»» ««

Márciusi szavazás

Fotózás

Szót ejtünk a nyári fotós túráról és néhány magyar versenysikerről is.

Összesen 14 fotót küldtek versenyzőink ebben a hónapban a Vakutlanul kiírásra, amire kizárólag természetes fényekkel készült képeket vártunk. Regisztrált tagjaink március 30-ig voksolhatnak a kedvenc képeikre.

A szavazólapot itt találhatod

Térjünk rá a további fotós eseményekre! Oldalunk rendszeres látogatói minden nyáron olvashatnak a fotós túrákról, amiket hosszú évek óta a Vörös-tengerre szervezünk. Idén is útra fogunk kell, ezúttal augusztus 21-28. között élvezzük a Cassiopeia vendégszeretét, hogy északon kalandozzunk. Értelemszerűen ellátogatunk a környék híres roncsaihoz, de emellett lehetőséget adunk a makrózásra is néhány nyugodt helyen. Ha szeretnél csatlakozni egy lelkes csapathoz, és érdekel egy kifejezetten lassú tempójú, fotósbarát túra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Részleteket ezen a linken találhatsz az útról.

Versenyeink rendszeres résztvevője ifj. Lőrincz Ferenc barátunk is, aki remek fotóival több díjat is begyűjtött már nálunk. Jó híreket kapunk róla mostanában külföldről is, ugyanis az Underwater Photo Marathon versenyen kompakt kategóriában összetettben második helyezést szerzett, és DSLR kategóriában is a helyezettek közé került. Magasan elismert helyezést kapott egy murénaportréja a rangos Underwater Photographer of the Year versenyen, és az Unterwasser februári fordulójában szintén murénával került a Top 10-be, Megjegyzendő, egy hónappal korábban Pohl András lett negyedik szintén az Unterwasser havi versenyén. A sikeres magyar búvárfotósok bizonyítják, tenger nélküli országból érkezőknek is lehet esélye egy versenyen.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

P29 Patrol Boat Wreck

Malta

5/5 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m

parti merülésroncs merüléshomokos élőhely mesterséges élőhelyföldközi tengeri muréna jelentős halraj nyílt vízben nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés