»» ««

Csináld-magad levegőforrás

Felszerelések

Az emberi találékonyság nem ismer határt, de néha még a hajmeresztő ötletek is működhetnek - úgy ahogy.

Rulof Maker nem egyszerű figura, és a csináld magad - angolul Do It Yourself (DIY) nagy híve. Sok agyament kütyüje között találtuk ezt a ... hát nehéz megfogalmazni micsoda ez valójában. Sűrített levegős víz alatti légzőkészülék ... szerűség.

Már a kiinduló eszköz sem "egyszerű eset", egy nebulizernek nevezett kütyü, amibe vizet kell tölteni majd egy pumpával besűríteni a levegőt. Ezután egy gombot megnyomva mint egy légfrissítő kiporlasztja a folyadékot. Biztos nagyon népszerű termék, Rulof azonban úgy döntött, jól lesz ez neki a sznorkelezéssel töltött idő meghosszabbítására is.

Az alábbi videóban elmagyarázza az elkészítést, bemutatja a használatát. Arról nem szól a fáma, hogy mennyi extra levegővételre elég a két tartály, de gyaníthatóan a környékbeli búvárbázisok nem rettentek meg túlzottan a konkurens megoldástól. Ha nem volt elég, az úriember fb oldalán további agyament ötleteket is találunk, mint pl. a szárazjéggel hajtott steampunk pisztoly.Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Jibna

Sudan

3/4 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 25m felett , áramlás

szafaris megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés