerővel. Ideális választás fotós és videós fényforrásaként. Azoknak ajánljuk, akik a biofluoreszenciát nem csak nézni de megörökíteni is szeretnék, ez a lámpa a hat UV LED segítségével már ehez is elegendő fényerővel rendelkezik.
Az alapcsomag része továbbá egy szabvány 1"-os gömb, 1A-es USB töltő és egy maszkra rakható sárga színszűrő, ami kiemeli az UV hatására megjelenő biofluoreszenciát.

Spark Action Light RESpark Action Light RE vörös fény

Az alaptudása megegyezik az UV-verzióval, ugyanazokkal a 4+SOS üzemmóddal és négy fényerővel rendelkezik, de itt az UV ledek helyett 6db PIROS LED-et kapunk, ami 1.5 - 15 óra üzemidővel rendelkezik.
A vörös fényre a legtöbb víz alatti élőlény nem reagál, mert nem látja. Ezt a lámpát azoknak ajánljuk, akik nem akarják zavarni az élőlényeket de mégis szeretnének nagyobb fényerővel világítani pl. éjszakai merülésen.

Spark Action Light V1 fotó-videó

Spark Action Light V1Üzemmódjai:
Homogén szórt fény (max. 3000 lumen, 90°, színhőmérséklet: 5500 K, üzemidő: 0.7-12 óra)
Pont fény (max. 600 lumen, 10°, üzemidő: 3-48 óra)
Kombinált fehér fény (max.3600 lumen, 90°+10°)
SOS (üzemidő: 5 óra)

3 üzemmód + SOS és négy fényerő jellemzi. Az emelt fényerő miatt ideális választás fotós és videós fő fényforrásként.
Alapcsomag részeként egy szabvány 1"-os gömb-öt is kapunk.

Spark Action Light V2 fotó-videó max fényerő

Spark Action Light V2Üzemmódjai:
Homogén szórt fény (max. 3000 lumen, 90°, színhőmérséklet: 5500 K, üzemidő: 0.7-12 óra)
Homogén szórt fény (max. 2500 lumen, 120°, színhőmérséklet: 5500 K, üzemidő: 0.7-12 óra)
Kombinált szórt fény 90°+120°, (max. 3600 lumen, üzemidő 0.5-8 óra)
SOS (üzemidő: 5 óra)

A V1-hez képest itt a 90 fokos pontfény helyett egy 120 fokos 2500lumen erősségű homogén fényt kapunk extraként, ami a V1-ből ismert 90 fokossal együtt kapcsolva 3600 lumen fényerőt eredményez!

Ha értesülni szeretnél gyártó újdonságairól, a legfrissebb hírekről és akciókról, érdemes követni a facebook oldalukat: www.facebook.com/sparkactionlight

A lámpák megvásárolhatóak a sparklights.eu oldalon, ahol bankkártyák mellett akár paypal-lal is kiegyenlíthető a vételár.

Ha 2018. július 31-ig vásárolsz bármilyen Spark Action búvárlámpát, és a megrendeléskor beírod a kuponkódhoz: DIVECENTER, ingyen kapsz egy Sparklights-os maszkpántot!



Merülőhelyek

Canico de Baixo aréna

Portugal

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 23m, látótáv: 4-10m

parti merülésfal merülés üreg vagy barlangsziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés